E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου: Ανεβάζει τον υδράργυρο στις Μαλδίβες με μπικίνι και πόζες σε εξωτικές παραλίες

Εντυπωσιακή η Αθηνά Οικονομάκου στις Μαλδίβες, στο πλευρό του αγαπημένου της, Μπρούνο Τσερέλα

Δημοσίευση 12/7/2025 | 16:30

Αθηνά Οικονομάκου: Ανεβάζει τον υδράργυρο στις Μαλδίβες με μπικίνι και πόζες σε εξωτικές παραλίες

Στις εξωτικές Μαλδίβες βρίσκονται η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και η γνωστή ηθοποιός ανεβάζει κατά διαστήματα φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της.

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις Μαλδίβες. Είναι πάνω από ένα χρόνο ζευγάρι και είναι κοινό μυστικό ότι ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους σχεδιάζοντας τον γάμο τους, έχοντας μάλιστα επιλέξει να μείνουν στην Ελλάδα.

Για την ώρα αποφορτίζονται στις εξωτικές Μαλδίβες. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram story της, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στην παραλία φορώντας ένα ρομαντικό, ροζ – λιλά floral μπικίνι με λεπτομέρειες από πράσινα φύλλα και μπλε λουλούδια. Το σχέδιο αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της και κολακεύει απόλυτα τη σιλουέτα της.

Το look ολοκληρώνεται με ένα πλεκτό ψάθινο καπέλο σε natural απόχρωση και λευκό ρολόι στο χέρι, που προσθέτει μια μίνιμαλ, casual αισθητική. Τα μαλλιά της αφήνονται ελεύθερα σε κυματισμούς, με ένα sunkissed αποτέλεσμα που φωνάζει «καλοκαίρι».

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα, επέλεξαν τις Μαλδίβες όπως έγραψε η ηθοποιός, όχι για να κάνουν luxury διακοπές αλλά για καταδύσεις.

Μετά τη Σικελία που βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα ταξίδι επιλέγοντας έναν άκρως καλοκαιρινό αλλά και εξωτικό προορισμό. Οι παραλίες τους έχουν κερδίσει, όπως φαίνεται από τις εικόνες που δημοσιοποιούν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μπρούνο Τσερέλα έκανε πρόταση γάμου στην Αθηνά Οικονομάκου και η σχέση τους μέρα με τη μέρα δείχνει να δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Προ ημερών, έγινε θέμα συζήτησης η μονοκατοικία της ηθοποιού στην Κηφισιά που διαθέτει μεταξύ άλλων και πισίνα. Η αρχιτεκτονική της είναι κομψή και διακριτική, ενώ κάθε γωνιά του σπιτιού αποπνέει ηρεμία και φινέτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 28.08.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Taylor Swift & Travis Kelce: Όλες οι λεπτομέρειες του αρραβώνα που συγκίνησε τον κόσμο

Tabloid 28.08.2025
Ο παραμυθένιος αρραβώνας και όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο πατέρας του αθλητή

Κρις Τζένερ: «Για μένα αυτό είναι το γήρας με χάρη» ‑ Απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το λίφτινγκ

Tabloid Χτες
Η 69χρονη τοποθετείται πρώτη φορά για την επέμβαση που έκανε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφανώς ανανεωμένη εμφάνισή της

Κώστας Χατζής για τη Μαρινέλλα: «Δυστυχώς δεν είναι καλά, δεν μπορούμε να τη δούμε»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Κώστας Χατζής

Μπέττυ Μαγγίρα για τα σχόλια στη φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου από την παραλία: «Μια ζωή ρουφιέμαι κι εγώ»

Social Χτες
«Δεν ξέρω τι σας έπιασε και πέσατε όλοι πάνω στον Βουλαρίνο να τον φάτε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Κλέλια Ανδριολάτου: Φορά το μαγιό της και μας δείχνει πως «ξεκινά χαλαρά την ημέρα της»

Tabloid Χτες
Με καφέ, γυμναστική αλλά και το μπικίνι της ξεκινά η ιδανική μέρα της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Εγώ ήμουν αυτή που έφυγε, δεν ήθελα να κρατήσει αυτός ο γάμος»

Tabloid Χτες
«Κάνω τόσα ωραία επαγγελματικά πράγματα, συμβαίνουν τόσο πολλά στη ζωή μου, δεν θέλω πάλι να το συζητάω. Έχει περάσει τόσος καιρός».

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Η άγνωστη ιστορία που έμαθε ο γιος του, Λάμπρος, 21 χρόνια μετά

Tabloid Χτες
«Σήμερα, 21 χρόνια μετά, έμαθα αυτό. Το είχα υποψιαστεί βέβαια»

Δημήτρης Κωνσταντάρας – Κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Tabloid Χτες
Ο σπουδαίος δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός """"έσβησε"""" στα 79 του χρόνια τα ξημερώματα της Κυριακής (24/8)

Μπουζούκια: Το νυχτερινό σχήμα που περίμεναν όλοι αλλά χάλασε πριν καν ξεκινήσει

Tabloid Χτες
Όλο το παρασκήνιο για το πρώτο διαζύγιο της νυχτερινής σεζόν

Ο Γουίλ Σμιθ κατηγορείται ότι δημιούργησε θαυμαστές με τεχνητή νοημοσύνη σε βίντεο της περιοδείας του

Tabloid Χτες
Δέχεται επικρίσεις ότι χρησιμοποίησε AI για να γεμίσει τα πλάνα συναυλιών με ψεύτικους θεατές