E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» η Καρολίνα Πελενδρίτου: «Δεν θα ήθελα να κλείσει άδοξα η πορεία μου»

Στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

Δημοσίευση 22/5/2025 | 09:49

«Λύγισε» η Καρολίνα Πελενδρίτου: «Δεν θα ήθελα να κλείσει άδοξα η πορεία μου»
instagram

"Στη ζωή ό,τι κατακτάς κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δεν το ξεκάνεις ποτέ, χαράζεται μέσα σου" διευκρινίζει η Καρολίνα Πελενδρίτου.

Στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη είδαμε την Καρολίνα Πελενδρίτου να προχωρά σε μια εξομολόγηση καρδιάς, τη νύχτα της Τετάρτης, στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η «πριγκίπισσα της πισίνας» δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική φόρτιση όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στους Παραολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στο Παρίσι.

Ειδικότερα, η Καρολίνα Πελενδρίτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πιο μεγάλη μου στιγμή θεωρώ πως είναι στην Αθήνα, όπου πήρα το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο. Οι πρώτοι μου Παραολυμπιακοί αγώνες, 18 χρονών, κοριτσάκι, το βίωσα πολύ έντονα. Αυτό το να ακούς τον εθνικό σου ύμνο μέσα στη χώρα σου, γιατί Ελληνίδα αθλήτρια ότι είμαι. Επίσης, το Παρίσι».

«Το Παρίσι, με το αργυρό και το χάλκινο, γιατί τα κατέκτησα σε δύσκολες συνθήκες» συμπλήρωσε, με εμφανή συγκίνηση, η Καρολίνα Πελενδρίτου για να κάνει μια μικρή παύση νέο επεισόδιο για τους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη να σχολιάζει πως «δεν ήσουν ψυχολογικά πολύ καλά τότε».

«Είχα σκεφτεί να εγκαταλείψω. Και ψυχολογικά αλλά προέκυψαν και προβλήματα τότε, είχα κορονοϊό και τα λοιπά. Όμως ήταν ένας στόχος που δούλευα τέσσερα χρόνια και τότε το σκεφτόμουν ως τους αγώνες με τους οποίους θα κλείσω την καριέρα μου. Ήταν αυτό που με κρατούσε. Ότι δηλαδή μια τόσο μεγάλη πορεία δεν θα ήθελα να κλείσει άδοξα. Σκέφτηκα ότι θα μπω στην πισίνα για να διεκδικήσω κάτι που αξίζει στην προσπάθεια μου και στην πορεία μου» πρόσθεσε η αθλήτρια τη νύχτα της Τετάρτης στον Alpha.

«Γενικότερα θεωρώ ότι στη ζωή ό,τι κατακτάς κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δεν το ξεκάνεις ποτέ, χαράζεται μέσα σου. Ήμουν στο βάθρο στα 38 μου για ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Έτσι κι αλλιώς δύσκολο κατόρθωμα στην έκτη μου διοργάνωση Παραολυμπιακών αγώνων με κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι παιδιά μου. Οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλη ήταν η ικανοποίηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κινέζα Faye Yuan τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά Ακύλα και «Ferto», δείτε βίντεο

Social 31.03.2026
Καλή επιτυχία Ελλάδα, έγραψε η 22χρονη με καταγωγή από την Κίνα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα

Η Kylie Jenner μάς δείχνει πώς είναι οι τέλειες διακοπές ‑ Κάθε μέρα με το μαγιό

Tabloid 31.03.2026
Oι πιο intimate στιγμές του διάσημου ζευγαριού

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Ξέρω πως δεν θα `ρθεις ξανά, άλλη φορά δεν θα σε δω

Social Χτες
Ο καλλιτέχνης αποχαιρέτισε τη σπουδαία ερμηνεύτρια με τους στίχους ενός κομματιού της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πιθανή κουμπαριά με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Ακούω κάποια fake news»

Tabloid Χτες
«Κάτσε να γεννηθεί πρώτα», πρόσθεσε για το μωράκι που περιμένει με την Αλεξάνδρα Νίκα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είχα προτείνει τον Ορφέα Αυγουστίδη στον `Σασμό` και τελικά έμεινα εγώ εκτός»

Tabloid Χτες
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ψυχαγωγία… Κυριακάτικα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άνοιξε τα χαρτιά του για την πορεία του

Ζόζεφιν: Κατάθεση ψυχής για τον Νίνο – Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χώρισαν και ποιος έφταιγε

Tabloid Χτες
H Ζόζεφιν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη