E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γερμανού – Πανόπουλο: «Δε θέλω να μπω ανάμεσα τους, το απολαμβάνω ως τηλεθεατής»

«Ο Δημήτρης έκανε χιούμορ που η Ναταλία είναι τόσο δυνατή που τους ξεπαστρεύει όλους», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δημοσίευση 24/6/2025 | 15:39

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Γερμανού – Πανόπουλο: «Δε θέλω να μπω ανάμεσα τους, το απολαμβάνω ως τηλεθεατής»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Breakfast@Star και στον Ηλία Σκουλά. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN που ξεκινάει τις τις επόμενες ημέρες, στο αιφνίδιο τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, καθώς και στον διαξιφισμό της Ναταλίας Γερμανού με τον Δημήτρη Πανόπουλο.

«Έχουμε κάνει τις συσκέψεις μας… Αυτά που ακούγονται για το πάνελ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για τη φημολογούμενη μεταγραφή του Θανάση Πάτρα με ψυχαγωγικό περιεχόμενο στο OPEN, ο δημοσιογράφος είπε: «Όση μεγαλύτερη δόση ψυχαγωγίας υπάρχει στο OPEN, τόσο το καλύτερο. Ακούγονται ονόματα, δεν έχουν καταλήξει. Μαθαίνω ότι θα κάνουν κάτι πολύ ωραίο».

Και πρόσθεσε: «Συζητάω διάφορα πράγματα με το OPEN, δεν έχουμε πει κάτι για το Σαββατοκύριακο. Μεταξύ μας έχουμε πει πράγματα, εννοώ ότι δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα. Εγώ με αυτά που κουβεντιάζουμε είναι πάρα πολύ καλά».

Για το πρόωρο τέλος του Κώστα Τσουρού είπε: «Είναι στενάχωρο. Λυπάμαι γι’ αυτό. Χαίρομαι που ο Κώστας σίγουρα θα κάνει κάποια καλά πράγματα, δεν είναι ωραίο, δυστυχώς συμβαίνει αυτό στη δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

«Μου φαίνεται υπερβολικό, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του MEGA. Για να οδηγήθηκαν σ’ αυτή τη λύση, κάτι έχει συμβεί. Όλοι επαγγελματίες είμαστε και μπορούμε να συζητάμε και να μιλάμε, φτάνει να είμαστε σωστοί στην εργοδοσία. Ο Κώστας είναι καλός επαγγελματίας, δε θεωρώ ότι θα έκανε κάτι περίεργο. Εμείς θεωρούμε πάντα για τους εαυτούς μας και περιμένουμε τα καλύτερα και διεκδικούμε τα περισσότερα, και καλά κάνουμε έτσι κάνω κι εγώ, δεν τα παίρνουμε όμως πάντα», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τον τηλεοπτικό διαξιφισμό ανάμεσα σε Ναταλία Γερμανού και Δημήτρη Πανόπουλο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι «δε θέλω να μπω ανάμεσά τους, το απολαμβάνω ως τηλεθεατής, ο Δημήτρης έκανε χιούμορ που η Ναταλία είναι τόσο δυνατή που τους ξεπαστρεύει όλους. Δηλαδή καλό για τη Ναταλία. Σε κάποιους μπορεί να φάνηκε άκομψο, κι εγώ έχω βιτριολικό χιούμορ. Και ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που η εκπομπή του ολοκληρώνεται. Η Ναταλία υπερασπίστηκε τον Κώστα. Καλά κάναν και οι δύο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 09.11.2025
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Πώς η Jessica Alba ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας της και έγινε πετυχημένη ηθοποιός και enterpreneur

Celebrity Stories 09.11.2025
Παρά τα προβλήματα υγείας, η Jessica Alba είχε πάθος για την ηθοποιία από πολύ μικρή ηλικία

Οι πιο σέξι άντρες celebrities από το 1985 έως σήμερα

Tabloid 09.11.2025
Sexiest Man Alive: Η κατηγορία του People τα τελευταία 28 χρόνια

Ελένη Κρίτα για reunion Παραπέντε: «Μην περιμένετε νέους κύκλους, θα είναι κάτι σαν τα Φιλαράκια»

TV Buzz Χτες
Η Ελένη Κρίτα μίλησε για το reunion του Παρα Πέντε λέγοντας πως θα είναι σαν εκείνο που είχε γίνει για τα Φιλαράκια

Κίλι Σφακιανάκη: Απών ο Νότης από την κηδεία της – Τα συγκινητικά λόγια των παιδιών της

Tabloid Χτες
Το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη

Νέα δικαστική κλιμάκωση μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός ζητά 35 εκατ. δολάρια για το Chateau Miraval

Καβγάς Απόστολου Γκλέτσου ‑ Σίσσυ Χρηστίδου on air: «Μου στήσατε παγίδα»

TV Buzz Χτες
Ο ηθοποιός κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι δεν τήρησε τη συμφωνία τους και προτίμησε να τον φέρει σε δύσκολη θέση

Μακάβριο λάθος ‑ Εταιρία έστειλε συλλυπητήρια σε περισσότερους από 500 εν ζωή ανθρώπους

Παράξενα Χτες
Μπέρδεψαν τους ασφαλισμένους με τους μεσίτες...

Κιμ Καρντάσιαν: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες με διάφανο φόρεμα με θέα τη θάλασσα

Tabloid Χτες
Με ένα διαφανές φόρεμα αποφάσισε η Κιμ Καρντάσιαν να γιορτάσει τα γενέθλια της αδερφής της, Κένταλ Τζένερ

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι εξωγήινη ‑ Και ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις

Παράξενα Χτες
Η Ροζάνα Χάνες από το Μπράιτον ισχυρίζεται πως έχει έρθει από άλλο... πλανήτη!