E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Η ανατριχιαστική κατάθεσή της κόρης που κατηγορεί τον πατέρα της για βiασμούς

Όλα δείχνουν πως γέννησε το παιδί του

Δημοσίευση 25/7/2025 | 10:14

Ρόδος: Η ανατριχιαστική κατάθεσή της κόρης που κατηγορεί τον πατέρα της για βiασμούς
pexels

Ανάστατη η Ρόδος από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στην υπόθεση φρίκης. Κόρη κατήγγειλε πως ο πατέρας της την βiαζε συστηματικά και πως απέκτησε μαζί του παιδί.

Το μαρτύριό της ξεκίνησε στα 16 της χρόνια και κράτησε για χρόνια. Οι βiασμοί, όπως υποστηρίζει, ήταν αλλεπάλληλοι με την ανήλικη να παραμένει αβοήθητη για χρόνια. Φοβόταν αρχικά να μιλήσει. Τα αδιέξοδα στο μυαλό της γίνονταν όλο και πιο βασανιστικά με το πέρασμα του χρόνου.

Στα 31 της χρόνια, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από την αναφορά κοινωνικής υπηρεσίας, η οποία αντιλήφθηκε ενδείξεις σοβαρής καkοποίησης και κινήθηκε άμεσα, παραπέμποντας την υπόθεση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η κόρη υποστήριξε στους αστυνομικούς, πως οι βiασμοί της από τον πατέρα της, είχαν γίνει ένα θλιβερός κανόνας στην καθημερινότητά της.

Η 31χρονη, κατέθεσε συνοδεία ψυχολόγου, ότι ο πατέρας της την καkοποιούσε σeξουαλικά από την ηλικία των 16 ετών. Οι πράξεις, όπως υποστήριξε, συνέβαιναν μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη γιαγιά της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει και εκείνη έμενε πλέον με τον πατέρα της. Ο φερόμενος ως δράστης, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, ήταν χρόνια εξαρτημένος από την κάνναβη, ενώ κάποιες φορές εμφανιζόταν εκτός εαυτού, βiαιος και απειλητικός.

Η πρώτη σeξουαλική επίθεση, όπως περιέγραψε, έγινε όταν ο πατέρας της επέστρεψε στο σπίτι σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών την έσπρωξε και την βiασε. Η ίδια δήλωσε ότι «πάγωσε». Δεν μπορούσε να αντιδράσει και ένιωσε σοκ. Από εκείνο το σημείο και για τα επόμενα περίπου δέκα χρόνια, οι βiασμοί συνέβαιναν σχεδόν καθημερινά, μερικές φορές ακόμα και τρεις φορές μέσα στην ίδια μέρα.

Περιέγραψε ότι την έσερνε με τη βiα, την έσπρωχνε και της κατέβαζε τα ρούχα. Την κατηγορούσε, την έβριζε, της φερόταν με απόλυτη περιφρόνηση, όπως φέρεται να είπε σαν να μην ήταν παιδί του! Η γυναίκα είπε πως κάθε φορά μετά την καkοποίηση κλειδωνόταν στο δωμάτιό της και έκλαιγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μιλούσε, εξήγησε ότι ο πατέρας της την απειλούσε ευθέως ότι θα τη σκοτώσει αν αποκαλύψει κάτι. Ανέφερε επίσης περιστατικά βiας και κατά της γιαγιάς της, την οποία κάποτε είχε κυνηγήσει με μαχαίρι.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, η γυναίκα απέκτησε δύο παιδιά. Το πρώτο με έναν άλλο άνδρα, με τον οποίο δεν είχε πλέον καμία σχέση, ενώ το δεύτερο σύμφωνα με το dimokratiki.gr, που επικαλείται τα αποτελέσματα ειδικής εξέτασης DNA είναι βιολογικό παιδί του ίδιου της του πατέρα.

