E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλλιρόη Μυριαγκού: «Όταν έκανα το Κωνσταντίνου και Ελένης, είχα πάρα πολλές προτάσεις γάμου»

Την Καλλιρόη Μυριαγκού υποδέχθηκε στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δημοσίευση 3/6/2025 | 08:02

Καλλιρόη Μυριαγκού: «Όταν έκανα το Κωνσταντίνου και Ελένης, είχα πάρα πολλές προτάσεις γάμου»

"Το πλήρωσα επαγγελματικά αυτό το σήριαλ, γι' αυτό δεν έκανα τηλεόραση ξανά. Αν γινόταν κάποια από τις παραστάσεις εκείνη τη χρονιά, δεν θα έκανα τη σειρά".

Η γνωστή ηθοποιός, σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, άνοιξε τα χαρτιά της για την καλλιτεχνική της πορεία, τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη που τη βάζει καθημερινά στα σπίτια όλης της Ελλάδας, αλλά και στην τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από τον «Άγιο Έρωτα».

«Φοβόμουν τις συνεντεύξεις παλιότερα, ήθελα να «κρύβομαι» μέσα από τους ρόλους, γι’ αυτό και επέλεξα αυτό το επάγγελμα. Μου αρέσει η μεταμόρφωση. Δεν έλλειψα από την τηλεόραση, γιατί είμαι στην τηλεόραση κάθε μέρα μέσα από την επανάληψη», είπε αρχικά η Καλλιρόη Μυριαγκού, περιγράφοντας παράλληλα πώς έφυγαν οικογενειακώς από τη Χίο στο Μόντρεαλ, όταν εκείνη ήταν 5 ετών.

«Μιλάω τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και ισπανικά. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια αλλά ήθελα να ασχοληθώ με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Ήμουν ατίθασο παιδί και το «μαύρο» πρόβατο. Στα 18 μου πήγα στο «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας», αυτά τα λέω πρώτη φορά. Είχα καθηγητή μου τον Γεωργουσόπουλο, με έβαζε να διαβάζω κείμενα και με παρότρυνε να γραφτώ σε Δραματική. Το 1995 μου έγραψε μια καταπληκτική κριτική», περιέγραψε η ηθοποιός.

«Είχε πάει σε μια οντισιόν η Μαρία Λεκάκη για το «Κων/νου και Ελένης» και μου λέει: έδωσα και το δικό σου όνομα. Της λέω: εγώ δεν πάω. Με έπεισε τελικά και πήγα, ήρθαν και η Χατζησοφιά με τον Ρώμα να με δουν στο θέατρο για να με «κλείσουν». Είχα θεατρικές προτάσεις εκείνη τη χρονιά που τελικά δεν έγιναν, οπότε έμεινα χωρίς δουλειά και επέλεξα να πάω στο «Κων/νου & Ελένης». Αν γινόταν κάποια από τις παραστάσεις, δεν θα έκανα τη σειρά», αποκάλυψε η Καλλιρόη Μυριαγκού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν έκανα το Κων/νου & Ελένης, είχα πάρα πολλές προτάσεις γάμου από ανθρώπους που νόμιζα ότι είμαι το ήσυχο και ταπεινό κορίτσι. Το πλήρωσα επαγγελματικά αυτό το σήριαλ, γι’ αυτό δεν έκανα τηλεόραση ξανά. Τώρα που το βλέπω συγκινούμαι νιώθω τυχερή, είναι μεγάλη προίκα και ιστορία για την ελληνική τηλεόραση.

Ήταν μεγάλο πράγμα, προσπαθούσα να απαγκιστρωθώ από αυτό. Το έκανα όμως με την καρδιά μου, «βούτηξα» στον ρόλο, έβαζα τα ρούχα της Ματίνας και άλλαζα χαρακτήρα. Σε οντισιόν μου ζητούσαν να μιλάω με τη φωνή του ρόλου», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid 07.02.2026
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid 07.02.2026
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid 07.02.2026
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός