E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απηύδησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Με τρελαίνει που ζουν για το τι θα γράψουν τα sites και τι τίτλος θα μπει στα social media»

«Όταν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ και κάνεις αυτοαναφορικότητα, βγαίνει μια εκπομπή με το εγώ διότι δεν έχει ειδήσεις» εξηγεί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/4/2025 | 19:32

Απηύδησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Με τρελαίνει που ζουν για το τι θα γράψουν τα sites και τι τίτλος θα μπει στα social media»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το μεσημέρι της Τρίτης, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού μίλησε για το φαινόμενη της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση.

Ειδικότερα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για το φαινόμενο των αυτοαναφορικών παρουσιαστών έχω μια θεωρία, δεν ξέρω αν ισχύει. Το γεγονός ότι αυτοί δεν ξεκίνησαν από δημοσιογράφοι αλλά από το να γίνουν κατευθείαν παρουσιαστές. Ο δημοσιογράφος θα έχει πάει και στον πόλεμο, θα έχει βγει και στο ελεύθερο ρεπορτάζ , θα έχει και 10 – 15 χρόνια στην πλάτη του που θα χει βγει στους δρόμους και θα έχει τρέξει σε πορείες».

«Εδώ ξεκινάμε από παιδιά της νεότερης γενιάς τα οποία βγαίνουν από τη σχολή και λένε «εγώ θέλω να γίνω παρουσιαστής». Από τη στιγμή που θέλεις όμως να γίνεις παρουσιαστής όποιο ρεπορτάζ κι αν έχεις μπροστά σου, ό,τι κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις, ό,τι κι αν έχεις να κάνεις, πρέπει να βγεις πιο πάνω γιατί δεν το έχεις κάνει. Πρέπει να το αποδείξεις ότι κάτι ξέρεις. Αυτό το αναφορικό είναι γιατί πρέπει εγώ να αποδείξω ότι το έχω, ενώ δεν το έχεις και το ξέρει ο κόσμος αυτό το πράγμα».

«Όταν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ και κάνεις μια αυτοαναφορικότητα, εγώ και εγώ και εγώ, βγαίνει μια εκπομπή με το εγώ διότι δεν έχει ειδήσεις αυτή η εκπομπή. Ένα εγώ έχει και «μάλωσε ο Άρης με τον Ιορδάνη σ’ αυτή την εκπομπή». Μου κάνει εντύπωση που είναι πολλοί οι οποίοι ζουν για το τι θα γράψουν τα sites και τι τίτλος θα μπει στα social media. Δηλαδή με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Δεν βγάζουν ειδήσεις στις εκπομπές και η είδηση είναι ότι μάλωσε ο Άρης με τον Ιορδάνη» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην κάμερα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»

Εγκυμοσύνη έκπληξη στο MEGA – «Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει επικίνδυνες αποστολές…»

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση

Big Brother: Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Media Χτες
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.