E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρηστίδου & Συρίγος για τις σεξεργάτριες: «Απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε» – «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος ...»

Το ξέσπασμά τους για τα λόγια που ακούστηκαν για τις γυναίκες μετά τη γέννα και τη σχέση με τους συντρόφους τους

Δημοσίευση 10/5/2025 | 16:21

Χρηστίδου & Συρίγος για τις σεξεργάτριες: «Απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε» – «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος ...»

Την εβδομάδα που πέρασε, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σχολιάστηκε η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ερωτική της ζωή μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως δεν συμφωνεί να μην υπάρχει ερωτική επαφή σε ένα ζευγάρι για μεγάλο διάστημα γιατί και ο άντρας έχει ανάγκες και την Άρια Καλύβα να κάνει λόγο για σεξεργάτριες ως λύση, κάτι που εξόργισε την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Τα λόγια τους προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα social media, με διάσημους και μη να τα βάζουν με τα πρόσωπα αυτά της εκπομπής, ενώ στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 10/5 και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Νίκο Συρίγο ξέσπασαν, καταδικάζοντας αυτές τις απόψεις.

Τα σχόλια Χρηστίδου – Συρίγου για το Πρωινό και τη συζήτηση για τις σεξεργάτριες

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αρχικά, δήλωσε: «Προβληματίζομαι! Θέλω να ξεκινήσω από τη Φωτεινή και τη θέση που ήρθε. Γέννησε πριν λίγους μήνες το μωράκι της και βρίσκεται σε αυτή την περιόδο της λοχείας και φαίνεται να μην απασχολεί κάποιους. Η Άρια με εντυπωσιάζει. Μπορεί να μην έχει παιδιά αλλά είναι γυναίκα και ζει τη συνθήκη μέσα από Φωτεινή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει αυτός ο διάλογος με αυτή την ψυχραιμία από αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα και απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε τόσο.

Μας έκαναν όμως ένα δώρο, γιατί μας έδειξαν ότι αυτή είναι η κοινωνία μας. Νοσηρή και αυτές οι κουβέντες μπορεί να γίνονται πίσω από τις πλάτες μας και γίνονται για να εργαλειοποιήσει τη γυναίκα, με τον άντρα που χρησιμοποιεί μία άλλη γυναίκα μέχρι η δική του γυναίκα να γίνει ξανά εργαλείο. Και το συζητάμε σαν να είναι πολύ φυσιολογικό. Και μιλάμε για μία κατάθεση ψυχής από την Χριστίνα (Μπόμπα), δεν την έχω ξαναδεί τόσο ανοιχτή και διαθέσιμη στις γυναίκες. Και έρχεσαι απέναντι σε αυτό, να το ενοχοποιήσεις και να πεις ότι “σας συμβαίνει, αλλά πόσο θα αντέξει ο άντρας σας;”».

Τον λόγο τότε πήρε ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος τόνισε με την σειρά του: «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος και από τον Γιώργο Λιάγκα και από την Άρια Καλύβα από αυτή τη συζήτηση. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι αυτός της αφοσίωσης και της υπομονής. Το παιδί δεν είναι μόνο χαρούλες και το κάνατε μαζί. Αυτά που ακούστηκαν εμένα με προσβάλουν και βαθιά! Δεν θεωρώ ότι είναι αυτός ο χαρακτήρας του Γιώργου, είναι ρόλος απλά για να προκαλέσει και να συζητηθεί και θα βάλω σε αυτό και την Άρια γιατί είναι επαναλαμβανόμενο».

«Διαφωνώ. Αυτό σημαίνει ότι είναι μέσα σου, δεν μπορεί να μη σου βγει αυτό αυθόρμητα. Είναι ζωντανή εκπομπή», του απάντησε η παρουσιάστρια τότε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Σαρλίζ Θερόν: Μαγνήτισε τα βλέμματα με καυτό μπικίνι σε παραλία της Χαβάης

Tabloid 31.03.2026
Εντυπωσίασε τα πλήθη η Χολιγουντιανή σταρ με την άψογη σιλουέτα της

Η Κινέζα Faye Yuan τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά Ακύλα και «Ferto», δείτε βίντεο

Social 31.03.2026
Καλή επιτυχία Ελλάδα, έγραψε η 22χρονη με καταγωγή από την Κίνα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα

Η Kylie Jenner μάς δείχνει πώς είναι οι τέλειες διακοπές ‑ Κάθε μέρα με το μαγιό

Tabloid 31.03.2026
Oι πιο intimate στιγμές του διάσημου ζευγαριού

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια