E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε αυτό το μουσικό reality, οι παίκτριες βγαίνουν ραντεβού με τους θεατές

Και μπορεί και να τους παντρευτούν

Δημοσίευση 19/10/2014 | 00:00

Σε αυτό το μουσικό reality, οι παίκτριες βγαίνουν ραντεβού με τους θεατές

Πρόκειται για μια νέα εκπομπή, που ξεκίνησε στο Kandu TV και επιτρέπει στους άνδρες θαυμαστές αυτών των ποπ ειδώλων να δοκιμάσουν την τύχη τους με αυτά. 

Το νέο reality «Happening Girls» δίνει ελπίδες στο κοινό, γιατί πόσες ευκαιρίες έχει ένας απλός θαυμαστής ενός διάσημου να τον γνωρίσει, και μάλιστα να βγει και ραντεβού μαζί του;

Οι Ιάπωνες παραγωγοί φρόντισαν γι' αυτό και έτσι παρουσιάζουν την μπάντα τεσσάρων κοριτσιών από το Τόκιο, που είναι ανοιχτές στα ραντεβού με τους θαυμαστές τους, τα οποία μάλιστα μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και στον γάμο! Την μπάντα απαρτίζουν η Manaka, 20 ετών, η Saaya, 22, η Kaori, 26, και η Eri, 25 ετών. Τα κορίτσια φορούν μόνο μπικίνι, με τα οποία κυκλοφορούν δημόσια και περιμένουν τους επίδοξους μνηστήρες.

Για να μπορέσει κάποιος να βγει μαζί τους, πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι και να περάσει από ακροάσεις, όμοιες με εκείνες του «X Factor», όπου θα του πάρουν συνέντευξη για να δουν αν έχει τα απαραίτητα προσόντα. Αφού περάσει στην επόμενη φάση, ο υποψήφιος βγαίνει ραντεβού με την κοπέλα που τον ενδιαφέρει και από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλει το ζευγάρι. Η σχέση, πάντως, καταγράφεται και προβάλλεται από τις κάμερες καθ' όλη τη διάρκειά της.

Oι ζωές των κοριτσιών παρακολουθούνται συνεχώς. Σε περίπτωση που κάποια από αυτές παντρευτεί, τότε η παραγωγή φέρνει νέα κοπέλα στη θέση της, η οποία όμως πρέπει να ανταποκρίνεται σε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια, όπως το να είναι 17-30 ετών, να μένει στο Τόκιο και να μην έχει πρόβλημα να φορά μόνο μπικίνι ή μαγιό δημοσίως. Πάντως, σε περίπτωση γάμου, την τελετή και τα έξοδα αναλαμβάνει η εταιρεία διοργάνωσης γάμων του καναλιού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περιπέτειες για τη Μαρία‑Ολυμπία: Κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της και πήδηξε από το παράθυρο

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media