E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»

Την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας φιλοξένησε ο Αντώνης Σρόιτερ

Δημοσίευση 10/4/2025 | 08:49

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»

"Η ανάληψη τέτοιων καθηκόντων είναι τεράστια ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Θα χρειαστούν πάρα πολλές δυνάμεις και συμμετοχή του κόσμου".

Την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας φιλοξένησε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (9/4) ο Αντώνης Σρόιτερ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της στην «Αυτοψία», σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις δημοσκοπήσεις που την παρουσιάζουν πλέον ως δεύτερη δύναμη.

«Το συζητάω με τον εαυτό μου το ενδεχόμενο της πρωθυπουργίας, κυρίως το δέχομαι σαν ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες και νέα παιδιά, ειδικά από γυναίκες και κορίτσια, γιατί αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα είμαι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει μια τέτοια ευθύνη», δηλώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το ενδεχόμενο της πολιτικής και πολιτειακής της διάκρισης.

«Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ευθύνη στην οποία εγώ θα είμαι σε θέση να ανταποκριθώ. Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δεν θα σταματήσω να ετοιμάζομαι και να δουλεύω ποτέ για αυτό. «Να αγαπάς την ευθύνη» έλεγε ο Καζαντζάκης», επισημαίνει χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Εγώ δεν μιλάω ποτέ για θέσεις εξουσίας, μιλάω για θέσεις ευθύνης. Η ανάληψη τέτοιων καθηκόντων είναι τεράστια ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Δεν δηλώνω έτοιμη, δηλώνω ότι ετοιμάζομαι και θα συνεχίσω να ετοιμάζομαι. Θα χρειαστούν πάρα πολλές δυνάμεις και συμμετοχή του κόσμου. Προϋποθέτει λαό και κοινωνία στις επάλξεις», καταλήγει στο συγκεκριμένο ερώτημα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