E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω υπάρξει μπανάλ μάνα! Η σχέση με τον γιο μου…»

«Πιστεύω πολύ στο σeξ! Είμαι πολύ σωματικός άνθρωπος! Με αυτό λύνονται πολλά πράγματα»

Δημοσίευση 9/4/2025 | 13:29

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω υπάρξει μπανάλ μάνα! Η σχέση με τον γιο μου…»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9/4 η Έλενα Τοπαλίδου, η οποία μίλησε για την σχέση της με τον γιο της, Πέτρο, αλλά και τον έρωτα στην ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Κουρή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του σeξ σε μία σχέση, ο οποίος, όπως είπε, είναι καθοριστικός για να λυθούν τα περισσότερα προβλήματα.

«Σε μία σχέση δεν είμαστε ποιος είναι από πάνω ή από κάτω. Η διαφορά του έρωτα με τον θάνατο είναι ότι στον έρωτα το ζεις. Τώρα τελευταία και με διάφορα πράγματα που συμβαίνουν, αυτό που με βοηθάει στην σκέψη είναι το τραγούδι του Σαββόπουλου που λέει “η ζωή αλλάζει χωρίς να κοιτάζει την δική σου μελαγχολία”», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Ό,τι και να συμβαίνει, η ζωή θα πάρει τον δρόμο της. Δεύτερον, ο δυτικός πολιτισμός μάς έχει κάνει να σκεφτόμαστε το “εγώ”, όμως στην πραγματικότητα είμαστε “αέρας” για να φύγουμε», συνέχισε.

Η μάνα που έχει υπάρξει για τον γιο της

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της, Πέτρο, και μετέπειτα στον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Κουρή.

«Με τον Πέτρο έχουμε περάσει διάφορα. Και μπανάλ μάνα έχω υπάρξει. Στα φανάρια του διάβαζα βιβλία ολόκληρα. Ο γιος μου τραγουδάει υπέροχα, είναι καλλιτεχνική φύση, είναι πολύ ποιοτικός σαν φυσιογνωμία. Θέλει να γίνει βιολόγος.

Δεν ισχύει ότι ο πιο σημαντικός άντρας στην ζωή μιας μάνας είναι ο γιος, το παιδί δεν μπορεί να αντέξει τέτοια βαρύτητα. Πολλές φορές κρατούσα κρυφή την ιδιαιτερότητά μου για να μην πέσει το βάρος στο παιδί», εξομολογήθηκε για τον γιο της.

Ακολούθως, δήλωσε ερωτευμένη, ακόμη και αν δεν βρίσκεται σε σχέση αυτήν την περίοδο, αλλά μίλησε και για το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Κάποιοι χωρίζουν και δε σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι. Κάθε σχέση είναι ένας πλανήτης. Δεν ξέρω αν θα ξανά παντρευόμουν, δεν το έχω σκεφτεί. Δεν μπορώ να μην είμαι ερωτευμένη, δε θέλω να μην είμαι, είμαι. Μου αρέσει να έχω αυτό το αίσθημα του αφανισμού, δε θα το πω συντροφικότητα», δήλωσε η Έλενα Τοπαλίδου, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε: «Τον γάμο τον βλέπω τελείως αντισυμβατικά. Σύμβαση είναι να πας για δουλειά. Πάρα πολύ ήθελα να κάνω έναν γάμο».

Ο ρόλος του σeξ σε μία σχέση και τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της
Προς το τέλος της συνέντευξής της, η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε για το πως αντιλαμβάνεται η ίδια τον ρόλο της σωματικής επαφής σε μία σχέση. «Πιστεύω πολύ στο σeξ, να ξέρουν οι δύο άνθρωποι ότι αυτό ενώνει. Είμαι πολύ σωματικός άνθρωπος. Νομίζω ότι με αυτό λύνονται πολλά πράγματα».

Τέλος, για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για την εξωτερική της εμφάνιση, η ηθοποιός σχολίασε: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη. Στην ζωή μου θα επιλέγω να συναντάω ανθρώπους που καθρεφτίζουν την ομορφιά μου. Οι άλλοι μου είναι άχρηστοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Tabloid 24.08.2025
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Στο ψυχιατρείο ο Lil Nas X – Κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στους δρόμους του Λος Αντζελες: «Δώσε μου το κινητό σου»

Tabloid 24.08.2025
Ο 26χρονος ράπερ φέρεται να είχε καταναλώσει υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Tabloid 24.08.2025
Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Tabloid 24.08.2025
Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η ανάρτησή της για την μάχη με τον καρκίνο ‑ «Είμαστε πιο δυνατοί...»

Tabloid 24.08.2025
Η ηθοποιός πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 41 ετών

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Tabloid 24.08.2025
Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 24.08.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Media Χτες
Επίσης, οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.