E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση για την κριτική στην Κλαυδία – «Την πάτησα»

Το πρωί της Δευτέρας 19 Μαΐου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την επιτυχημένη εμφάνιση της Κλαυδίας στην Eurovision 2025, που κατέκτησε την 6η θέση

Δημοσίευση 19/5/2025 | 11:21

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση για την κριτική στην Κλαυδία – «Την πάτησα»

Ο παρουσιαστής, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει για τη σκηνική παρουσία της νεαρής ερμηνεύτριας παραλληλίζοντάς την με «περίττωμα σκύλου», τόνισε ότι την… πάτησε!

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά: «Είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision. Η Κλαυδία κέρδισε, ήταν προσωπική της νίκη. Η Κλαυδία έφερε αυτό το ανέλπιστο αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανένας. Κι όποιος τώρα βγει, ότι περίμενε ότι θα έρθει 6η η Κλαυδία, θα πει ψέματα. Ίσως, αν είχε καμιά εβδομάδα ακόμα, με τη φόρα που είχε πάρει, με τη δύναμη της φωνής, με την καλοσύνη και την ταπεινότητά της, μη σας πω ότι θα ερχόμασταν και πρώτη και θα ξοδευόμασταν για να κάνουμε εμείς τον διαγωνισμό στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Εμένα το τραγούδι της Κλαυδίας όταν έγινε ο ελληνικός τελικός, δε μου άρεσε καθόλου. Έχω αυτό το δικαίωμα σε αυτή τη χώρα; Φαντάζομαι το έχω. Θεωρούσα ότι το τραγούδι της Ευαγγελίας είναι ένα πιο κατάλληλο τραγούδι γι’ αυτόν τον διαγωνισμό. Βλέποντας και τα στοιχήματα ότι αυτό το τραγούδι πάτωνε στα στοιχήματα, επηρεασμένος κι από αυτό, και με το γεγονός ότι θεωρούσα πως είναι ένα ακατάλληλο τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό, βγήκα κι είπα αυτό που είπα: ότι είναι ένα τραγούδι που δε θα πάει καλά. Ήταν η γνώμη μου. Και πάλι αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, πάλι την ίδια γνώμη θα έλεγα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν κάνω κ…λοτούμπα. Τότε που το άκουσα, και βλέποντας και την αντίδραση της Ευρώπης που μάς έβγαζε 22ους, είπα ότι το τραγούδι θα πατώσει».

Ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Την τελευταία εβδομάδα που άκουγα το τραγούδι στο ραδιόφωνο, άρχισα να βάζω την Αστερομάτα συνέχεια σε επανάληψη. Τρελάθηκα, έπαθα πάθος. Όταν είδα τον ημιτελικό, δάκρυσα με την ερμηνεία στον ημιτελικό. Το κακό δεν είναι να αλλάζεις άποψη, αλλά να έχεις εμμονή. Δείτε τις εκπομπές της Πέμπτης και της Παρασκευής που δεν έπαιξαν πουθενά, τους ύμνους που έκανα για την Κλαυδία… Κατάλαβα την Παρασκευή ότι το τραγούδι πάει καλά, κατάλαβα ότι αγγίζει όλους τους Έλληνες. Δε θεωρώ ότι κέρδισε η ΕΡΤ, κέρδισε η Κλαυδία. Το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας το έχει η δύναμη ψυχής και η ταπεινότητά της. Στη δημοκρατία το δικαίωμα να κάνεις κριτικής, θεωρώ ότι είναι ελεύθερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας Έλληνας συγκεκριμένα να μην έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική».

«Επειδή στον τελικό, στο τέλος της μετάδοσης, η κυρία Κοζάκου είπε κάτι προφανώς αναφερόμενη σε μένα «ότι μας ψήφισε ο κόσμος παρότι είχαμε ροδάκια και καλώδια», να πω και κάτι. Η Κλαυδία κατάπιε και τα καλώδια, και τα ροδάκια και τη σκηνοθεσία, μας κατάπιε όλους. Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών στην Eurovision. Φέτος σίγουρα ήταν η καλύτερη φωνητικά.

