Βαλαβάνη – Οι δυσκολίες στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω ούτε να κοιμηθώ»
Το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους
Δημοσίευση 26/6/2025 | 15:54

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Σας θυμίζουμε ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ξεχωριστή για την αθλητικογράφο, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γρηγόρη Μόργκαν.
Μάλιστα, όπως έκαναν γνωστό πριν από λίγο καιρό, το μωράκι που περιμένουν είναι αγοράκι –δείτε εδώ τον τρυφερό τρόπο που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους.
Σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε βίντεο όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με τη τη φουσκωμένη κοιλιά, μέσω του οποίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους της δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.
View this post on Instagram
«Δεν μπορώ να αναπνεύσω ούτε να κοιμηθώ. Με το ζόρι κρατιέμαι», γράφει πάνω στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της.
Το παιδικό δωμάτιο, η στιγμή που θα πάει να γεννήσει και και το τηλεοπτικό της μέλλον
Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Buongiorno, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε τόσο για το παιδικό δωμάτιο του γιου της, τη στιγμή που θα πάει να γεννήσει αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.
«Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει ακόμη, γιατί προτεραιότητα για μένα έχει το παιδάκι μου και η οικογένειά μου. Ωστόσο, θα συνεχίσω να δουλεύω, θα συνεχίσω το ραδιόφωνο. Αλλά, ναι, θέλω να περάσω χρόνο με το μωράκι μου. Κλαίγαμε όλοι μαζί, μου ευχήθηκαν τα καλύτερα και εγώ, με τη σειρά μου, τους εύχομαι να πάνε όλα καλά», ανέφερε για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Όσο για το δωμάτιο του μωρού και τη στιγμή που θα πάει στο μαιευτήριο για να γεννήσει, είπε: «Είναι όλα έτοιμα! Έχω φτιάξει το παιδικό δωμάτιο – μόνο την τσάντα του τοκετού δεν έχω ετοιμάσει, και αυτή η στιγμή με αγχώνει λίγο, αλλά εντάξει, είναι νωρίς ακόμα. Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια τοκετού και θηλασμού, με άγχωσε περισσότερο ο θηλασμός παρά ο τοκετός, αλλά όλα είναι… φυσιολογικά. Δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που βιώνει κάτι τέτοιο. Ο σύζυγός μου είναι πιο ήρεμος από εμένα, με κρατάει γειωμένη και ήρεμη. Ελπίζω ο Γρηγόρης να είναι παρών στον τοκετό, θέλω να γεννήσω φυσιολογικά».