E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρίνα Σπανού: Η ανάρτηση μετά τα αρνητικά σχόλια

«Ποτέ μου δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες»

Δημοσίευση 17/4/2025 | 08:08

Μαρίνα Σπανού: Η ανάρτηση μετά τα αρνητικά σχόλια
instagram

Μετά τη sold out συναυλία της την περασμένη Κυριακή και τη διαφορετική της εμφάνιση, η Μαρίνα Σπανού δημοσίευσε μία ανάρτηση περιγράφοντας πως αποφάσισε να κάνει ένα άνοιγμα στη μουσική της παλέτα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το πλήθος σχολίων που δέχθηκε για την τελευταία της συναυλία, όπου η ερμηνεύτρια επέλεξε να δώσει μία διαφορετική μουσική ταυτότητα από αυτή που είχε συνηθίσει το κοινό της, τραγουδώντας pop μουσική, όπως Britney Spears και Michael Jackson και χορεύοντας δυναμικές χορογραφίες.

Η καλλιτέχνιδα τόνισε πως από μικρή έχει μάθει χορό και πλέον θέλει να δοκιμαστεί και σε νέα μονοπάτια.

«Την Κυριακή είχαμε την καθιερωμένη μας ανοιξιάτικη αθηναϊκή συνάντηση ήταν μια μάζωξη διαφορετική από τις άλλες μοιραστήκαμε μαζί όλα τα χρώματα της παλέτας μας, ο χορός ήρθε στη ζωή μου όταν ακόμη δεν μπορούσα να γράψω λέξεις, στίχους και μουσικές, φόραγα το ροζ μικροσκοπικό μου καλσόν και τα παπούτσια μπαλέτου στο αμάξι στην 20λεπτη διαδρομή από το γήπεδο του τένις μέχρι την σχολή στην Κυψέλη, όσο μεγάλωνα ανακάλυπτα αυτό που μου μάθαιναν πάντα οι γονείς μου η τέχνη είναι μια μεγάλη παλέτα και τα είδη της είναι απλώς χρώματα.

Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω στον καμβά μου κάθε πιθανή απόχρωση, το ροζ καλσόν έγινε κλακέτες, οι κλακέτες έγιναν παπούτσια λάτιν, τα παπούτσια λάτιν έγιναν άνετες φόρμες για σύγχρονο και το release έγινε μια καθοριστική συνάντηση, στα 15 μου γνώρισα τον @nikos.koukakis ο οποίος έφερνε στο παρκέ μουσικές που άκουγα σε στικάκια φτιαγμένα για παιδικά πάρτι, μουσικές που ηχούσαν στο κέντρο μου, που κινούσαν το σώμα μου με έναν τρόπο που δεν χρειαζόταν να φορέσει ταμπέλες.

Ποτέ μου δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες, τα ονόματα κι οι τίτλοι, ένα πράγμα ήξερα μόνο: θέλω πάντα να γνωρίζω όσα περισσότερα χρώματα μπορώ.

Fast forward σε ένα τηλεφώνημα που έκανα στον Νίκο φέτος τον Φλεβάρη, του μίλησα για την σκέψη μου και εκείνος την αγκάλιασε, μαζί του και αυτά τα εξαιρετικά παιδιά που μοιραστήκαμε τον ίδιο παλμό, παιδιά που κάποιος κάποτε τους είχε πει πως είναι breakdancers, λάτιν χορευτές, σύγχρονοι, μπαλετικοί, για 10 λεπτά σβήσαμε ολόκληρο τον κόσμο γύρω μας και χορέψαμε με την ψυχή μας. Νίκο, Χριστίνα, Ζέτα, Μιχάλη σας ευχαριστώ» γράφει η Μαρίνα Σπανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρένα Μόρφη: Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Social 30.06.2025
«Ό,τι έκανα, το έκανα και δίπλα στον Πορτοκάλογλου, αφήστε μας να είμαστε από όλα»

Σχοινούσα: Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος χόρεψε ξανά με την εγγονή του σε τοπική γιορτή του νησιού των Κυκλάδων

Social 30.06.2025
Ο 92χρονος χόρεψε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, παρασυρμένος από τη μουσική και τη θαλασσινή αύρα του καλοκαιριού

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκλείστηκε στην Τήνο ‑ «Δεν το λες και φυλακή», γράφει

Tabloid Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με δύο νέες αναρτήσεις του παρουσιαστή

Σπύρος Μπιμπίλας: «Σε μερικές εκπομπές δεν περνάω καλά, τώρα το «καλό παιδί» δεν τους έκανε το κέφι»

Tabloid Χτες
Πληγώθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα το «ανέκδοτο», το «τίποτα έγινε βουλευτής»

Στο Αγιο Όρος ο Μελ Γκίμπσον

Tabloid Χτες
Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου, Αρχιμανδρίτης Μεθόνιος, μίλησε για τον Μελ Γκίμπσον

Ντουέιν Τζόνσον: Οι κόρες του τον βάφουν σε βίντεο ‑ «Έκαναν πάρτι πάνω στο κεφάλι μου»

Tabloid Χτες
«Οι δύο μικροί μου τυφώνες με παρακαλάνε να τους αφήσω να κάνουν ``πάρτι μακιγιάζ`` πάνω στο κεφάλι μου», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός

Νίκος Μάνεσης: Αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή

Tabloid Χτες
Δείτε τι είπε ο Νίκος Μάνεσης πριν φύγει από το στούντιο

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν έκανα ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι δε θέλω να κάνω παιδί»

Tabloid Χτες
«Όταν ήμουν στα 28, έλεγα ότι θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη

Μαρία Σολωμού: «Δε μου προτείνουν πια παρουσίαση εκπομπής, υπάρχει σιχαμάρα προς το πρόσωπό μου»

Tabloid Χτες
«Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά κανενός, δε με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα δεύτερη στην παρουσίαση», είπε η Μαρία Σολωμού

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή

Tabloid Χτες
«Δεν είναι θεαματική η βελτίωση, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι», είπε η Σάντρα Βουτσά