E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάββας Πούμπουρας: «Σπάει» την σιωπή του για τη ληστεία στο σπίτι του – «Ήταν η χαρά του δημοσιογράφου…»

«Σε μια τηλεόραση που κυνηγάει το αίμα, τον φόβο, τον πόνο, την καταστροφή...»

Δημοσίευση 8/4/2025 | 15:50

Σάββας Πούμπουρας: «Σπάει» την σιωπή του για τη ληστεία στο σπίτι του – «Ήταν η χαρά του δημοσιογράφου…»

Ο Σάββας Πούμπουρας, σήμερα, Τρίτη 8 Απριλίου το μεσημέρι, αποφάσισε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να ξεκαθαρίσει όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην ζωή του. Ο παρουσιαστής για πρώτη φορά «σπάει» τη σιωπή του για το θέμα που έχει γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες ημέρες, το οποίο είναι η ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες ημέρες.

Τι είπε ο Σάββας Πούμπουρας για τη ληστεία στο σπίτι του

Ο Σάββας Πούμπουρας λοιπόν, σε βίντεο που ανέβασε στα social media, με αιχμηρό τρόπο ρίχνει τις δικές του σπόντες στους δημοσιογράφους και τις εκπομπές που από τότε που δημοσιεύτηκε ότι το δικό του σπίτι ήταν που προσπάθησαν να διαρρήξουν, δεν σταμάτησαν να τον παίρνουν τηλέφωνο και να του ζητούν να βγει σε πάνελ με αποκλειστικότητα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά:

«Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για προχθές, αλλά δεν θα πω τίποτα. Δεν βγήκα πουθενά, δεν έχει κανένα νόημα γιατί αυτό που συνέβη, συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο, δεν είμαι κάτι διαφορετικό. Ένας από εσάς είμαι και εγώ, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ωστόσο ήταν η χαρά του δημοσιογράφου εχθές, τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπάνε.

Τα μηνύματα τύπου “πάνω από όλα να είστε καλά αλλά…” μετά πείτε μας τι έγινε και πες μας και σε παρακαλώ αν βγεις σε εμάς μη βγείς σε άλλους. Ποιος θα πάρει πρώτος το θέμα, αυτό είναι ξεκάθαρα. Σε μια τηλεόραση που κυνηγάει το αίμα, τον φόβο, τον πόνο, την καταστροφή και ό, τι μπορεί να κάνει τον κόσμο να πει “τι γίνεται” για να τους πολώσει και να… καταλαβαίνετε. Γι’ αυτό το λόγο θέλω να απέχω από αυτού του είδους τη τηλεόραση. Αν θα με δείτε θα με δείτε σε κάτι τελείως διαφορετικό, πιο ποιοτικό και γαμάτο. Μακριά από αυτή τη σκατίλα, καλημέρα».

«Φυσικά υπάρχουν και εξαιρετικοί φίλοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν καθαρά και μόνο για το κομμάτι της ασφάλειας και τους ευχαριστώ. Όπως επίσης ευχαριστώ φίλους γνωστούς και άγνωστους και τα φιλαράκια εδώ στα social που μου έστειλαν μηνύματα για το αν είναι όλα καλά» έγραψε σε δεύτερη ανάρτησή του ο Σάββας Πούμπουρας.

Ξημερώματα Κυριακής (6/4), ο παρουσιαστής άκουσε τον συναγερμό του σπιτιού του να ουρλιάζει και από τις κάμερες ασφαλείας είδε το χειρότερο σενάριο να εκτυλίσσεται live: τρεις διαρρήκτες να προσπαθούν να μπουν στο σπίτι του. Χωρίς να χάσει χρόνο, κάλεσε την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα ένας από τους ληστές εγκλωβίστηκε στον κήπο του σπιτιού. Η γειτονιά δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια.

Ένας 75χρονος γείτονας, άνοιξε την πόρτα του και πιάστηκε κυριολεκτικά στα χέρια με τον επίδοξο διαρρήκτη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκαν και άλλοι ένοικοι που έσπευσαν να βοηθήσουν, μετατρέποντας το σημείο σε ρινγκ…

Ο 21χρονος Ρομά διαρρήκτης δεν είχε καμία τύχη και ήταν θέμα χρόνου να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει. Οι άλλοι δύο δράστες πρόλαβαν να μπουν σε αυτοκίνητο και να διαφύγουν προσωρινά, όμως ο οδηγός συνελήφθη στο Χαλάνδρι μετά από καταδίωξη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω. Ο συνοδηγός απομακρύνθηκε πεζός και αναζητείται μέχρι στιγμής.

Δυστυχώς, στη διάρκεια της καταδίωξης τραυματίστηκε και μία αστυνομικός, ωστόσο το θετικό είναι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Οι δράστες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διάρρηξη, χάρη στο θάρρος και την άμεση αντίδραση των κατοίκων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»