E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάντρα Βουτσά: Όσα είπε μετά το περιστατικό που συνέβη μνήμα του πατέρα της Κώστα Βουτσά

Η απάντησή της μετά το βίντεο στο TikTok, όπου άγνωστος τοποθέτησε φωτογραφία του Κώστα Βουτσά στον τάφο του

Δημοσίευση 22/6/2025 | 12:24

Σάντρα Βουτσά: Όσα είπε μετά το περιστατικό που συνέβη μνήμα του πατέρα της Κώστα Βουτσά

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται για τον τάφο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά έδωσε η κόρη του, Σάντρα, εξηγώντας πως δεν έχει τοποθετηθεί φωτογραφία του, επειδή αυτή ήταν η επιθυμία του ηθοποιού πριν φύγει από τη ζωή.

Η ανάρτηση της Σάντρας Βουτσά ήρθε με αφορμή ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, στο οποίο φαίνεται ένας άντρας να σχολιάζει το γεγονός ότι στο μνήμα δεν υπάρχει φωτογραφία του πατέρα της. Εκείνος μάλιστα, πήρε την πρωτοβουλία να τοποθετήσει μια εικόνα του.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, και αναφέρθηκε στον τάφο του πατέρα της, που βρίσκεται στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η ίδια τόνισε, ότι δεν έχει τοποθετηθεί φωτογραφία του ηθοποιού, έπειτα από δική του επιθυμία, ενώ στάθηκε και σε φθορές που κατά διαστήματα μπορεί να έχει το μνήμα, λόγω εργασιών και εκταφών, που γίνονται στον χώρο.

Δείτε το βίντεο

Όπως έγραψε: «Με αφορμή αυτό το βίντεο που ανέβασε κάποιος χρήστης στο TikTok, θέλω να απαντήσω σε όλους και σε όλες, που κατά καιρούς έχουν γράψει, σχολιάσει ή έχουν γράψει σε εμένα προσωπικά, διάφορα σε σχέση με το μνήμα του Κώστα Βουτσά στο Α’ Νεκροταφείο… Καταρχάς, δεν έχουμε βάλει φωτογραφία στο μνήμα του, γιατί ο ίδιος ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ!!! Ήταν ένας άνθρωπος που λάτρευε τη ζωή και δεν ήθελε μετά θάνατον (που έλεγε ότι θα του συμβεί σε κάποιο μακρινό μέλλον) να βλέπουν οι άνθρωποι τη φωτογραφία του πάνω σε έναν τάφο… Τώρα, όσο για το διάστημα που ο τάφος είχε υποστεί κάποιες ζημιές, αυτό είναι κάτι που να συμβεί, όταν γίνεται εκταφή διπλανού τάφου… Οι αρμόδιοι φρόντισαν να αποκαταστήσουν τη ζημιά άμεσα… Εμείς και να θέλαμε, δεν είχαμε την αρμοδιότητα να… ξαναχτίσουμε τον τάφο… Αυτά, για όλους όσους έχουν γράψει κατά καιρούς, ότι έχουμε αφήσει τον τάφο του πατέρα μας στην τύχη του!!!!».

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2020 στα 88 του χρόνια, έχοντας δώσει σκληρή μάχη, επί πολλές μέρες, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο «Αττικόν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ξαφνική αδιαθεσία για τον ηθοποιό στη Βενετία – Ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη

Tabloid 28.08.2025
Αν και η κατάσταση του Τζορτζ Κλούνεϊ λέγεται ότι δεν είναι σοβαρή, η αιτία της αδιαθεσίας παραμένει άγνωστη

Ο Στάθης Μαντζώρος νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο

Tabloid 28.08.2025
Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται διαρκώς η σύζυγός του, Αντωνία

Ρένα Μόρφη: Έχω συγχωρήσει δηλωμένη απιστία, με πλήγωσε αλλά δεν θα τρελαθούμε

Tabloid 28.08.2025
Εκείνη τη στιγμή υπάρχει ζήλια και κτητικότητα, αλλά πάνω απ’ όλα αυτά είναι η λογική, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Φωτογραφία: Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει ξαπλωμένη στην άμμο

Tabloid 28.08.2025
Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 28.08.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Taylor Swift & Travis Kelce: Όλες οι λεπτομέρειες του αρραβώνα που συγκίνησε τον κόσμο

Tabloid 28.08.2025
Ο παραμυθένιος αρραβώνας και όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο πατέρας του αθλητή

Κρις Τζένερ: «Για μένα αυτό είναι το γήρας με χάρη» ‑ Απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το λίφτινγκ

Tabloid Χτες
Η 69χρονη τοποθετείται πρώτη φορά για την επέμβαση που έκανε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφανώς ανανεωμένη εμφάνισή της

Κώστας Χατζής για τη Μαρινέλλα: «Δυστυχώς δεν είναι καλά, δεν μπορούμε να τη δούμε»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Κώστας Χατζής

Μπέττυ Μαγγίρα για τα σχόλια στη φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου από την παραλία: «Μια ζωή ρουφιέμαι κι εγώ»

Social Χτες
«Δεν ξέρω τι σας έπιασε και πέσατε όλοι πάνω στον Βουλαρίνο να τον φάτε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Κλέλια Ανδριολάτου: Φορά το μαγιό της και μας δείχνει πως «ξεκινά χαλαρά την ημέρα της»

Tabloid Χτες
Με καφέ, γυμναστική αλλά και το μπικίνι της ξεκινά η ιδανική μέρα της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Εγώ ήμουν αυτή που έφυγε, δεν ήθελα να κρατήσει αυτός ο γάμος»

Tabloid Χτες
«Κάνω τόσα ωραία επαγγελματικά πράγματα, συμβαίνουν τόσο πολλά στη ζωή μου, δεν θέλω πάλι να το συζητάω. Έχει περάσει τόσος καιρός».