Μάρθα Κουτουμάνου: «Δούλευε σε πάρκινγκ για να βγάλει τα προς το ζην»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη
Δημοσίευση 27/5/2025 | 14:36

Αναβολή για τον Οκτώβριο του 2026 πήρε η δίκη ανάμεσα στην Αίθρα Λυκουρέζου και την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου για χρέη του σπιτιού της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη.
Η εκπομπή Buongiorno και ο Στέργιος Σαμαρτζής παρουσίασε τα νεότερα για την υπόθεση με τις δύο αδελφές οι οποίες παραμένουν σε απόσταση μετά τον θάνατο της μητέρας τους.
Η Μάρθα Κουτουμάνου τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ διαμένει στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, εκεί όπου κάνει χρήση μερικών δωματίων, όπως τόνισε στην εκπομπή ο δικηγόρος της.
«Δεν εργάζεται, έχει εισοδήματα μόνο τη σύνταξη και ό, τι παίρνει από τα πνευματικά δικαιώματα. Εξάλλου είναι σε μια ψυχολογική κατάσταση πολύ επιβαρυμένη», είπε ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Μπάκας.
Η Κατερίνα Ζαρίφη παρακολουθώντας το ρεπορτάζ σχολίασε: «Έχει διαρραγεί η σχέση των κοριτσιών πολύ. Εγώ ήξερα ότι η Μάρθα δούλευε σε πάρκινγκ για να βγάλει τα προς το ζην», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega.