E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με δάκρυα στα μάτια η Μαλέσκου: «Με έφερε κοντά με τον σύζυγό μου – Δεν έχω ξεπεράσει την απώλειά της»

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγησή της - «Ξεριζώθηκε ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου όταν `έφυγε`»

Δημοσίευση 22/6/2025 | 18:07

Με δάκρυα στα μάτια η Μαλέσκου: «Με έφερε κοντά με τον σύζυγό μου – Δεν έχω ξεπεράσει την απώλειά της»

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, μέσα από την εκπομπή Pet Stories του ΣΚΑΪ, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 22 Ιουνίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αγαπημένη της σκυλίτσα, την Μπαλού, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, και όπως παραδέχτηκε, ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον χαμό της.

Όσα εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Δεν καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι που έχει “φύγει” η Μπαλού. Φορτίζομαι γιατί δεν το έχω ξεπεράσει, ήταν το περασμένο καλοκαίρι που έφυγε από τη ζωή, δεν έχει περάσει τόσος καιρός. Μου κακοφάνηκε ο τρόπος που πέθανε γιατί δεν ήμουν εκεί να την αποχαιρετήσω. Με το μπήκα στο αεροπλάνο για τη Σαντορίνη, το Μπαλουδάκι μου “έσβησε”.

Ήταν στον χώρο μας αλλά δεν ήμουν εκεί. Για να μη με στεναχωρήσουν δε μου το είπαν. Είχα αγωνία για το αν ήταν καλά και επειδή κάτι δε μου πήγαινε καλά, άλλαξα τα εισιτήρια. Ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν έμαθα ότι έφυγε, δεν έχω αισθανθεί ξανά στη ζωή μου τόσο πόνο, με κατακεραύνωσε ο πόνος. Όταν είδα από τις κάμερες στον χώρο μας τι συνέβη, ένιωσα πολύ αρνητικά συναισθήματα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, δεν ήμουν καθόλου ψύχραιμη. Δεν την αποχαιρέτησα, δεν ήμουν εκεί… Βασικά δεν ήμουν εκεί», εξομολογήθηκε με τρεμάμενη φωνή.

Συνεχίζοντας την εκ βαθέων εξομολόγησή της, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Δε θα μου το συγχωρήσω ποτέ που δεν ήμουν εκεί. Σταμάτησε η καρδούλα της όσο έπαιζε με το σκυλάκι μας. Μαζί της σταμάτησε και η δική μου καρδιά. Ξεριζώθηκε ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου όταν “έφυγε” και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το διαχειριστώ. Ήταν η ζωή μου όλη η Μπαλού».

Σε άλλο μιλώντας για τον σύζυγό της, η ίδια αποκάλυψε ότι το σκυλάκι της ήταν αυτό που την έφερε κοντά στον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνα Δανία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Μπαλού μάς έφερε κοντά. Χάρη στην Μπαλού γνωριστήκαμε και από εκεί και πέρα προφανώς ήταν το πιο βασικό κομμάτι (σ.σ ότι ασχολείται με τα ζώα). Είδα την αγάπη, τη φροντίδα, όλο αυτό που εισέπραξα. Ήταν η κορωνίδα όλων. Ο Κωνσταντίνος πάντα φέρνει αλλαγές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα

Ο Χάρης Σιανίδης μετά την κηδεία: «Γωγώ, όλα ήταν τέλεια, ο Τραϊανός σου ήταν αριστούργημα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Όλοι και όλα για σένα, αλλά χωρίς εσένα», πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης και φίλος της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις ενοχές»

E-Daily 3.Left Χτες
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα του Alpha

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left Χτες
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας