E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Επιτέλους παντρεύεται ... Θα κάνει αγόρι!»

Πώς σχολίασαν την πρόταση γάμου στο Παρίσι

Δημοσίευση 4/5/2025 | 17:09

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Επιτέλους παντρεύεται ... Θα κάνει αγόρι!»

Με χαμόγελο υποδέχτηκε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την πρόταση γάμου που έκανε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στην Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι.

Ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη χαρά του και άνοιξε το θέμα με ένα επικό σχόλιο: «Η Κατερίνα Καινούργιου επιτέλους παντρεύεται!».

Η πρόταση έγινε στο Παρίσι και, σύμφωνα με τον Κώστα Τσουρό, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της τοποθεσίας, καθώς είχαν κάνει εκεί το πρώτο τους ταξίδι ως ζευγάρι και αγαπημένη πόλη της Κατερίνας Καινούργιου: «Ένα χρόνο είναι μαζί. Πήγαν στο Παρίσι και της έκανε την πρόταση γάμου επειδή εκεί ήταν το πρώτο τους ταξίδι, κι ένα από τα αγαπημένα μέρη της Κατερίνας», σημείωσε.

Ο Κώστας Τσουρός για Καινούργιου-Κουτσουμπή: «Είναι ευτυχισμένοι!»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε συγκινημένη: «Συγκινήθηκα, γιατί η Κατερίνα είναι πολύ ερωτευμένη, το έχει πει δημόσια, έχει μοιραστεί τη χαρά της και πόσο ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι».

Ο Κώστας Τσουρός, όπως φαίνεται, θα πάει στο γάμο πάντως με την… πλευρά του επιχειρηματία: «Είμαι πιο κοντά στο σόι του γαμπρού και όχι της νύφης. Τυχαίνει να έχουμε πιει κι ένα ποτό με τον Παναγιώτη, ξέρω πόσο ευτυχισμένοι είναι, χαίρομαι πολύ».

Σε εκείνο το σημείο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως και σε εκείνη έγινε πρόταση γάμου στον ένα χρόνο σχέσης, σε ένα μέρος που σήμαινε πολλά με τον Κώστα Τσουρό να κάνει πρόβλεψη: «Πολλά κοινά, άρα και η Κατερίνα θα κάνει αγόρι!», είπε, καθώς και η συνεργάτιδά του περιμένει αγόρι.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν έχει υπόψη του κάποια εγκυμοσύνη από την πλευρά της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς συμπλήρωσε: «Με το καλό να μείνει και έγκυος – το λέω επειδή το θέλει η ίδια, αλλιώς ό,τι θέλει το ζευγάρι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα