E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλιάδη για τη διαθήκη της Γκρέυ – «Έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά ‑ Αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη

Δημοσίευση 19/6/2025 | 15:38

Ηλιάδη για τη διαθήκη της Γκρέυ – «Έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά ‑ Αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα...»

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο της γιαγιάς της, της αξέχαστης Καίτης Γκρέυ και προέβη σε αποκαλύψεις για τη διαθήκη και τα κληρονομικά.

Αρχικά είπε η τραγουδίστρια: «Μου το έλεγε η γιαγιά μου το “Aγγελικούλα ζάχαρη Aγγλικούλα μέλι”. Μου τραγουδούσε και της τραγουδούσα και εγώ. Μου λείπει, μου λείπει εδώ και πολλά χρόνια λόγω της κατάστασης της υγείας της, όχι τώρα που “έφυγε”.

Εγώ το βρίσκω άκρως φυσιολογικό να υπάρχουν διαμάχες στις οικογένειες, δεν είναι πρώτη φορά που ακούμε για τέτοιες διενέξεις. Τα κληρονομικά είναι τα χειρότερα κομμάτια της ζωής μας, εμένα, η οικογένειά μου δεν έπαθε κάποια φρίκη, τα περιμέναμε κάποια πράγματα. Με ηρεμία τα αντιμετωπίζουμε με τον δικηγόρο μου. Δεν έχει ανοιχτεί ακόμα η διαθήκη, δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Η γιαγιά μου μου έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά και είναι οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί της.»

Και συνέχισε λέγοντας η Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου πέρα από κάτι χαρτιά που έπρεπε να υπογράψω. Δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν μου έχει αφήσει τίποτα, δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά δεν πρόκειται για καμία μεγάλη κληρονομιά. Η σχέση της οικογένειάς μου είναι μια χαρά, εμείς δεν είχαμε κανένα θέμα μεταξύ μας, με την μαμά μου και τον αδελφό μου είμαστε πολύ κοντά. Όσο για την πλευρά την άλλη δεν είχαμε κάποια επαφή, κάποιες σχέσεις.»!


Και κατέληξε: «Οι σχέσεις είχαν πάψει να υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια. Τον θείο μου είχα να τον δω 20-25 χρόνια. Από την κηδεία και μετά δεν έχουμε καμία επαφή. Είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος μέχρι να με ενοχλήσεις, επιδιώκω την ηρεμία στη ζωή μου και δεν επιτρέπω τίποτα να το διαταράσει αυτό. Ο κύκλος μου είναι πάρα πολύ μικρός είτε έχει να κάνει με φίλους είτε οικογένεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο τραγικός θάνατος της Jayne Mansfield: Το μοιραίο δυστύχημα και ο θρύλος που σημάδεψε το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 27.08.2025
Το μοιραίο τροχαίο του 1967 που στοίχισε τη ζωή στην εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ και γέννησε έναν μακάβριο αστικό μύθο

Το νέο ζευγάρι της showbiz; Eθεάθησαν στη Ρώμη χέρι ‑ χέρι

Tabloid 27.08.2025
Οι φήμες για τη σχέση τους

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 27.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε το νέο της look κατά τη διάρκεια σπάνιας δημόσιας εμφάνισής της

Tabloid Χτες
Η πρόσφατη οικογενειακή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκωτία

Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο που οδήγησε τους γονείς του να ζητήσουν τον εγκλεισμό του

Tabloid Χτες
Τι συνέβη δύο εβδομάδες πριν την εισαγγελική εντολή

Έκραξαν την Κιμ Καρντάσιαν για το ντύσιμο της 12χρονης κόρης της: «Εντελώς ακατάλληλο για την ηλικία της»

Tabloid Χτες
Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνιση της Νορθ Γουέστ στις οικογενειακές διακοπές στη Ρώμη

Πατέρας ο Ανδρέας Γεωργίου ‑ Γέννησε η σύζυγός του, Σιμώνη

Tabloid Χτες
Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Κηδεία: Ανείπωτος θρήνος αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο Χολαργού

Tabloid Χτες
Η αδικοχαμένη επιχειρηματίας έδινε επί δύο χρόνια μία σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media