E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν και φίλοι μου»

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και στη βοήθεια που του προσέφερε ο συνθέτης και αδερφός του Θάνος Μικρούτσικος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/4/2025 | 10:29

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν και φίλοι μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για ακόμη μία φορά για τις οικονομικά δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν κι οι φίλοι μου και εγώ να περάσουμε καλά, γιατί ήμουν της άποψης να περνάω καλά μαζί με τους φίλους μου όχι μόνος μου. Είναι από μια ανοησία που έκανα να βοηθήσω κάποιους φίλους που ήθελαν βοήθεια. Εξέπεμψα ένα μήνυμα ότι είμαι μια χαρά, δεν έχω να προσάψω σε κανέναν τίποτα, ήθελα κι αποφάσισα αυτόν τον τρόπο».

Ο παρουσιαστής στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στιγμές» μίλησε και για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο και για τη βοήθεια που του προσέφερε όταν δεν μπορούσε να βιοποριστεί.

Όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο εκλιπών συνθέτης στάθηκε στο πλευρό του και του προσέφερε οικονομική βοήθεια μέχρι που πτώχευσε και πλέον δεν μπορούσε να τον στηρίξει.

Χαρακτηριστικά, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως όταν έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος, εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού του.

«Εμφανίστηκε ο Θάνος και μου είπε ούτε θα ιδρώσει το αυτί σου, θα σε έχω εγώ εδώ πέρα στην πένα. "Θα έκανες το ίδιο;", μου είπε και του λέω "τι με ρωτάς τώρα δεν το ξέρεις;". "Θα κάνω κι εγώ το ίδιο" μου είπε, "είσαι μέλος της οικογένειας". Εγώ δεν είχα ούτε ένα ευρώ να ζήσω. Και τα ανέλαβε όλα ο Θάνος, εκτός από τους 2-3 τελευταίους μήνες που και ο ίδιος είχε πτωχεύσει. Όταν πέθανε ο Θάνος, δεν είχα ρεύμα, δεν είχα νερό, δεν είχα λεφτά», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο αδερφός του, είχε ένα προστατευτικό ρόλο από τη στιγμή που ο παρουσιαστής γεννήθηκε: «Ο Θάνος με προστάτευε από τότε που βγήκα. Δηλαδή, να φανταστείς – έχοντας μια διαφορά πέντε χρόνων – ο Θάνος έλεγε τη μάνα μου “μπεμπέκα”, όπως τη φωνάζαν οι φίλοι, το κανονικό της όνομα ήταν Κωνσταντίνα. Όταν ήταν να γεννηθώ, επειδή τότε οι μεσοαστικές οικογένειες γεννούσαν στο σπίτι, ο αδερφός μου ανοίγει με ύφος την πόρτα και της λέει: “Μπεμπέκα, τώρα που θα βγει ο μικρός, έχω αποφασίσει να μην σε λέω Μπεμπέκα για να μην το ακούει και παίρνει ο μικρός αέρα. Θα σε λέω μαμά, εντάξει μπεμπέκα;". "Ναι", του λέει η μάνα μας».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν και φίλοι μου»

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε για όλους όσοι απουσίασαν από τη ζωή του, όταν πέρασε την οικονομική του περιπέτεια: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν κι οι φίλοι μου, γιατί εγώ ήμουν πάντα της άποψης να περνώ με τους φίλους μου καλά. Είναι τα πιο καλώς ξοδεμένα χρήματα, όλα τα άλλα μου τα πήραν οι τράπεζες. Είναι από μια ανοησία που έκανα να βοηθήσω κάποιους φίλους που ήθελαν βοήθεια. Εξέπεμψα ένα μήνυμα ότι είμαι μια χαρά, δεν έχω να προσάψω σε κανέναν τίποτα, ήθελα κι αποφάσισα αυτόν τον τρόπο… Κάποιοι που έπρεπε να πάρουν δεν πήραν, εκεί ξεχώρισε η ήρα από το στάρι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid 31.03.2026
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid 31.03.2026
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid 31.03.2026
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Σαρλίζ Θερόν: Μαγνήτισε τα βλέμματα με καυτό μπικίνι σε παραλία της Χαβάης

Tabloid 31.03.2026
Εντυπωσίασε τα πλήθη η Χολιγουντιανή σταρ με την άψογη σιλουέτα της

Η Κινέζα Faye Yuan τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά Ακύλα και «Ferto», δείτε βίντεο

Social 31.03.2026
Καλή επιτυχία Ελλάδα, έγραψε η 22χρονη με καταγωγή από την Κίνα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα

Η Kylie Jenner μάς δείχνει πώς είναι οι τέλειες διακοπές ‑ Κάθε μέρα με το μαγιό

Tabloid 31.03.2026
Oι πιο intimate στιγμές του διάσημου ζευγαριού