E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παλαιό Φάληρο: Γιατί δεν αποκλείεται η δολοφονία της 3χρονης ‑ Οι φωτογραφίες με εξαφανισμένα παιδιά

Το κοριτσάκι φορούσε ολόσωμο μαγιό και αυτό δείχνει ότι αυτοί που ήταν μαζί του, το είχαν πάει για μπάνιο

Δημοσίευση 29/7/2025 | 10:22

Παλαιό Φάληρο: Γιατί δεν αποκλείεται η δολοφονία της 3χρονης ‑ Οι φωτογραφίες με εξαφανισμένα παιδιά

Συνεχίζεται το θρίλερ με την ταυτότητα του 3χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της ανθρωποκτονίας παρά το γεγονός ότι η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε ότι το παιδί δεν έχει κακοποιηθεί.

Το κοριτσάκι φορούσε ολόσωμο μαγιό και αυτό δείχνει ότι αυτοί που ήταν μαζί του, το είχαν πάει για μπάνιο. Οι λιμενικοί έδειξαν στους ιατροδικαστές που ανέλαβαν τη νεκροψία - νεκροτομή φωτογραφίες παιδιών που έχουν εξαφανιστεί για να διαπιστώσουν αν μοιάζουν με την 3χρονη. Ωστόσο, ο χρόνος θανάτου του παιδιού δεν αφήνει περιθώρια ταυτοποίησης (δεδομένου ότι οι εξαφανίσεις έγιναν σε προγενέστερο χρόνο).

Γιατί δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό και τα τραύματα που έφερε είναι μεταθανάτια. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ναύαρχος ε.α. Νίκος Σπανός μιλώντας στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ, δεν αποκλείεται κάποιος να έβγαλε το παιδί, ενδεχομένως με μια βάρκα, στην ανοιχτή θάλασσα και από εκεί να το έριξε στο νερό, ενώ τα θαλάσσια ρεύματα το παρέσυραν μέχρι την παραλία του Παλαιού Φαλήρου. 

Ο κ. Σπανός σημείωσε πως το παιδί ήταν εμφανώς υποσιτισμένο και ενώ ήταν περίπου 3,5 ετών είχε ύψος μόλις 92 εκατοστά.

Τόνισε πως κατά τη δική του εκτίμηση το περιστατικό δεν έγινε στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου – και γι’αυτό δεν υπάρχουν μαρτυρίες – αλλά αρκετά μέτρα μακριά, ενδεχομένως και 20 με 30 ναυτικά μίλια, και το άψυχο σώμα του παιδιού παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι την συγκεκριμένη παραλία.

Εκτίμησε, δε, πως οι Αρχές θα πρέπει ελέγξουν όλη την παραλιακή ζώνη με μαρτυρίες αλλά και κάμερες ασφαλείας ακόμα και μίαμιση μέρα πριν από τη στιγμή που το μικρό παιδί ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία.

Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν έχει αναζητήσει το παιδί μέχρι αυτή την ώρα, ενώ δεν αποκλείεται το κοριτσάκι να βρισκόταν μαζί με κάποιον ενήλικα στη θάλασσα που και αυτός έχασε τη ζωή του, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιόσια: Δύο τραυματίες αστυνομικοί από επίθεση 80 Ρομά έπειτα από καταδίωξη

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Οι αστυνομικοί καταδίωκαν όχημα και δέχτηκαν επίθεση από Ρομά - Τρεις συλλήψεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται παξιμάδια κανέλας

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος: Την Παρασκευή η κηδεία του

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Οργισμένος ο Έλον Μασκ για την Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν: Ατιμάζει τον Όμηρο, προσβάλλει τους Έλληνες

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Αφορμή η επιλογή της Λουπίτα Νιόνγκο για τον ρόλο της Ωραίας Ελένης - Γιατί ο Mr X κατηγορεί τον σκηνοθέτη ότι «κυνηγάει τα βραβεία»

Αρνητικός στον χανταϊό ο Ελληνας επιβάτης του Hondius

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Αρνητικός στον χανταϊό είναι ο επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος νοσηλεύεται προληπτικά σε καραντίνα στο Νοσοκομείο «Αττικόν», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας

Αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα: 54χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Ο αλαζόνας τουρίστας συνελήφθη μία εβδομάδα μετά το βίντεο που τον έδειχνε να πετάει πέτρα στη φώκια «Λάνι» στη Χαβάη

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Αρχικά είχε προσαχθεί για ανάκριση στις 5 Μαΐου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ζήτησε δικηγόρο

Γεωργιάδης: «Χθες ακόμη ένας ανήλικος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη»

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
«Αναγκάστηκαν οι γονείς να το πάνε στο νοσοκομείο, το πρόλαβαν - Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή», ανέφερε ο υπουργός Υγείας

«Βιάστε την, μην τη σκοτώσετε»: Αποκαλύψεις τρόμου στο Κονγκό:

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Μαζικοί τάφοι, βιασμοί και εκτελέσεις αμάχων

Δεν πήγαιναν ούτε σχολείο τα παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες σε σπίτι στο Περιστέρι, τι λέει η γιαγιά τους

E-Daily 2.TopNews 14.05.2026
Στο Παίδων τα 6 ανήλικα που ζούσαν με τους γονείς τους σε δώμα «χωματερή»

Σύρος: Συνελήφθησαν δύο Σύροι για φωτογράφιση 8χρονων κοριτσιών

Ελλάδα 14.05.2026
Συναγερμός στην πλατεία Μιαούλη