E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου: Η προσωπική εξομολόγηση για τον πατέρα της – «Έγινε ο κακός χαμός στο σπίτι όταν…»

Το μοιράστηκε για πρώτη φορά

Δημοσίευση 27/6/2025 | 20:29

Κατερίνα Καινούργιου: Η προσωπική εξομολόγηση για τον πατέρα της – «Έγινε ο κακός χαμός στο σπίτι όταν…»

Το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουνίου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια προσωπική αποκάλυψη στην εκπομπή της στον Alpha, Super Κατερίνα, με αφορμή έναν αριστούχο μαθητή από τη Θεσσαλονίκη που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της.

Μετά τα όσα είπε ο 18χρονος για τις πανελλαδικές εξετάσεις η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι κι εκείνη ήταν πολύ καλή μαθήτρια και ο πατέρας της ήθελε να τη δει να περνάει στη Νομική. Βέβαια, η ίδια ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και για αυτόν τον λόγο συμπλήρωσε κρυφά το μηχανογραφικό της, προκειμένου να βάλει σαν πρώτη επιλογή τo τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ στην Αθήνα.

Η προσωπική αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Έχω λίγο χρόνο να πω μια ιστορία; Ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια και γενικώς ήμουν των θεωρητικών μαθημάτων. Ο πατέρας μου είχε τη μανία να περάσω Νομική για να γίνω δικηγόρος, εγώ όμως δεν ήθελα να γίνω δικηγόρος. Έλεγε “θα γίνει η κόρη μου δικηγόρος” και του έλεγα ότι ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και μου έλεγε να ξεκινήσω από τη νομική και μετά θα τα κάνω όλα. Τότε συμπληρώναμε τα μηχανογραφικά και εγώ κρυφά από τον πατέρα μου, που έχω πει 100 φορές πόσο αυστηρός είναι και αν δε γινόταν το δικό του γινόταν ένας πανικός, είχα δηλώσει πρώτη σχολή τα ΜΜΕ της Αθήνας. Με τη βαθμολογία που έβγαλα, έπιανα και Νομική Κομοτηνής», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο πατέρας της όταν αποκαλύφθηκε το… μυστικό της. «Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ο πατέρας μου έλεγε “η κόρη μου θα γίνει δικηγοράρα”. Έπαιρνε τους φίλους και τους έλεγε ότι πέρασα στη Νομική Κομοτηνής. Άντε τώρα να κάτσω στο οικογενειακό τραπέζι και να του εξηγήσω ότι δεν έχω περάσει. Σκεφτόμουν πώς θα το πω ότι δεν είχα περάσει σε αυτή τη σχολή. Μετά έγινε ο κακός χαμός. Μου βγήκε σε καλό, αλλά εκείνη τη στιγμή ο πατέρας μου στενοχωρήθηκε, γιατί είχε αυτό το όνειρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα ξεκίνησαν σε ένα πάρτι: Το πιο απίθανο ζευγάρι της showbiz μάς έπεισε ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία!

Celebrity Stories 28.06.2025
Ένα χρονικό γεμάτο ρομαντισμό, διακριτικότητα και… ένα μυστηριώδες εξοχικό της Taylor Swift

Οι διάσημοι που έχουν τη φήμη στο Χόλυγουντ πως φιλούν καλύτερα από όλους

Tabloid 28.06.2025
Συνάδελφοι τους celebrity λένε τα καλύτερα λόγια!

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γιώργο Αμούτζα στο Ράλλυ Ακρόπολις

Tabloid Χτες
«Σμπαράλια» το αγωνιστικό του όχημα

Μάριον Κοτιγιάρ και Γκιγιόμ Κανέ χωρίζουν μετά από 18 χρόνια σχέσης

Tabloid Χτες
«Αυτή η απόφαση ελήφθη με αμοιβαία καλή θέληση», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι

Η Ιωάννα Τούνη πήδηξε σε πισίνα με τα ρούχα... για να μην γυρίσει στον πρώην της ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Η Instagrammer δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok

Rihanna: Ποζάρει πάλι με εσώρουχα και είναι σκέτη… κόλαση

Tabloid Χτες
Φωτιά και λάβρα οι φωτογραφίες της

Viral το βίντεο με τις γκριμάτσες της Τζόρτζια Μελόνι στη Σύνοδο Κορυφής του NATO

Social Χτες
Οι εκφράσεις προσώπου της Ιταλίδας πρωθυπουργού όταν κλήθηκε να μιλήσει σε δημοσιογράφους είναι χαρακτηριστικές

Βίντεο: Η Χάλι Μπέρι χορεύει στο Instagram φορώντας το μπικίνι της

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός

Αποκαλύφθηκαν τα αίτια θανάτου του πατέρα της Ριάνα

Tabloid Χτες
Καρκίνος στο πάγκρεας, πνευμονία από εισρόφηση και νεφρική ανεπάρκεια αναφέρονται μεταξύ άλλων, στο πιστοποιητικό θανάτου