E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόβλημα υγείας της: Έφτασα σε σημείο να έχω 17 ημέρες αιμορραγία

«Στην αρχή έκανα το πολύ έξυπνο να μπω στο ίντερνετ, όπως κάνουμε όλοι. Αρχισα να διαβάζω και πανικοβλήθηκα»

Δημοσίευση 17/5/2025 | 11:14

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόβλημα υγείας της: Έφτασα σε σημείο να έχω 17 ημέρες αιμορραγία

Για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση ινομυώματος μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, σήμερα Σάββατο (17.05.25) όταν και συνάντησε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας Vita» στο Mega.

«Έφτασα σε ένα σημείο να έχω 17 ημέρες αιμορραγία. Αιμορραγία, όμως, σε σημείο να μην μπορώ να έχω χρηστική καθημερινότητα και τότε έπρεπε να μπω σε διαδικασία γιατί τα ινομυώματα προκαλούσαν πρόβλημα στον αιματοκρίτη, στο σίδηρό μου και άρχισε να γίνεται συγκοινωνούντα δοχεία. Στην αρχή έκανα το πολύ “έξυπνο” να μπω στο ίντερνετ, όπως κάνουμε όλοι. Άρχισα να διαβάζω και πανικοβλήθηκα» περιέγραψε αρχικά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μετά άρχισα να συνδυάζω διάφορα στοιχεία, όπως το κομμάτι της δυσμηνόρροιας και ότι ταλαιπωρούμουν πολύ στην περίοδό μου. Είχα τρομερούς πόνους και το λέω γιατί, από τη στιγμή που έκανα την επέμβαση, αυτό το πράγμα άρχισε να εξομαλύνεται. Όπως βέβαια στο κομμάτι του αιματοκρίτη, που το θεωρώ άμεσα συνυφασμένο γιατί έχεις ζαλάδες μετά χάνοντας πολύ αίμα. Αρχίζει μετά να γίνεται ένα πράγμα δυσλειτουργικό».

«Στην επέμβαση έφτασα γιατί ήταν σε τέτοιο σημείο το ινομύωμα που πίεζε αγγείο. Είχα τρομερή αιμορραγία σε σημείο να φτάσω τον αιματοκρίτη μου 18, για να καταλάβεις. Εκεί άρχισα να ψάχνω αν είμαι λίγο άλιεν ή ρομπότ γιατί έπαιζα και σε παράσταση τότε» πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόβλημα υγείας της: Έφτασα σε σημείο να έχω 17 ημέρες αιμορραγία

Tabloid 17.05.2025
«Στην αρχή έκανα το πολύ έξυπνο να μπω στο ίντερνετ, όπως κάνουμε όλοι. Αρχισα να διαβάζω και πανικοβλήθηκα»

OGE: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κλαυδίας

Tabloid 17.05.2025
Το πραγματικό όνομα του OGE είναι Γιώργος Σώπασης

Η νέα μόδα στις επιχειρηματικές κινήσεις των διασήμων

Celebrity Stories 17.05.2025
H... ταυτόχρονη νέα επιχειρηματική κίνηση πολλών celebrities είναι ιδιαιτέρως ασυνήθιστη

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει στη Μύκονο μαζί με την παρέα σου!

Media Χτες
Τι θα έλεγες να πάμε στο νησί, ο ΡΥΘΜΟΣ, οι κολλητοί κι εσύ;

Ήβη Αδάμου: Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Ο Ρυθμός 94.9 γιορτάζει τα 25 του χρόνια!

Media Χτες
25 χρόνια Ρυθμός94.9, μόνο επιτυχίες!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Φεστιβάλ των Καννών

Tabloid Χτες
Η Κλέλια Ανδριολάτου περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών