E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγία Παρασκευή: Ο δράστης εξαφάνισε το κινητό – Η 43χρονη εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα

Το «κατώφλι» της ανακρίτριας θα περάσουν το πρωί της Δευτέρας (21/07/2025) οι πέντε κατηγορούμενοι

Δημοσίευση 21/7/2025 | 06:32

Αγία Παρασκευή: Ο δράστης εξαφάνισε το κινητό – Η 43χρονη εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα

Το «κατώφλι» της ανακρίτριας θα περάσουν το πρωί της Δευτέρας (21/07/2025) οι πέντε κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του καθηγητή του Μπέρκλεϊ στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή δύο ημέρες μετά το έγκλημα «εξαφάνισε» το κινητό του και έκλεισε τα κοινωνικά του δίκτυα, ενώ εμφανίστηκε στο Ανθρωποκτονιών για να δηλώσει στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση ότι έχασε τη συσκευή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί την ίδια την ημέρα της δολοφονίας οι αξιωματικοί είχαν κατάσχει το τηλέφωνο της πρώην συζύγου καθώς είχαν υποψίες για το τι μπορεί να είχε συμβεί και με εισαγγελική διάταξη είχαν ζητήσει να τους παραδώσει το κινητό τηλέφωνο.

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο σχετίζεται με τα ευρήματα από το κινητό της 43χρονης πρώην συζύγου του Πολωνού καθηγητή. Στο κινητό τηλέφωνο της βρέθηκαν δύο φωτογραφίες του θύματος όταν έφευγαν από τον παιδοψυχολόγο όπου είχαν τη συνάντηση με τα παιδιά και λίγη ώρα αργότερα, ο Πολωνός βρέθηκε δολοφονημένος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Open Νews, έχει βρεθεί και ένας χάρτης, το στίγμα δηλαδή με την διεύθυνση της κατοικίας της πρώην συζύγου, εκεί δηλαδή που θα κατευθυνόταν το θύμα. Στο Ανθρωποκτονιών υποψιάζονται πως έστειλε τις φωτογραφίες του θύματος σε κάποιους όπως και στίγμα με το σπίτι της εκεί δηλαδή που κατευθύνονταν μετά τη συνάντηση με τον παιδοψυχολόγο. Αναμένεται να γίνει η αναζήτηση και μέσω Messenger.

Η 43χρονη κατηγορούμενη ως ηθική αυτουργός για την δολοφονία του πρώην συζύγου της στην Αγία Παρασκευή, επιμένει πως είναι αθώα και αρνείται κάθε σχέση με το έγκλημα, κάτι που αναμένεται να επαναλάβει και στην απολογία της.

«Η εντολέας μου δηλώνει αθώα και ξέρει ότι αυτό θα αποδειχθεί και στην κύρια ανάκριση και σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, συγκλίνουν σε αυτό.

Είναι συγκλονισμένη, συντετριμμένη και ο μόνος της στόχος είναι πλέον να βρεθεί ξανά με τα παιδιά της και να μπορέσει να ξεπεράσει όλο αυτό το άσχημα πράγμα που έχει γίνει», ανέφερε ο δικηγόρος της 43χρονης, Αλέξανδρος Πασιάτας στο Mega.

Η 43χρονη ισχυρίζεται ότι ήταν εκείνη που επιδίωκε ο πατέρας να έχει μεγαλύτερη επαφή με τα δίδυμα παιδιά τους και δεν είχε κανένα λόγο να σχεδιάσει τη δολοφονία του.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του θύματος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών και δεν επιθυμεί καμία επαφή μαζί της.

«Καμία απολύτως επαφή δεν υπήρξε με τη σύζυγο και κατηγορουμένη ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, ούτε είχε ούτε θα έχει. Θα δοθεί η μάχη στο δικαστήριο προκειμένου να καταδικαστεί για αυτό που της αποδίδεται την ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου της», τόνισε ο δικηγόρος οικογένειας του 43χρονου θύματος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρυστιανού για αμβλώσεις: «Ως παιδίατρος έχω άλλα δεδομένα»

Πολιτική 10.02.2026
Η Μαρία Καρυστιανού κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το ζήτημα των αμβλώσεων, τονίζοντας πως η βασική αιτία για αυτές είναι η ακρίβεια

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Βουλή με ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λύσης

Πολιτική 10.02.2026
«Κατάπληξη και αηδία προκαλεί η στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δίνει διαπιστευτήρια συγκυβέρνησης με ΝΔ» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος σμήναρχος: Έδωσε ονόματα και «ένιωσε ανακουφισμένος από τη σύλληψή του»

Ελλάδα 10.02.2026
Υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε και πως όταν κατάλαβε ότι έδινε πληροφορίες στην Κίνα ξεκίνησαν οι απειλές και οι εκβιασμοί

DNA από τη μητέρα της Λόρα ζήτησαν οι Γερμανοί – Ένα βήμα πριν από την έφοδο σε σπίτια και την άρση απορρήτου

Ελλάδα 10.02.2026
Δόθηκε ευρωπαϊκή εισαγγελική δικαστική εντολή έρευνας για τον εντοπισμό της

Σουηδία: Λιβανέζος προσπάθησε να βγάλει τα μάτια γιατρού γιατί συνεργαζόταν με την γυναίκα του

Κόσμος 10.02.2026
Η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βιας και στο παρελθόν από τον σύζυγό της εξαιτίας της ζήλειας του

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη στην Τουρκία ‑ Τι ώρα θα γίνει η συνάντηση με Ερντογάν

Ελλάδα 10.02.2026
Η επίσκεψη θα ξεκινήσει με την κατ` ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας και θα ακολουθήσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών

Πώς σχηματίστηκαν οι τρεις εντυπωσιακές «φάλαινες» της Ταϊλάνδης που μοιάζουν να... κολυμπούν μέσα στο δάσος

Κόσμος 10.02.2026
Ο σχηματισμός δημιουργήθηκε πριν από περίπου 75 εκατομμύρια χρόνια - Ένα δίκτυο μονοπατιών πεζοπορίας οδηγεί στους τρεις βράχους, ωστόσο μόνο οι δύο μεγαλύτεροι είναι προσβάσιμοι στο κοινό

Αγριο ξύλο μέσα σε αστικό λεωφορείο ‑ Επιβάτες «πιάστηκαν» στα χέρια

Ελλάδα 10.02.2026
Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Αποκάλυψη ισραηλινών ΜΜΕ: Ο Νετανιάχου είχε ενημερωθεί για το σχέδιο εισβολής της Χαμάς από το 2018

Κόσμος 10.02.2026
Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες αρνήσεις του Νετανιάχου ότι είχε δει ή ακούσει για το έγγραφο «Τείχη της Ιεριχούς» πριν από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, το Ynet υποστηρίζει ότι η ενημέρωση είχε γίνει αρκετές φορές

Σοκαριστικό τροχαίο στο Μεξικό: Γυναίκα βγαίνει ξαφνικά στον δρόμο και αυτοκίνητο την εκτοξεύει μέτρα μακριά

Κόσμος 10.02.2026
Η γυναίκα κατέβηκε αιφνιδιαστικά από το αυτοκίνητο των γονιών της και άρχισε να τρέχει προς τις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας - Οι γονείς της είχαν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης λίγο πριν το ατύχημα

Πέθανε σε ηλικία 102 ετών ο τελευταίος εγγονός του Ελευθέριου Βενιζέλου

Ελλάδα 10.02.2026
Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»