E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά: «Είχα αγγείωμα στο στέλεχος του εγκεφάλου και πάθαινα εγκεφαλικά»

«Μερικές ημέρες μετά το χειρουργείο άρχισα να βλέπω διπλά», εξομολογήθηκε ακόμα για την περιπέτεια υγείας της

Δημοσίευση 19/4/2025 | 11:56

Σοκάρει η τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά: «Είχα αγγείωμα στο στέλεχος του εγκεφάλου και πάθαινα εγκεφαλικά»

Στη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της, πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε αποβολή σε εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε από καρδιάς η Κύπρια τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.

«Στο τέλος του 2015 είχα μια αποβολή, έχασα το πρώτο μου παιδάκι. Έπειτα άρχισαν τα μάτια μου να βλέπουν θολά. Όπως έμαθα εκ των υστέρων επρόκειτο για μικρά εγκεφαλικά. Τότε, όμως, δεν το γνώριζα. Δεν γνώριζα γενικά τι με περίμενε», εξομολογήθηκε αρχικά η Στέφανη Κρασσά.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τσεκάρω τα μάτια μου, γιατί μέρα με τη μέρα χειροτέρευε η όραση μου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι τα οπτικά μου πεδία ήταν μια χαρά. Τότε οι γιατροί μου συνέστησαν να κάνω μαγνητική. Η εξέταση έδειξε ένα αγγείωμα στο στέλεχος του εγκεφάλου κοντά στο χίασμα των ματιών, εξού και το θόλωμα τους», είπε ακόμα η τραγουδίστρια.

«Αυτό λοιπόν αιμορραγούσε και κάθε φορά που συνέβαινε εγώ είχα μικρά εγκεφαλικά επεισόδια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι το αιμαγγείωμα βρισκόταν πάνω στον αγωγό του εγκεφαλικού υγρού, με αποτέλεσμα να μου προκαλέσει υδροκέφαλο. Πήρα το επόμενο αεροπλάνο για τη Λειψία στη Γερμανία, όπου εγχειρίστηκα ενδοσκοπικά για επίλυση του υδροκέφαλου. Εκεί, βέβαια, ο χειρούργος, επειδή ήταν μεγάλη η φλεγμονή, χαρακτήρισε την αφαίρεση όλου του αιμαγγειώματος ως… ρώσικη ρουλέτα», πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Στέφανη Κρασσά.

«Μερικές ημέρες μετά το χειρουργείο άρχισα να βλέπω διπλά και κάπως έτσι άρχισε ο αγώνας μου για να προσαρμοστώ στη νέα πραγματικότητα»,, δήλωσε ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid 31.03.2026
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid 31.03.2026
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid 31.03.2026
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid 31.03.2026
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid 31.03.2026
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου