E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση μετά την συνέντευξη «χείμαρρο» της Ιωάννας Τούνη

Αρκετά ενοχλημένο το γνωστό μοντέλο

Δημοσίευση 25/7/2025 | 11:55

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση μετά την συνέντευξη «χείμαρρο» της Ιωάννας Τούνη

Σκωτσέζικο ντους μοιάζει η σχέση του πρώην ζευγαριού, του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, η οποία, σύμφωνα με τα γεγονότα είναι… μια κρύο, μια ζέστη.

Έκπληξη προκάλεσε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η συνέντευξη χείμαρρος, της Ιωάννας Τούνη, πρώην συζύγου του, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής τους ζωής, κατά τη διάρκεια της σχέσης που είχαν, πριν από την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης, αλλά και μετά, όπως και της εγκυμοσύνη της και τον ερχομό του γιου τους Πάρη.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, μίλησε ανοιχτά για όσα ερωτήθηκε, χωρίς να φιλτράρει το λόγο της : «Δεν μετάνιωσα ούτε μισή μέρα που χώρισα, πιο πολλές μέρες ήμουν στενοχωρημένη, παρά χαρούμενη»). Άλλωστε, αυτή είναι και μια γνώριμη πλευρά του χαρακτήρα της, καθώς, έτσι απευθύνεται στον κόσμο, όσο καιρό τη γνωρίζουμε, χωρίς να φοβάται να εκφραστεί, λέγοντας τη δική της οπτική για τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δε φάνηκε και τόσο ευχαριστημένος από τη συνέντευξη αυτή, καθώς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, αλλά ούτε και οι άλλοι να αναφέρονται δημόσια σε αυτή.

Η συνέντευξη της πρώην συντρόφου του, τον ενόχλησε, τον έφερε σε αμηχανία. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το μοντέλο και επιχειρηματίας, δεν έχει αναφερθεί στο χωρισμό του με την Ιωάννα Τούνη, αλλά και αυτή τη φορά, όσο κι αν δεν του άρεσαν ορισμένες αναφορές για την κοινή προσωπική τους ζωή, τις οποίες έκανε με λεπτομέρεια η πρώην σύντροφός του, δε σκοπεύει να απαντήσει σε τίποτα.

Η σκέψη του είναι πάντα στο γιο του, τον οποίο λατρεύει και θέλει να κρατήσει μια ασφαλή κατάσταση γύρω του, ώστε στο μέλλον να μην έρθει στην άβολη θέση να διαβάζει μέσα από το διαδίκτυο αναφορές που ενδεχομένως να τον φέρουν σε αμηχανία. Ο δύο ετών Πάρης, μεγαλώνει με την αγάπη και την αμέριστη φροντίδα των γονιών του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κοιτώντας από άλλο πρίσμα τη δημοσιότητα, έχει επιλέξει τη σιωπή, είναι αποστασιοποιημένος, ακολουθώντας αυτό που θέλει, να κρατά την ιδιωτική του ζωή για εκείνον αποκλειστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρινέλλα: Τα 3 μοναδικά άτομα που την έβλεπαν

Tabloid 30.03.2026
Ο λόγος που δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον

«Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους για την Μαρινέλλα

Tabloid 30.03.2026
Αν ήταν εδώ θα μου έλεγε σήκωσε το κεφάλι και πάμε

Θυμάσαι την πιο απρόσμενη ανακάλυψη στο αρχείο του Μπιν Λάντεν; Μια ποπ εικόνα που κανείς δεν περίμενε

Tabloid 30.03.2026
Ανάμεσα σε ταινίες, videogames και δυτική ποπ κουλτούρα, ένα αρχείο με εικόνες προκαλεί ακόμη ερωτήματα

Λαρίσα Ρικέλμε: Η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ του 2010 επιστρέφει ως δημοσιογράφος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Tabloid Χτες
Η Λαρίσα Ρικέλμε, που έγινε γνωστή ανά τον κόσμο με τις πόζες στις εξέδρες στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, έχει κάνει στροφή στη δημοσιογραφία και θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του 2026

Μαρινέλλα: Η απόφαση για την κηδεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Tabloid Χτες
Η απόφαση της οικογένειας της Μαρινέλλας

Το συγκινητικό βίντεο με τη Μαρινέλλα να κοιμίζει την κόρη της Ήβης Αδάμου στην αγκαλιά της

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το βίντεο αποχαιρετώντας την ερμηνεύτρια

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε μετά την προβολή του βίντεο στο δικαστήριο – «Αντιμετωπίστηκα σαν π@ρνη»

Tabloid Χτες
«Μέχρι σήμερα βλέπω σχόλια και σκέφτομαι πόσο αρρωστημένα μυαλά μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι», τονίζει η Ιωάννα Τούνη

Μαρινέλλα: «Βρε, άντε και στο διάολο…» ‑ Το τηλεφώνημα του Σάχη και η απρόοπτη απάντηση

Tabloid Χτες
Μια ανέκδοτη ιστορία από τη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας που πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Πώς βγήκε το όνομα «Μαρινέλλα» – Η διήγηση του Γιάννη Ξανθούλη

Tabloid Χτες
Και ποιο ήταν το κανονικό της όνομα

Μαρινέλλα: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το εμβληματικό τραγούδι «Ανοιξε πέτρα»

Tabloid Χτες
Τα απρόσμενα εμπόδια, οι ασφυκτικές προθεσμίες και το μαύρο τσεμπέρι που της φόρεσε ο Γιάννης Δαλιανίδης

Το τραγούδι του Ζαμπέτα που απέρριψε η Βουγιουκλάκη και καθιέρωσε τη Μαρινέλλα

Tabloid Χτες
Η«χυλόπιτα» που έριξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Ζαμπέτα για το «Σταλιά, Σταλιά», απογείωσε την καριέρα της Μαρινέλλας