E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Δημοσίευση 2/5/2025 | 20:27

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Για πρώτη φορά, η Μπλέικ Λάιβλι μίλησε ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη της με τον Τζάστιν Μπαλντόνι, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Η Μπλέικ Λάιβλι εμφανίστηκε την 1η Μαΐου στο «Late Night With Seth Meyers» και μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την πολύκροτη υπόθεση με τον Τζάστιν Μπαλντόνι, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Seth Meyers ανέφερε αρχικά στην ηθοποιό ότι «δεν ήταν απόλυτα ενημερωμένος» για τις λεπτομέρειες της χρονιάς που, όπως είπε, ήταν μια «έντονη» χρονιά. «Είμαι χαρούμενη που δεν κάνεις το “Weekend Update” (σατιρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου που σχολιάζει και παρωδεί τα τρέχοντα γεγονότα) αυτή τη στιγμή, γιατί θα ήσουν απόλυτα ενημερωμένος», του απάντησε γελώντας η Μπλέικ Λάιβλι .

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε αυτή τη χρονιά, με την επερχόμενη δίκη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι που είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2026.

«Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη με τις πιο υψηλές και τις πιο χαμηλές στιγμές της ζωής μου. Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν, ειδικά τώρα, να φοβούνται να μοιραστούν την εμπειρία τους», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο φόβος είναι κάτι που προκαλείται σκόπιμα, είναι αυτό που μας κρατάει σιωπηλές. Αλλά αναγνωρίζω επίσης ότι πολλοί δεν έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, οπότε νιώθω τυχερή που μπορώ να το κάνω. [...] Τα παιδιά μου είναι η σανίδα σωτηρίας μου. Ό,τι μέρα κι αν έχω, πρέπει να είμαι σαν την Disneyland για αυτά», συνέχισε.

Σημειώνεται πως η υπόθεση με τον Τζάστιν Μπαλντόνι ξεκίνησε λίγους πριν, όταν η ηθοποιός τον κατηγόρησε για σeξουαλική παρενόχληση και προσπάθεια να βεβηλώσει τη φήμη της, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid 25.08.2025
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid 25.08.2025
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social 25.08.2025
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid 25.08.2025
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid 25.08.2025
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid 25.08.2025
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid 25.08.2025
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Tabloid 25.08.2025
Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Tabloid 25.08.2025
«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά