E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το κάνω για τις άλλες, γιατί εγώ έχω ήδη πονέσει»

Προσπαθώ να ηρεμήσω κορίτσια να μην πηδήξουν από τον τέταρτο, όπως ήθελα να κάνω εγώ, πρόσθεσε

Δημοσίευση 2/5/2025 | 11:20

Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το κάνω για τις άλλες, γιατί εγώ έχω ήδη πονέσει»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στα δικαστήρια της Πάτρας, τη Δευτέρα 28 Απριλίου, για την υπόθεση της διαρροής απαγορευμένων φωτογραφιών της από έναν αστυνομικό, χωρίς τη συναίνεσή της. Σε νέο βίντεο που ανήρτησε η πρώην παίκτρια του Survivor στο κανάλι της στο YouTube, μίλησε ανοιχτά για ό,τι συνέβη, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η δίκη αναβλήθηκε.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη δυσκολία που αντιμετώπισε, καθώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή σε πολύ νεαρή ηλικία. «Το 2018 δέχτηκα την πρώτη απειλή. Κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές, τραβήχτηκαν όταν ήμουν 16 ετών. Δεν υπέκυψα σε αυτή την απειλή και μετά, άρχισαν να διαρρέουν φωτογραφίες σε διάφορα sites. Το δικαστήριο που είχα τη Δευτέρα που πέρασε, ήταν με κατηγορούμενο έναν αστυνομικό, τον ανακαλύψαμε, δεν τον ξέραμε, ούτε ήταν πρώην μου. Είναι ένας άνθρωπος που ανέβασε στο διαδίκτυο υλικό μου, χωρίς να τον γνωρίζω», δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Από τα 18 μου παλεύω με όλο αυτό, είναι ο προσωπικός μου σταυρός και το κουβαλάω για να βοηθήσω άλλες κοπέλες. Προσπαθώ να ηρεμήσω κορίτσια να μην πηδήξουν από τον τέταρτο, όπως ήθελα να κάνω εγώ. Το κάνω για τις άλλες, γιατί εγώ έχω ήδη πονέσει και δεν μπορεί κάποιος να με πονέσει παραπάνω. Έχω φάει πάρα πολλά χρήματα σε δικηγόρους, σε μηνύσεις και σε δικαστήρια, με όλα αυτά θα μπορούσα να έχω πάρει ένα σπίτι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αναβολή της δίκης. «Στο δικαστήριο που ήταν να γίνει τη Δευτέρα, ο άνθρωπος δεν εμφανίστηκε. Θα δικαζόταν ερήμην του, μόνο με τον δικηγόρο του και κάποιους μάρτυρες, οι οποίοι θα έλεγαν πόσο καλός άνθρωπος είναι. Έχω κάνει δικαστήρια με εκπαιδευτικούς, οικογενειάρχες, ανθρώπους όλων των ηλικιών, δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πλέον, οπότε τώρα θα δούμε τι θα γίνει», κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.

Σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο μετά την αναβολή της δίκης, η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε στην εξέλιξή της, γράφοντας: «Η δίκη αναβλήθηκε και ο ίδιος δεν ήρθε καν να με αντιμετωπίσει κατάματα». Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα ακόμα story με ένα λουλούδι που δέχτηκε ως ένδειξη υποστήριξης.

Η ίδια είχε προαναγγείλει τη δίκη με ένα άλλο story που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό. «Δευτέρα, στην Πάτρα, έχω ένα ακόμα δικαστήριο. Ένα από τα πιο βαριά για μένα. Αφορά ΕΝΑ από τα άτομα που διακίνησαν προσωπικό μου υλικό χωρίς τη συγκατάθεσή μου στο διαδίκτυο.


Παλεύω για δικαίωση από το 2018. Μετά από αναβολές και καθυστερήσεις, επιτέλους θα βρεθώ πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που ανήρτησε φωτογραφίες στις οποίες ήμουν ανήλικη. Ο κατηγορούμενος είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. Ένας άνθρωπος που έχει ρόλο να προστατεύει, όχι να συμμετέχει σε εγκλήματα εις βάρος μας. Εύχομαι καμία άλλη να μη χρειαστεί να ζήσει κάτι παρόμοιο», έγραψε.

Η δικηγόρος της, Σοφία Κατσούλα εξέδωσε ανακοίνωση, προς τα μέσα ενημέρωσης, όπου εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη και ενημέρωσε πως η πελάτισσά της δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Σήμερα, 28 Απριλίου 2025, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών επρόκειτο να εκδικαστεί η ποινική υπόθεση της εντολίδος του δικηγορικού μας γραφείου, κ.‘Έλενας Κρεμλίδου, υπό την ιδιότητα της υποστηρίζουσας την κατηγορία. Η δίκη αναβλήθηκε, ενώ ο κατηγορούμενος επέλεξε να μη παραστεί ενώπιον του Δικαστηρίου. Αντιθέτως, η κ.Κρεμλίδου ήταν παρούσα στη διαδικασία. Η κ.Κρεμλίδου δεν επιθυμεί επί του παρόντος να προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση για την παρούσα υπόθεση και παρακαλεί θερμά τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν αυτήν της την απόφαση. Η προστασία της ιδιωτικότητας και της αξιοπρέπειας των θυμάτων τέτοιων εγκλημάτων είναι θεμελιώδης για την απόδοση Δικαιοσύνης. Για κάθε μελλοντική εξέλιξη, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση μέσω του δικηγορικού μας γραφείου. Με τιμή, Σοφία Γ. Κατσούλα, Δικηγόρος της ‘Έλενας Κρεμλίδου».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κάνιε Γουεστ μάλλον αποκάλυψε πως είναι γκέι

Tabloid Χτες
Η on line διαφωνία των fan του

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Τελείωνε τη χημειοθεραπεία της και πήγαινε να δει τον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε για την Σούζυ Καζαντζίδου η κόρη της

Media Χτες
Ήταν από το ίδιο χωριό, ήμασταν και συγγενείς, τρίτα ξαδέρφια, πρόσθεσε

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Media Χτες
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά μία νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Μέλλον ένα». Στο πλευρό του η Παραολυμπιονίκης, Γεωργία Καλτσή

Αρης Μουγκοπέτρος: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αρπάζουν χρήματα – Η προειδοποίηση του μουσικού

Tabloid Χτες
«Ενημερώνω τους ανθρώπους που με αγαπάνε πως δε θέλω να εξαπατηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου»

Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το δημόσιο μήνυμα

Tabloid Χτες
Την αποχώρησή της από τη «Γη της Ελιάς» ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram η Δώρα Χρυσικού

Το φετινό μενού στο Κονκλάβιο: Τι τρώνε και τι δεν τρώνε οι Καρδινάλιοι

Tabloid Χτες
Η αυστηρή επιτήρηση του φαγητού στο Βατικανό

Σάκης Τανιμανίδης για τον Μαυρίδη: «Είναι 10 φορές πιο άξιος, βάσει στατιστικής η πορεία είναι να καταλήξεις στη φυλακή ή ναρκομανής»

Celebrity Stories Χτες
«Γνώριζα για τα παιδικά του χρόνια, γι` αυτό ήμουν επιεικής μαζί του, ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε»

Αθηνά Οικονομάκου: Μονοήμερη σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων με τον Τσερέλα – Ο έντονος διάλογός του

Celebrity Stories Χτες
Τους τσάκωσαν την ώρα που η συζήτηση ανάμεσά τους σοβάρεψε

Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου

Celebrity Stories Χτες
Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι γιος του πατέρα μου ο Νίκος Θεοδωράκης, είπε η κόρη του μεγάλου συνθέτη