E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφροδίτη Γραμμέλη για την απιστία: «Δεν χωράω να περάσω από τις πόρτες»

«Ε τι τώρα κοροϊδευόμαστε;»

Δημοσίευση 29/7/2025 | 14:26

Αφροδίτη Γραμμέλη για την απιστία: «Δεν χωράω να περάσω από τις πόρτες»

Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα στον ΑΝΤ1, με αφορμή την συνέντευξη του Ρένου Χαραλαμπίδη που παραχώρησε στην Μαρία Αντωνά – δείτε την εδώ ολόκληρη, άνοιξε ένας διάλογος σχετικά με το κεφάλαιο της απιστίας, με την δημοσιογράφο να ρωτά τους συνεργάτες της αν έχουν ποτέ συγχωρήσει σύντροφό τους που τους απάτησε. Η Αφροδίτη Γραμμέλη τότε, έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για την απιστία

Αρχικά, η Μαρία Αντωνά, μιλώντας για την συνέντευξή της με τον ηθοποιό, στράφηκε προς την ομάδα της εκπομπής και τους ρώτησε χαρακτηριστικά: «Εσείς τη συγχωρείτε την απιστία; Γιατί εμείς σκεφτόμαστε να στείλουμε και λουλούδια με τον Ρένο».

Τότε, η Αφροδίτη Γραμμέλη, αφού την έδωσε το λόγο η Κατερίνα Καραβάτου, απάντησε: «Δεν ακούω καν το ερώτημα. Δε χωράω να περάσω από τις πόρτες. Ε τι τώρα κοροϊδευόμαστε; Υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχουν απατήσει; Έχω φύγει! Έχω γδάρει την πόρτα και αλλά έχω φύγει δεν την έχω συγχωρέσει την απιστία, όχι».

Τι ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την απιστία

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, σε ένα σημείο της συνέντευξής του, μιλώντας για την σχέση του με την συγχώρεση και την απιστία, αποκάλυψε: «Μερικές φορές με ρωτάνε γιατί δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, ένα κόλπο για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά σου είναι να συγχωρείς, γιατί όταν συγχωρείς, κόβεις το σκοινί με αυτόν που σου δημιούργησε το πρόβλημα, φεύγει το στρες. Συγχωρώ, συγχωρώ, συγχωρώ. Σε συγχωρώ και είμαι ελεύθερος, γι’αυτό δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου.

Όχι μόνο έχω συγχωρήσει απιστία, έχω ευχαριστήσει απιστία. Κάποια στιγμή στη ζωή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους άντρες που με σώσανε παίρνοντάς μου τις γυναίκες που νόμιζα ας πούμε ότι είχα κάποια σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media Χτες
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Hotter than ever η Kim Kardashian με μια πετσέτα στο μπούστο ‑ Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Πηγή κοντά στο περιβάλλον της δήλωσε στο «Us Weekly» ότι «αισθάνεται έτοιμη να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού»