E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βασίλης Καρράς: Αυτό ήταν το μεγάλο ανεκπλήρωτο όνειρό του

«Είναι νωρίς ακόμα για την οικογένειά του, δεν το έχουν αποδεχτεί»

Δημοσίευση 23/4/2025 | 19:11

Βασίλης Καρράς: Αυτό ήταν το μεγάλο ανεκπλήρωτο όνειρό του

Στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, προβλήθηκε την Τετάρτη 23 Απριλίου, η συνέντευξη που παραχώρησε ο Θάνος Κανούσης, ο οποίος έγραψε την βιογραφία του Βασίλη Καρρά. Σε αυτή μίλησε για τον τραγουδιστή και την απώλειά του, με αφορμή την συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του σε λίγο καιρό στο Καλλιμάρμαρο

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στην επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του καλλιτέχνη και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετά τον θάνατό του, ενώ προχώρησε και σε μία συγκινητική εξομολόγηση για την ημέρα που έγινε το μνημόσυνο του.

Το ανεκπλήρωτο όνειρο του Βασίλη Καρρά

«Αυτό ήταν το μεγάλο απραγματοποίητο όνειρο του Βασίλη Καρρά… Το συζητάγαμε πριν από χρόνια. Ήθελε να κάνει μία μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή χορωδιών και πολλών τραγουδιστών και να, λοιπόν, που ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Επικοινωνώ με την οικογένειά του, έχω πολύ καλή σχέση και τους βλέπω. Είναι νωρίς ακόμα, δεν το έχουν αποδεχτεί. Ούτε κι εγώ το έχω αποδεχθεί. Έφυγε ο Βασίλης και δεν το πιστεύουμε ακόμα και τώρα. Θα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρό του και από την άλλη θα γίνει μια εκδήλωση για τον Βασίλη χωρίς τον Βασίλη. Αυτό θα έχει κάποια συγκίνηση που θα είμαστε όλοι εκεί…», είπε αρχικά.

«Τέτοια συναυλία στο Παναθηναϊκό στάδιο δεν έχει ξαναγίνει. Ακούω πως οργανώνονται τουριστικά πούλμαν από όλη την Ελλάδα για να έρθουν στη συναυλία και να τον τιμήσουν. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει και δεύτερη βραδιά, θα το δούμε. Τα έσοδα της συναυλίας θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί ο Βασίλης Καρράς βοήθησε πολύ κόσμο, πάντα βοηθούσε τους ανθρώπους. Η βιογραφία του θα πωλείται στην είσοδο και ένα μέρος των εσόδων θα πάει και αυτό σε φιλανθρωπικό σκοπό. ‘Ένα πράγμα που μου απαγόρευσε ο Βασίλης να τον ρωτήσω ήταν για τις φιλανθρωπίες, γιατί πίστευε ότι το να βοηθάς και να το κοινοποιείς δεν είναι φιλανθρωπία και δεν ήθελε να το μάθει κανείς», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Είχα πάει στο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά και ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, ήταν πιο δύσκολη ακόμα και από την ημέρα της κηδείας, γιατί μετά από ένα χρόνο υπήρχε η συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Ήταν πολύ πιο δύσκολο για όλους μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid 31.03.2026
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid 31.03.2026
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid 31.03.2026
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid 31.03.2026
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid 31.03.2026
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου