E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντάρας για Βλαντή: «Τσουβαλιάζει όλες τις πρωινές εκπομπές – Βλέπετε μόνο αποσπάσματα;»

«Εσείς βλέπετε όλες τις πρωινές εκπομπές ή αποσπάσματα;»

Δημοσίευση 24/7/2025 | 20:51

Κωνσταντάρας για Βλαντή: «Τσουβαλιάζει όλες τις πρωινές εκπομπές – Βλέπετε μόνο αποσπάσματα;»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλοκαιρινό Ραντεβού που προβάλλεται στο OPEN, σχολίασε την συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή, η οποία βρέθηκε εχθές, Τετάρτη 23 Ιουλίου, στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, Μαρία τη Νύχτα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ, σχολίασε ότι δεν παρακολουθεί πρωινές εκπομπές διότι μεταφράζουν αυτά που λέει. Το σχόλιο αυτό αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει ο παρουσιαστής, καθώς τον βρίσκει αντίθετο το γεγονός ότι βάζει στο ίδιο σακί όλες τις πρωινές εκπομπές.

Πώς σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τα λόγια της Παναγιώτας Βλαντή

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λοιπόν, σχολιάζοντας το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της Παναγιώτας Βλαντή, είπε με έντονο ύφος: «Μερικές φορές νιώθω ότι θα ήθελα να έχω τη μαγική δύναμη να πεταχτώ εκείνη την ώρα σε αυτό το γύρισμα κα να πω… Η κυρία Βλαντή λέει ότι δεν βλέπει πρωινές εκπομπές γιατί γίνεται μετάφραση σε όσα δηλώνει. Δεν θα της άρεσε να τσουβαλιάσουμε όλους τους ηθοποιούς, αλλά κι εμένα δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζει όλες τις πρωινές εκπομπές. Να έχεις το θάρρος της γνώμη σου και να μιλήσεις συγκεκριμένα. Είναι λάθος το τσουβάλιασμα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Παναγιώτα Βλαντή, στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ακούγεται να λέει σχετικά με την τηλεόραση: «Πρωινά και τέτοια δε βλέπω, καθόλου. Ειδικά με τη δουλειά αλλά δε βλέπω γιατί γίνεται μια αναπαραγωγή και μια μετάφραση του τι έχω πει. Συγνώμη, γιατί με μεταφράζεις; Εγώ άλλα είπα, το παίρνεις και το μεταφράζεις; Άμα μπεις σε αυτό το παιχνιδάκι να απαντήσεις χάνεις το παιχνίδι, εγώ θεωρώ ότι η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Όσο και να βράζεις, όσο και να στεναχωριέσαι, πρέπει σιωπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους

Σάρα Γανωτή: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του

Tabloid Χτες
Μαζί με εμάς που ήμασταν οι νεότεροι τότε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η γερμανική αστυνομία «συλλαμβάνει» κύκνο και το βίντεο γίνεται viral

Social Χτες
Αστυνομικοί εντόπισαν έναν χαμένο κύκνο κοντά σε αυτοκινητόδρομο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έλαβε τον τίτλο του ιππότη από τον Βασιλιά Κάρολο

Tabloid Χτες
Υπερήφανη σύζυγος η Βικτόρια Μπέκαμ

O πιο σeξι άνδρας για το 2025

Celebrity Stories Χτες
Ο Τζόναθαν Μπέιλι πήρε τη σκυτάλη από τον σταρ του «The Office» και «Jack Ryan», Τζον Κραζίνσκι

Κατερίνα Καινούργιου: Το ροζ μπαλόνι και η ατάκα όλο νόημα – «Αυτό θα μείνει εδώ για πολύ καιρό»

Tabloid Χτες
Ο Γιάννης Γιαννουσάκης, ο γιος της Αλέκας Κανελλίδου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Ροζ»