Στην κατάθεσή του, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι υπήρξε σeξουαλική επαφή μεταξύ τους, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες για βiασμό. Επέμεινε ότι οι επαφές ήταν “συναινετικές” και ότι σταμάτησαν όταν “κατάλαβαν πως δεν ήταν σωστό”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλλιθέα: Η συγκλονιστική στιγμή που ένοικος φλεγόμενου σπιτιού πήδηξε από το μπαλκόνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 75χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι κατόπιν παρότρυνσης περαστικών και διασώθηκε χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Σοκ στην Κύπρο: Δύο παιδιά 8 και 10 ετών βρέθηκαν νεκρά, κλειδωμένα μέσα σε αυτοκίνητο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες Φέρεται να είχαν αφεθεί για αρκετές ώρες μέσα στο όχημα χωρίς επίβλεψη

Λιβαδειά: Σπαραγμός από τον σύζυγο της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα – «Αν υπάρχει αμέλεια, θα το φτάσω μέχρι τέλους»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 35χρονη γέννησε ένα υγιές αγοράκι, αλλά λίγες ώρες μετά τον τοκετό κατέληξε εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών

Το άδοξο τέλος του «Αίολος Κεντέρης»: Η στιγμή που καταλήγει σε διαλυτήριο της Τουρκίας για παλιοσίδερα, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ταχύπλοο που άλλαξε την ακτοπλοΐα και πήρε το όνομά του από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη, ρυμουλκήθηκε στο τελευταίο του ταξίδι με προορισμό την παράλια πόλη Αλί Αγά, έξω από τη Σμύρνη

Νέο εντυπωσιακό βίντεο του Παναθηναϊκού από τα έργα στον Βοτανικό: «Βήμα‑βήμα προς το σπίτι»

Αθλητικά Νέα Χτες
Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Inside the Build» με τίτλο «Step by Step Towards Home», αποκαλύπτονται οι κερκίδες του νέου γηπέδου που σταδιακά παίρνουν μορφή και οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους

Φωτιά στην Καλλιθέα: Ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού έσπασε σε κλάματα ‑ φοβόταν ότι οι γονείς του είχαν πάθει κακό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με ένα μικρόσωμο σκυλί αγκαλιά και απαρηγόρητος, ο γιος έφτασε στη συμβολή Αριστείδου και Αγίων Πάντων όπου φλεγόταν το κτίριο

«Βράζουν» στις Βρυξέλλες με την Ούρσουλα: Κλιματισμός στο κτήριο της Κομισιόν μόνο στα γραφεία της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για «επιστροφή στη φεουδαρχία» κατηγορούν την Ευρωπαία Επίτροπο οι εργαζόμενοι

Φωτιά τώρα σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα, γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή - Αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι μέσα στο κτίριο

«Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί» λέει ο Κασσελάκης και δηλώνει ότι πλέον οι Δημοκράτες κινούνται στο φιλελεύθερο κέντρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Και επίσημα επήλθε το πολιτικό διαζύγιο Κασσελάκη - Τζάκρη - Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema ο πρόεδρος των Δημοκρατών είχε ζητήσει εδώ και ημέρες από την αντιπρόεδρό του να παραιτηθεί

Δύο συλλήψεις για τον αυτοπυροβολισμό της 43χρονης στο Σκοπευτήριο Μαλεβιζίου – «Το είχε προσχεδιάσει» λέει ο εκπαιδευτής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Υπό εξέταση το προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας της γυναίκας – Διατάχθηκε γραφολογική πραγματογνωμοσύνη για την υπογραφή

Πυρκαγιά σε δάσος στο Αμμόνι Κορινθίας – Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες

Ελλάδα Χτες
Εξήντα δύο πυροσβέστες, επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στην πλατεία Κάνιγγος ‑ Ξεκίνησε από ηλεκτρικό πατίνι που εξερράγη

Ελλάδα Χτες
Συντονισμένες προσπάθειες για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των ενοίκων - 40χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα στα άκρα