E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Δημοσίευση 2/5/2025 | 20:27

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Για πρώτη φορά, η Μπλέικ Λάιβλι μίλησε ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη της με τον Τζάστιν Μπαλντόνι, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Η Μπλέικ Λάιβλι εμφανίστηκε την 1η Μαΐου στο «Late Night With Seth Meyers» και μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την πολύκροτη υπόθεση με τον Τζάστιν Μπαλντόνι, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Seth Meyers ανέφερε αρχικά στην ηθοποιό ότι «δεν ήταν απόλυτα ενημερωμένος» για τις λεπτομέρειες της χρονιάς που, όπως είπε, ήταν μια «έντονη» χρονιά. «Είμαι χαρούμενη που δεν κάνεις το “Weekend Update” (σατιρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου που σχολιάζει και παρωδεί τα τρέχοντα γεγονότα) αυτή τη στιγμή, γιατί θα ήσουν απόλυτα ενημερωμένος», του απάντησε γελώντας η Μπλέικ Λάιβλι .

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε αυτή τη χρονιά, με την επερχόμενη δίκη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι που είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2026.

«Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη με τις πιο υψηλές και τις πιο χαμηλές στιγμές της ζωής μου. Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν, ειδικά τώρα, να φοβούνται να μοιραστούν την εμπειρία τους», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο φόβος είναι κάτι που προκαλείται σκόπιμα, είναι αυτό που μας κρατάει σιωπηλές. Αλλά αναγνωρίζω επίσης ότι πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, οπότε νιώθω τυχερή που μπορώ να το κάνω. [...] Τα παιδιά μου είναι η σανίδα σωτηρίας μου. Ό,τι μέρα κι αν έχω, πρέπει να είμαι σαν την Disneyland για αυτά», συνέχισε.

Σημειώνεται πως η υπόθεση με τον Τζάστιν Μπαλντόνι ξεκίνησε λίγους πριν, όταν η ηθοποιός τον κατηγόρησε για σeξουαλική παρενόχληση και προσπάθεια να βεβηλώσει τη φήμη της, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα

Μικ Σουμάχερ: Επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του Κλάρα Ράμος στο Indy 500

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο επιβεβαιώνοντας τη σχέση του, με τον οργανισμό του αγώνα να αναρτά κοινή φωτογραφία στα social media

Σπάνιο «ουράνιο τόξο της φωτιάς» εμφανίστηκε στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα χρώματά του μπορούν να ενταθούν σε έντονα κόκκινα και πορτοκαλί που μιμούνται φλόγες στον ουρανό - δίνοντάς του το παρατσούκλι «ουράνιο τόξο της φωτιάς»

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left Χτες
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram