E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της και ξεσπά – «Ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα, εγώ συνεχίζω»

Η Ιωάννα Τούνη δίνει απαντήσεις μετά τα νέα επικριτικά σχόλια που έφτασαν σε διαδικτυακές της σελίδες

Δημοσίευση 9/5/2025 | 11:01

Ιωάννα Τούνη: Δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της και ξεσπά – «Ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα, εγώ συνεχίζω»
instagram

Η Ιωάννα Τούνη παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει κατά διαστήματα να δίνει απαντήσεις σε αιχμηρά σχόλια ορισμένων για τον τρόπο ζωής και τις επιλογές της. Η επιχειρηματίας δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Δηλώνει περήφανη και δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της για τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει.

Η Ιωάννα Τούνη για ακόμα μία φορά δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Tik Tok για να απαντήσει στα απανωτά hate comments που δέχεται. Η γνωστή influencer ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε εμένα που ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα, εγώ συνεχίζω απλά να είμαι αληθινή και να ζω τη ζωή μου όπως αγαπώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε και μια συμβουλή στους ακολούθους της: «Μην αφήσεις κανένα hate comment να σου χαλάσει την ημέρα, άφησε το απλά να σου ανεβάσει το engagement».

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη είχε ενημερώσει πως ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Αλεξάνδρου αγόρασε ένα φίδι, με το οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε το παιδί που έχουν αποκτήσει.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε προ ημερών στη Σαντορίνη για να φωτογραφίσει τη νέα κολεξιόν με μαγιό της, στο δημοφιλές νησί της Ελλάδας. Πλέον έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

@j.touni Μην αφήσεις κανένα hate comment να σου χαλάσει την ημέρα, άφησε το απλά να σου ανεβάσει το engagement😅❤️ #fyp #viral #foryou #jtouni #touni #μπεςφοργιου #μπεςφοργιουγαμω #hatersgonnahate ♬ Originalton - Lyric Songs
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα