E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δέσποινα Μοιραράκη: Πώς γλίτωσε τον πλειστηριασμό του ακινήτου εκατομμυρίων στη Γλυφάδα

«Το δάνειο αποπληρωνόταν κανονικά», εξήγησε η Δέσποινα Μοιραράκη

Δημοσίευση 26/5/2025 | 13:11

Δέσποινα Μοιραράκη: Πώς γλίτωσε τον πλειστηριασμό του ακινήτου εκατομμυρίων στη Γλυφάδα

Απέρριψε το Πρωτοδικείο την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του ακινήτου - φιλέτο, όπου στεγάζει την επιχείρησή της η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε: «Αυτό το ακίνητο ανήκει στην πλήρη ιδιοκτησία μου τα τελευταία 20 χρόνια. Το είχαμε πάρει από το 1996 και έχει εξοφληθεί πλήρως. Αυτό είναι ένα διαμάντι, ένα κόσμημα και θα μείνει στα παιδιά μου. Είμαι πολύ υπερήφανη που μπόρεσα με τον κόπο μου και τη δουλειά μου να το έχω. Συγχρόνως, έχω αγοράσει κι ένα άλλο ακίνητο γιατί έχω αυτή την επενδυτική φιλοσοφία. Γι' αυτό είχα δώσει και μετρητά και είχα πάρει κι ένα πολύ μικρό δάνειο».

Μάλιστα, η Δέσποινα Μοιραράκη σημείωσε: «Το δάνειο αποπληρωνόταν κανονικά και για 25.000 ευρώ που καθυστέρησα κατά την περίοδο που ήταν ο αείμνηστος ναύαρχος άρρωστος και έφυγε από τη ζωή, πέρασαν 90 ημέρες και το πιστωτικό ίδρυμα μάς κατήγγειλε το δάνειο. Η οφειλή μου ήταν 25.000 ευρώ με καθυστέρηση 90 ημερών. Όταν όμως το καταγγέλλετε, είναι απαιτητό όλο το ποσό των 944.000 ευρώ».

Και τόνισε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Από τη στιγμή που ήθελαν ένα απαιτητό ποσό των 944.000 ευρώ και συγχρόνως εισέπρατταν και το ενοίκιο του ακινήτου, αντί να κάνουν αναγκαστική κατάσχεση στο άλλο κτήριο, πήγαν στο κτήριο της Γλυφάδας. Αυτό ήταν καταχρηστικό. Η οφειλή μου ήταν 228.000 ευρώ. Πήγαν να κάνουν κατάσχεση σε ένα ακίνητο του οποίου η εμπορική αξία ήταν 6 εκατομμύρια ευρώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η viral αντίδραση της Μελόνι στη θέα του δίμετρου προέδρου της Μοζαμβίκης

Social 16.12.2025
Η υψομετρική τους διαφορά έφερε αμήχανα χαμόγελα στην ιταλίδα πρωθυπουργό

Η Red Bull έπαιξε Tetris στον ουρανό, χρησιμοποιώντας χιλιάδες drones

Social 16.12.2025
Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 2.800 drones

Ο Λιάγκας για τον τραγουδιστή που θα κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση: «Δεν είναι ο Ρόκκος και δεν είναι από νησί»

TV Buzz 16.12.2025
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε ότι έχει μεγάλο φαν κλαμπ και είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο

Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά της Μουτίδου – «Γιατί καλείς τον Μπέο ενώ τον θεωρείς φασίστα;»

Tabloid 16.12.2025
«Το κάνεις για πρόκληση ενδιαφέροντος και τηλεθέαση»

Παπανώτας για Τριανταφυλλίδου: «Έδερνε κόσμο πριν, ήταν επιθετική με τις κάμερες»

Tabloid 16.12.2025
«Να μην το ξέρουμε νωρίτερα να της το πούμε;»

Εκνευρισμένος ο Ροντ Στιούαρτ με θεατή στη συναυλία του στην Αθήνα: Χαλάς το σόου, φύγε από τη μέση, του είπε

Tabloid 16.12.2025
Δεν σε χρειαζόμαστε εδώ, φώναξε ο τραγουδιστής, αφού διέκοψε την ερμηνεία του

Παντρεύτηκαν κρυφά και χωρίζουν φανερά: Διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του

Tabloid 16.12.2025
Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους με ανάρτησή της στο Instagram

Το πιο μεθυστικό χριστουγεννιάτικο έθιμο της Ευρώπης ‑ 12 παμπ σε μια νύχτα

Xmas 16.12.2025
Μια νύχτα, δώδεκα παμπ, άπειρο γέλιο – και μια χριστουγεννιάτικη δοκιμασία αντοχής που έχει γίνει θεσμός