E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εριέττα Κούρκουλου: «Να έχεις φτύσει αίμα και…» – Το δημοσίευμα για τον σύζυγό της που την εξόργισε

Ο τίτλος που την εξόργισε

Δημοσίευση 8/4/2025 | 14:50

Εριέττα Κούρκουλου: «Να έχεις φτύσει αίμα και…» – Το δημοσίευμα για τον σύζυγό της που την εξόργισε

Η Εριέττα Κούρκουλου αγαπάει πολύ τα social media και μέσα από αυτά δεν μοιράζεται μόνο στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και όλα όσα την απασχολούν.

Σήμερα, Τρίτη 8 Απριλίου, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray έκανε ένα νέο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου εξέφρασε την ενόχλησή της για τον τίτλο που είχαν βάλει σε ένα άρθρο για τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε στο προφίλ της τον τίτλου του άρθρου και εξέφρασε την οργή της που επέλεξαν να γράψουν κάτι τέτοιο για τον αγαπημένο της, μιας και ο ίδιος έχει μια μακρά επαγγελματική πορεία. «Να έχεις φτύσει αίμα από μικρό παιδί, να έχεις χτίσει κάτι τεράστιο από το τίποτα και ο τίτλος σου να είναι “ο γαμπρός της Λάτση” – Ελλαδάρα», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Η φωτογραφία από τον τοκετό που δημιούργησε ερωτήματα


Η Εριέττα Κούρκουλου, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, υπέκυψε στη μόδα του Ghibli, που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την γέννηση του γιου της, Λέων. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ότι η εν λόγω φωτογραφία αυτή έγινε αφορμή για διάφορες εσωτερικές σκέψεις κι ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας διηγήθηκε ένα περιστατικό για ένα σχόλιο που είχε λάβει όταν είχε ανεβάσει για πρώτη φορά φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού. Ένα σχόλιο που έλαβε από μια γυναίκα ήταν αρκετό για να παρουσιάσει την δική της οπτική γωνία για τα ταμπού που επικρατούν στην κοινωνία μας.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου


«Αυτή την φωτογραφία την μετέτρεψα σε καρτούν για να μπορώ να την μοιραστώ πιο εύκολα, όμως τελικά υπηρέτησε έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό! Προσπαθώντας να μετατρέψω άλλη μια φωτογραφία από την στιγμή που γεννήθηκε ο Λέων, το chatgpt με ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία «παραβιάζει την πολιτική περιεχομένου». Μου έκανε τεράστια εντύπωση που μια τόσο «προηγμένη» τεχνολογία ήταν σεταρισμένη για να φιλτράρει τέτοιου είδους εικόνες.

Και μετά θυμήθηκα ένα σχόλιο που διάβασα όταν ανακοίνωσα την γέννηση του μικρού μας πριν από σχεδόν τέσσερεις μήνες. Το σχόλιο ήταν από γυναίκα η οποία έγραφε – «γιατί να τους βλέπουμε γυμνούς;». Εγώ ήμουν γυμνή όντως αλλά καλυμμένη με σεντόνι και ο άντρας μου χωρίς μπλούζα για να κάνει επαφή δέρμα με δέρμα με το μωρό μας! Πού θέλω να καταλήξω; Θα αναρωτιέστε δικαίως!

Θέλω να καταλήξω στο ότι είναι κωμικοτραγικό να θεωρούμε προσβλητική μια εικόνα τοκετού! Στο ότι είναι στενάχωρο να έχουμε συνηθίσει η επίτοκος να φοράει ρόμπα χειρουργείου για να γεννήσει και στο ότι είναι κρίμα η πιο όμορφη, φυσική και δυναμική στιγμή μιας γυναίκας, να έχει μετατραπεί σε κάτι το οποίο προκαλεί φόβο, προσβολή και αποστροφή!

Ένας λόγος παραπάνω για εμένα λοιπόν να μοιραζόμαστε τέτοιες εικόνες για να σπάσει επιτέλους το ταμπού γύρω από τον τοκετό και να αλλάξει η προσέγγιση σε εκείνον ειδικά στην χώρα μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»