E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Κουτσουμπή – «Επιθυμία του Παναγιώτη είναι…»

«Ο γάμος μπορεί να μην είναι…»

Δημοσίευση 6/5/2025 | 13:18

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Κουτσουμπή – «Επιθυμία του Παναγιώτη είναι…»

Καλεσμένη σήμερα 6/5, στο Super Κατερίνα, ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μίλησε για το Big Brother. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας στην παρουσιάστρια πως της δίνει ελπίδα. «Μου δίνεις ελπίδα είμαι αυτό που λέμε αργομοίρα, καλομοίρα», της είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε πως ανυπομονεί να την δει νύφη.

Με αφορμή λοιπόν τα σχόλια της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τις σκέψεις που έχει κάνει με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή για τον γάμο τους.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον γάμο της με τον Κουτσουμπή


«Ο γάμος μπορεί να μην είναι… Μπορεί να είναι σε πολύ πολύ κλειστό κύκλο, αλλά θα βάλω φωτογραφία μετά στα social με το νυφικό κλπ», ανέφερε αρχικά και αποκάλυψε: «Επιθυμία και του Παναγιώτη και δικιά μου είναι να μη γίνει ένας γάμος με πολύ κόσμο. Έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους. Μετά θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι».

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα, με την πρόταση γάμου να έχει γίνει στο ρομαντικό Παρίσι.

Ποιος είναι ο low profile επιχειρηματίας που κατέκτησε την καρδιά της Καινούργιου
Αν και ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ, όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν δυναμικό επιχειρηματία, γεμάτο πάθος για τη δουλειά του, καθώς και για τους ανθρώπους που αγαπάει.

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι 35 ετών και ήδη μετρά αρκετά χιλιόμετρα στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης. Είναι συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι, που θεωρούνται hot spots της αθηναϊκής νύχτας.

Όχι μόνο κατάφερε να χτίσει την επαγγελματική του πορεία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κέρδισε και την εκτίμηση προσώπων του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου. Όπως λένε, είναι ο άνθρωπος πίσω από την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που αγαπούν όσοι περνούν τις πόρτες των μαγαζιών του.

Όσοι τον ξέρουν καλά, τον περιγράφουν ως εργασιομανή, τελειομανή και απίστευτα ευγενικό, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με τη γυμναστική, τα ταξίδια και τη γαστρονομία, ενώ είναι fan της τέχνης και των εκθέσεων, κάτι που, όπως λέει, τον βοηθά να παίρνει ιδέες και για τις επιχειρήσεις του.

Με την Κατερίνα Καινούργιου γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και η χημεία ήταν ακαριαία. Από την αρχή εκείνη ένιωσε πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών της, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί και στον αέρα της εκπομπής της. Δεν είναι τυχαίο πως με εκείνον στο πλευρό της η Κατερίνα μοιάζει πιο γαλήνια, προσγειωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid 14.12.2025
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε