E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό που με παρέπεμψε σε ψυχοθεραπεύτρια»

«Επειδή είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ο σύντροφός μου δείχνει κατανόηση»

Δημοσίευση 29/6/2025 | 11:32

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό που με παρέπεμψε σε ψυχοθεραπεύτρια»

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας Vita», όπου άνοιξε την καρδιά της για τις περιόδους της ζωής της που ένιωσε ότι έχασε τον έλεγχο και τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Όπως δήλωσε, υπήρξαν δύο σοβαρές «ανατροπές» που ωστόσο την οδήγησαν να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά έχει αξία.

Η πρώτη φορά που ένιωσε να χάνει τις ισορροπίες της ήταν αμέσως μετά τη σχολή, όταν η δουλειά την απορρόφησε πλήρως: «Εκεί κάπου το έχασα με τους φίλους μου και τους ανθρώπους που είχα κοντά μου. Είχα απορροφηθεί απ’ τη δουλειά και αυτό είχε επιπτώσεις στη σχέσεις μου, ήμουν νευρική με τους ανθρώπους γύρω μου, δεν έβγαινα».

Η Ανθή Σαλαγκούδη για τα εξανθήματα

Η δεύτερη κρίσιμη φάση ήρθε πριν από τρία χρόνια, όταν αποφάσισε να αφιερωθεί σε κάτι καινούργιο μετά από μια παρατεταμένη περίοδο, στην οποία βρισκόταν εκτός: «Έπεσα συνειδητά με τα μούτρα, αλλά το σώμα μου αντέδρασε. Είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό που με παρέπεμψε σε ψυχοθεραπεύτρια. Εκεί ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σήμερα δηλώνει ότι βρίσκεται σε καλύτερη φάση καθώς έχει στήριξη από τους δικούς της ανθρώπους: «Επειδή είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ο σύντροφός μου δείχνει κατανόηση, κι εκείνος είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός και του αρέσει πολύ η δουλειά του», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, αναφερόμενη στον σύντροφό της και φωτογράφο, Κοσμά Κουμιανό.

Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι έχει στραμμένο το βλέμμα της: η μητρότητα. «Την επαφή με τον εαυτό μου την έχω δουλέψει με την ψυχοθεραπεία. Σε αυτό το κομμάτι με φοβίζει η οικογένεια, δεν θα μπορώ να έχω αυτόν τον χρόνο για μένα. Νιώθω ότι άργησα να κάνω παιδιά, γιατί το να κάνεις παιδί σημαίνει ότι ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Σκέφτομαι πώς το κάνεις αυτό, όταν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο;», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα

Ο Χάρης Σιανίδης μετά την κηδεία: «Γωγώ, όλα ήταν τέλεια, ο Τραϊανός σου ήταν αριστούργημα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Όλοι και όλα για σένα, αλλά χωρίς εσένα», πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης και φίλος της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις ενοχές»

E-Daily 3.Left Χτες
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα του Alpha

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left Χτες
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας