E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστυνομικός της Βουλής: «Δεν έχει βιάσει τα παιδιά του, θα τα ζητήσει πίσω όταν δικαιωθεί» λέει ο δικηγόρος του

«Όλα τα έχει βγάλει από το μυαλό της η σύζυγός μου και έχει βάλει και τις κόρες μας να καταθέσουν ψέματα»

Δημοσίευση 28/6/2025 | 18:49

Αστυνομικός της Βουλής: «Δεν έχει βιάσει τα παιδιά του, θα τα ζητήσει πίσω όταν δικαιωθεί» λέει ο δικηγόρος του

Ο αστυνομικός της Βουλής, που κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του και ασέλγεια κατά των παιδιών του, αρνείται όσα του καταλογίζονται και κάνει λόγο για μεθόδευση της συζύγου του.

Ο αστυνομικός, που έχει κριθεί προφυλακιστέος σε πρώτο βαθμό, απολογήθηκε συμπληρωματικά για κατηγορίες που του αποδόθηκαν στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Εξελίξεις τώρα», για την καταγραφή της πεθεράς του ανέφερε ότι την κρυφή κάμερα τη χρησιμοποιούσε για την υπηρεσία του και ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από γυαλιά τα οποία ενεργοποιούνται με την κίνηση. Για τις φωτογραφίες άλλων γυναικών, είπε ότι ήταν κατεβασμένες από το διαδίκτυο ενώ για τις φωτογραφίες ανηλίκων που βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι «καμία δεν βρέθηκε σε δικό του υπολογιστή, αλλά σε άλλου μέλους της οικογένειας».

Τι είπε ο αστυνομικός της Βουλής στη συμπληρωματική του κατάθεση:

«Σας επαναλαμβάνω ότι αρνούμαι την κατηγορία. Τίποτα από όσα καταγγέλλει η σύζυγός μου δεν έχει γίνει. Είναι δυνατόν να έχουν γίνει τέτοια πράγματα και να μην υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, ούτε ένα ιατροδικαστικό εύρημα; Όλα τα έχει βγάλει από το μυαλό της και έχει βάλει και τις κόρες μας να καταθέσουν ψέματα. Αυτό εξηγεί και τις πολλές αντιφάσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις τους. Έχασα τα πάντα και βρίσκομαι στη φυλακή άδικα. Δεν βρέθηκε ψηφιακό υλικό των παιδιών μου στην έρευνα που έγινε, παρ’ ότι είχε καταγγελθεί το αντίθετο. Βρέθηκαν μόνο κάποιες γυμνές φωτογραφίες αγνώστων γυναικών που ήταν κατεβασμένες από το ίντερνετ και δεν βρίσκονταν στο δικό μου λάπτοπ, αλλά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή άλλου μέλους της οικογένειας. Η γυναίκα μου αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές».

«Δεν έχει βιάσει τα παιδιά του, θα τα ζητήσει πίσω όταν δικαιωθεί» λέει ο δικηγόρος του

«Από τη δικογραφία προκύπτει ότι είναι ο λόγος του ενός ενάντια στου άλλου» είπε για την υπόθεση ο δικηγόρος του αστυνομικού της Βουλής, Όθων Παπαδόπουλος.

«Τα ευρήματα και τα στοιχεία θα δώσουν απαντήσεις. Φέρεται να δικαιώνεται ο εντολέας μου και από τις αντιφάσεις της μητέρας και των παιδιών τους. Υπάρχει μια καταγγελία από τη σύζυγο αλλά δεν ήταν η πρώτη. Στις προηγούμενες δεν είχε αναφορά σε σeξουαλική βία» πρόσθεσε και κατέληξε: «Όταν θα δικαιωθεί είναι νόμιμο δικαίωμά του να ζητήσει τα παιδιά του πίσω. Δεν έχει βιάσει τα παιδιά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: Σώθηκε από θαύμα μωρό 11 μηνών που κατάπιε ελατήριο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το ξένο σώμα

Τουρκία: Οργή Τσελίκ για την απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Στον χορό των τουρκικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ και προσωπικά κατά του Νετανιάχου μπήκε και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του

Ποιος είναι ο 15χρονος που «σαρώνει» λαγοκέφαλους και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό αλιείας

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο νεαρός Γιάννης Τσουκτουρίδης από το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκε νικητής στην παιδική κατηγορία, αλιεύοντας 158 λαγοκέφαλους σε μία μόνο εξόρμηση.

Λευκάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει 50χρονη ‑ Αποκολλήθηκε βράχος και έπεσε στο κεφάλι της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί μαζί με την παρέα της τους καταρράκτε στο Νυδρί

Οι Ρώσοι μαλώνουν στα βενζινάδικα ‑ Ελλείψεις καυσίμων πυροδοτούν ομηρικούς καυγάδες

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ουρές, τσακωμοί, ξυλοδαρμοί έξω από πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη Ρωσία, καθώς η έλλειψη γίνεται αισθητή

Σαρακίνικο Μήλου: Παραλίγο να πνιγεί γυναίκα που έδωσε μάχη με τα κύματα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η γυναίκα παρασυρόταν επανειλημμένα από τα κύματα ενώ προσπαθούσε να πιαστεί από τους βράχους για να βγει στη στεριά.

«Όσο ήταν ζωντανό εκείνο, θα ήμουν κι εγώ»: Συγκλονίζει η μητέρα που βγήκε ζωντανή από τα ερείπια στη Βενεζουέλα μαζί με το νεογέννητό της

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η διάσωσή της άρχισε τη στιγμή που άκουσε τον αδερφό της να φωνάζει το όνομά της - «Είπα στον εαυτό μου: είναι η μόνη μου ευκαιρία, φώναξα με όλες μου τις δυνάμεις» - Δείτε το βίντεο της διάσωσής τους

Τι αλλάζει από τον Ιούλιο στις τιμές των σούπερ μάρκετ ‑ ποια η νέα συμφωνία του Μαξίμου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η κυβέρνηση συμφώνησε με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ να παγώσουν οι τιμές σε ~2.000 προϊόντα για όλο το καλοκαίρι, με νέο κύκλο μειώσεων να προαναγγέλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Αιφνίδιος θάνατος για τη 41χρονη Αννα στα Χανιά – Βρέθηκε νεκρή σε τουριστικό κατάλυμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση - τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα

Αιματοκύλισμα σε fan zone του Μουντιάλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως ανθρωποκτονία