E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήγε διακοπές με μία… κούκλα

Προβληματισμός για τη συμπεριφορά της

Δημοσίευση 14/4/2025 | 15:25

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήγε διακοπές με μία… κούκλα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εθεάθη στο Μεξικό να αποβιβάζεται με έναν άντρα από την ομάδα της, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του μια... κούκλα-μωρό τυλιγμένη σε κουβέρτα.

Η τραγουδίστρια περπατούσε δίπλα του, φορώντας μαύρη κουκούλα, λευκό σορτσάκι, πέδιλα με τακούνι και γυαλιά ηλίου – μια εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα, όχι μόνο λόγω του ντυσίματος, αλλά κυρίως εξαιτίας της ανατριχιαστικής «παρέας».

Δείτε φωτογραφίες

Η εικόνα αυτή προκάλεσε νέα ανησυχία για την ψυχική της κατάσταση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η 43χρονη ποπ σταρ εμφανίζεται δημοσίως με παιδική κούκλα. Το 2021, είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram όπου χορεύει κρατώντας μια παρόμοια κούκλα, εξηγώντας στους θαυμαστές της: «Έκανα μωρό παιδιά. Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα στο σπίτι! Το δωμάτιό της είναι υπέροχο και τη λένε Μπρέναν. Μοιάζουμε κιόλας! Το πρώτο μου κοριτσάκι!» και είχε προσθέσει: «Κλείνω τα 40 φέτος. Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός αλλά ειλικρινά το να μεγαλώνεις είναι η πιο χαζή επιλογή, γι’ αυτό συνεχίστε να παίζετε φίλοι μου!».

Δείτε το βίντεο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της με δικαστική εντολή το 2008, μετά από ψυχολογική κατάρρευση και προβλήματα, που ανησύχησαν τους γύρω της. Η κηδεμονία έδινε στον Τζέιμι Σπίαρς τον πλήρη έλεγχο στις οικονομικές, ιατρικές και προσωπικές αποφάσεις για την κόρη του μέχρι το 2021, όταν τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την κατάργησή της.

Αν και η Σπίαρς απέκτησε ξανά την ανεξαρτησία της, η συμπεριφορά της και οι συνεχείς ανησυχίες για την ψυχική της υγεία, κάνουν πολλούς πλέον να αναρωτιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μήπως έπρεπε να παραμείνει υπό επιτήρηση. Οι συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις της και τα αλλόκοτα βίντεο που ανεβάζει στα social media έχουν προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς, που σχολιάζουν ότι ίσως έπρεπε να παραμείνει περισσότερο υπό την προστασία του πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από το Χόλιγουντ στην αγγλική εξοχή: Η νέα ονειρική ζωή της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi

Tabloid 25.08.2025
Σήμερα, η Ellen και η Portia ζουν το δικό τους «όνειρο στην εξοχή»

Ερωτευμένοι 26 χρονιά μετά, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ‑ Τρυφερές εικόνες από την Ιταλία

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά σε οικογενειακό γεύμα

Αρης Μουγκοπέτρος: «Μέσα στο ασθενοφόρο έταξα στην Παναγία πως, αν ζήσω, θα ....»

Tabloid Χτες
«1333. Θέλω να σκεφτείτε τι σηµαίνουν αυτοί οι αριθµοί για µένα. Πριν από αυτούς τους αριθµούς ήµουν ένας άλλος Αρης»

Παντρεύονται σήμερα FY και Αλεξία Κεφαλά

Tabloid Χτες
Πού και πότε θα γίνει το μυστήριο

Σβήγκος ‑ Καλογεροπούλου: «Ηλιοβασιλέματα και όνειρα» στη Σαντορίνη ‑ Ποζάρουν αγκαλιά

Tabloid Χτες
Στην ανάρτηση της Γιολάντας Καλογεροπούλου φαίνεται και η κόρη της

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Tabloid Χτες
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Στο ψυχιατρείο ο Lil Nas X – Κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στους δρόμους του Λος Αντζελες: «Δώσε μου το κινητό σου»

Tabloid Χτες
Ο 26χρονος ράπερ φέρεται να είχε καταναλώσει υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Tabloid Χτες
Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»