E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η αγκαλιά της Βανδή με τον Μπισμπίκη μετά τα γενέθλιά της: «Έφτασα στο σήμερά μου, που δεν θα το άλλαζα με τίποτα»

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 56 της χρόνια με τα παιδιά, τον σύντροφο και αγαπημένους της φίλους

Δημοσίευση 23/7/2025 | 14:56

Η αγκαλιά της Βανδή με τον Μπισμπίκη μετά τα γενέθλιά της: «Έφτασα στο σήμερά μου, που δεν θα το άλλαζα με τίποτα»

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 56 της χρόνων, η Δέσποινα Βανδή δηλώνει ευγνώμων και ευτυχισμένη με την πορεία που έχει διαγράψει. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη από το μπάνιο τους σε πισίνα και άλλα στιγμιότυπα από τον εορτασμό των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια έκανε μια προσωπική ανασκόπηση.

Την Τρίτη 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή πέρασε τα γενέθλιά της παρουσία του συντρόφου της, των δύο παιδιών της, Μελίνας και Γιώργου Νικολαΐδη και αγαπημένων της προσώπων.

Την επομένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media εικόνες από τα γενέθλιά της, σκέψεις για το πέρασμα του χρόνου και τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Μάλιστα τόνισε, ότι εάν γυρνούσε πίσω δεν θα άλλαζε κανένα σημείο της διαδρομής της.

Όπως έγραψε η Δέσποινα Βανδή: «56 + 1 μέρα=Ευλογία ! Ευλογία που έχω το προνόμιο να μεγαλώνω με υγεία γεμάτη αγάπη και αλήθεια και να ορίζω τη ζωή μου κατά πως εγώ θέλω και να μην τα αφήνω όλα "πάνω της"! Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά έτσι δε θα έχω και το δικαίωμα να "της" γκρινιάζω! Απελευθερωμένη από τις ερμηνείες όποιων ζω στο Τώρα μου, χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά μου χαρούμενα, κοντά μου, έχω έναν σύντροφο που κρατιόμαστε χέρι- χέρι στο όνειρο και φίλους καρδιάς! Με τα λάθη μου και τα σωστά μου έφτασα στο σήμερα μου που δε θα το άλλαζα με τίποτε! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ατελείωτες ευχές!».

Δείτε την ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναστασία: «Αν με φλερτάρεις μία, σε φλερτάρω δέκα – Μου δίνουν συνέχεια τον αριθμό τους»

Tabloid 23.07.2025
Η τραγουδίστρια μίλησε για την πίστη, τις κρίσεις πανικού, το ενδεχόμενο Eurovision και τον Στάθη Σχίζα

Χώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά από 13 μήνες σχέσης

Tabloid 23.07.2025
Το ζευγάρι έκανε την τελευταία του εμφάνιση στις αρχές Ιουλίου

Πως είναι σήμερα η Τσιτσιολίνα

Tabloid 23.07.2025
Τι λέει για το OnlyFans

Η αγκαλιά της Βανδή με τον Μπισμπίκη μετά τα γενέθλιά της: «Έφτασα στο σήμερά μου, που δεν θα το άλλαζα με τίποτα»

Tabloid 23.07.2025
Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 56 της χρόνια με τα παιδιά, τον σύντροφο και αγαπημένους της φίλους

Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιάζει στα 50 της χρόνια σε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της

Tabloid 23.07.2025
Η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με μπικίνι στη Λέρο και ανεβάζει το θερμόμετρο ακόμα περισσότερο

Η Τζένιφερ Λόπεζ προκαλεί με τις σeξουαλικές αναφορές στην περιοδεία της

Tabloid 23.07.2025
«Μερικές φορές μου αρέσει σκληρά και άλλες θέλω ρομαντισμό»

Clara Soccini: Η Ιταλίδα καλλονή ξεσήκωσε τη Μύκονο

Tabloid 23.07.2025
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων

Αναστασία: «Θέλω να πάω στην Eurovision και να κερδίσω αυτό που κέρδισε η Μαρίνα Σάττι»

Tabloid 23.07.2025
«Το να εκπροσωπείς μια χώρα δεν είναι παιχνίδι», είπε η Αναστασία

Κώστας Αποστολάκης: «Έχω κάνει άσχημα πράγματα σε εργοδότες, σκηνοθέτες και συναδέλφους»

Tabloid 23.07.2025
«Ξέρεις τι πόρτες έχω κλείσει στη δουλειά μου;», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μου λείπεις όσο δεν μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις»

Tabloid 23.07.2025
Πέρασαν 29 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα

Βαρύ πένθος για τη Νίκη Κεραμέως: «Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω ότι δεν είσαι πια κοντά μας»

Tabloid 23.07.2025
""Μόνη παρηγοριά στη θλίψη μας, το γεγονός ότι μέσα από τα όργανα σου δίνεις μια νέα ευκαιρία σε πέντε συνανθρώπους μας"" αποκαλύπτει η Νίκη Κεραμέως.