Πέθανε στα 31 του ο ράπερ Werenoi – Είχε τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία
Ήταν σχετικά άγνωστος πέραν των θαυμαστών της ραπ μουσικής κι αυτό επειδή τηρούσε πολύ διακριτική στάση απέναντι στα ΜΜΕ
Δημοσίευση 17/5/2025 | 16:14

Η μουσική σκηνή της Γαλλίας θρηνεί τον θάνατο του ράπερ Werenoi, νούμερο 1 στις πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 και το 2024.
Ο Γάλλος ράπερ, πέθανε σε ηλικία 31 ετών όπως ανακοίνωσε σήμερα (17.05.2025) ο παραγωγός του στο Χ.
«Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ μου», έγραψε ο παραγωγός, υπό το προσωνύμιο Babs, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που δημοσίευσαν ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για τον θάνατο του ράπερ στο νοσοκομείο, έπειτα από μία ξαφνική επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.
Ο Werenoi, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ζερεμί Μπανά Οουονά, είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται, καθώς αναδείχθηκε σε καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 όπως και το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία του Syndicat national de l’édition phonographique.
Εντούτοις, παρά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, ήταν σχετικά άγνωστος πέραν των θαυμαστών της ραπ μουσικής κι αυτό επειδή τηρούσε πολύ διακριτική στάση απέναντι στα ΜΜΕ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.