E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Ξεκινά η δίκη για το revenge ρorn – «Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη μέρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη, η Ιωάννα Τούνη τόνισε πώς νιώθει και ότι περιμένει να μιλήσει η δικαιοσύνη

Δημοσίευση 28/4/2025 | 11:08

Ιωάννα Τούνη: Ξεκινά η δίκη για το revenge ρorn – «Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη μέρα»

Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, καθώς ξεκινά η δίκη για το revenge pοrn.

Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, καθώς ξεκινά η δίκη για το revenge pοrn.

Συναισθηματικά φορτισμένη, η Ιωάννα Τούνη τόνισε πώς νιώθει και ότι περιμένει να μιλήσει η δικαιοσύνη.

«Να είστε καλά, ναι. Θα μιλήσουμε πραγματικά μετά τη δίκη, σας ευχαριστώ πολύ. Φυσικά και θέλω να γίνει η δίκη σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά είμαι πολύ… Τα συναισθήματά που νιώθω, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Έχει κρατήσει χρονιά όλο αυτό και ελπίζω να λήξει σύντομα και ελπίζω να λήξει κι έτσι όπως πρέπει. Πρέπει να προχωρήσω προς τα μέσα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε. Δίπλα της ο δικηγόρος της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είμαι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη σήμερα. Περιμένω πάρα πολύ καιρό τη συγκεκριμένη μέρα. Νομίζω ότι δεν έχω να πω κάτι περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι όσο τίποτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα μιλήσει η δικαιοσύνη» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κι αν τη στηρίζει ακόμα, μετά τον χωρισμό, η γνωστή influencer απέφυγε να απαντήσει.

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας 28/4 η Ιωάννα Τούνη είχε αναρτήσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους να στείλουν όλη τη θετική τους ενέργεια, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι για την ίδια αυτή η ημέρα.

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα για εμένα, που την περιμένω πολύ καιρό. Θέλω να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια και θα μιλήσουμε πολύ σύντομα», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανήρτησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα συνέβησαν στις 23 Ιουλίου του 2017 μετά από διασκέδαση σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής.

Η εγκαλούσα (Ιωάννα Τούνη) σε κατάσταση οξεία μέθης έφυγε στις 11:00 το βράδυ και μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο πήγαν στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε απόμερο σημείο όπου συνευρέθηκαν ερωτικά. Στη συνέχεια, και ενώ η εγκαλούσα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, θυμήθηκε τον εαυτό της, μετά τη συνεύρεση, γυμνό, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με τον κατηγορούμενο να οδηγεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τρία χρόνια μετά, στις 9 Μαΐου του 2020 η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έμαθε μέσω μηνυμάτων τρίτων στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι στο διαδίκτυο είχε αναρτηθεί ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο φαινόταν ότι συμμετείχε η ίδια. Μάλιστα, τα μηνύματα από τρίτους συνοδευόταν από χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στο βίντεο διαπιστώθηκε ότι εμφανιζόταν και ο πρώτο κατηγορούμενος ο οποίος έδειχνε νηφάλιος, κοιτούσε την κάμερα ευθέως, γελούσε και έκανε μορφασμούς και περιπαικτικά νεύματα. Επιπλέον, έδειχνε σαφώς να γνωρίζει τη βιντεοσκόπηση και να ενεργεί σε συνεννόηση με τρίτο πρόσωπο που βιντεοσκοπούσε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»

Εγκυμοσύνη έκπληξη στο MEGA – «Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει επικίνδυνες αποστολές…»

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση

Big Brother: Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Media Χτες
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.