Αν δεν πήγαινε καλά και έβγαινε 22η θα μιλάγαμε για τα καλώδια και τα ροδάκια… Η ψήφος ήταν ότι υποκλινόμαστε στο μεγαλείο το καλλιτεχνικό και της ψυχής αυτής της κοπέλας.

Επειδή η κα Κοζάκου είναι και διευθύντρια στην ΕΡΤ, δεν είναι μόνο παρουσιάστρια που μαζί με τον Γιώργο κάνουν εξαιρετική παρουσίαση στην Eurovision. Όπως είπα και την Παρασκευή για τον Φωκά ότι θα ήμουν κομπλεξικός αν δεν έλεγα ότι η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή. Μόνος μου είπα την Παρασκευή ότι καμιά φορά πρέπει να περιμένουμε πριν μιλήσουμε, γιατί το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε.

Ότι τηλεοπτικά φαίνεται ένα καλώδιο στο πάτωμα είναι λάθος και να φαίνονται οι ρόδες είναι λάθος, αλλά είναι πολύ μικρό, είναι αστείο. Τα κατάπιε όλα αυτά η Klavdia» συμπλήρωσε.

«Πήρα τριών ειδών μηνύματα… Τα πρώτα μηνύματα ήταν πλάκα… δεκτά, την πάτησα. Τα δεύτερα μηνύματα ήταν και κάποια που συμφωνούσαν ότι δεν τους άρεσε το τραγούδι. Τα τρίτα μηνύματα ήταν να πάθω καρκίνο. Αν μια ολόκληρη χώρα θεωρεί ότι αντί να χαρεί με μια επιτυχία, το πρόβλημα είναι να πάθει καρκίνο ο Λιάγκας, δείτε το. Δεν είναι καλό. Για μένα όχι, για σας», είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες πιο αναλυτικά όλα όσα είπε ο παρουσιαστής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: `Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου`

Tabloid 17.09.2025
Μίλησε για τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ζωή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τις φήμες χωρισμού

TV Buzz 17.09.2025
«Το θεωρώ εκβιαστικό όταν γίνεται τόσο έντονα και πιεστικά»

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Το κόλπο για να γλιτώσει από τα «νύχια» της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν

Tabloid 17.09.2025
Νέες αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» βλέπουν το φως

Δύσκολες ώρες για το Νότη Σφακιανάκη ‑ «Κάθε μέρα ευχόμαστε για το καλύτερο»

Tabloid 17.09.2025
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Δυστυχώς τα δικαστήρια δε θα σταματήσουν ποτέ μεταξύ μας»

Tabloid 17.09.2025
«Έμαθα να εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και να μη φοβάμαι» δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου σε νέα συνέντευξή της

Eurovision 2026: Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Eurovision 17.09.2025
Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό

Έλενα Τσαγκρινού: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν το μωρό νοσηλεύτηκε, μου έπεσε από το καρεκλάκι»

Tabloid 17.09.2025
Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή

Απίστευτος καβγάς στον αέρα του Action24 ‑ Έπεσαν διαφημίσεις και συνέχισαν να τσακώνονται

Media 17.09.2025
Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 ήταν το βράδυ της Τρίτης (16/9) η Σοφία Βούλτεψη και ο Γιώργος Ψυχογιός

Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Tabloid 17.09.2025
«Ήμουν στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκα»

Η Dana Plato και η τελευταία της εμφάνιση πριν τον θάνατο που σόκαρε το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 17.09.2025
Η αγαπημένη σταρ της δεκαετίας του ’80 έφυγε μόλις στα 34 της, αφήνοντας πίσω της μια ιστορία γεμάτη δόξα, πόνο και ανείπωτη θλίψη