E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο στην Ευριπίδου: «Εύχομαι να μην αναγκαστώ να κάνω κάτι διαφορετικό στο μέλλον»

Όσα δήλωσε στην κάμερα

Δημοσίευση 7/4/2025 | 14:32

Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο στην Ευριπίδου: «Εύχομαι να μην αναγκαστώ να κάνω κάτι διαφορετικό στο μέλλον»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, όπου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το εξώδικο που έστειλε στη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός απέστειλε εξώδικο στην παρουσιάστρια της Κύπρου για τις πρόσφατες δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή και στον ρεπόρτερ Γρηγόρη Μπάκα.

Αρχικά αναφέρθηκε στη μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα αλλά και στη σχέση τους, λέγοντας: «Τι να πει η γυναίκα είναι περήφανη για το παιδί της και πολύ καλά κάνει! Έχουμε μία υπέροχη σχέση, οπότε προφανώς είναι πολύ υγιής οικογένεια και είμαι πολύ περήφανη που συνδέομαι με αυτή την οικογένεια και μαζί με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, νομίζω έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα γι’ αυτόν τον άνθρωπο πια». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ όλες τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή μου. Κοιτάω στο παρελθόν και λέω “μπράβο σου, τα κατάφερες πολύ καλά, είμαι πολύ υπερήφανη για εμένα, γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολος ο δρόμος».

Όσον αφορά στο εξώδικο που έστειλε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Αθηνά Οικονομάκου, δήλωσε: «Δε θα απαντήσω, ό,τι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε κι όπως έπρεπε. Γενικά οτιδήποτε ό,τι έχω κάνει, έχει να κάνει με την προστασία πάνω από όλα των παιδιών και των ανθρώπων που έχουν υπάρξει στο παρελθόν μου. Κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, εύχομαι να μην αναγκαστώ να κάνω κάτι διαφορετικό στο μέλλον. Με αγάπη το έκανα. Οτιδήποτε κάνω είναι με αγάπη και σεβασμό. Αυτό αποζητώ και θα ήθελα και εκείνοι να κάνουν το ίδιο και εύχομαι να το σεβαστούν».

Δείτε το βίντεο

Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου απέστειλε εξώδικο στην Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, σύντροφο του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου. Αφορμή για αυτήν την ενέργεια στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της Κύπριας παρουσιάστριας, στις οποίες αναφέρθηκε έμμεσα στην ίδια και στα παιδιά της. Επιπλέον, η ηθοποιός ενοχλήθηκε, καθώς η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου την αποκάλεσε «Αθηνά» και όχι «κυρία Οικονομάκου», όπως είναι το συνηθισμένο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», που προβλήθηκε την Τρίτη 1η Απριλίου, έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου ζητά μέσω εξωδίκου από την Κύπρια παρουσιάστρια να μην αναφέρει δημόσια, ούτε το όνομά της, ούτε τα ονόματα των δύο ανήλικων παιδιών της, που έχει αποκτήσει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει ενοχληθεί, καθώς η σύντροφος του πρώην συζύγου της μιλά για εκείνη σαν να τη γνωρίζει προσωπικά, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία προσωπική σχέση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου εκνευρίστηκε όταν η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου την αποκάλεσε με το μικρό της όνομα αντί για «κυρία Οικονομάκου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα

Μικ Σουμάχερ: Επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του Κλάρα Ράμος στο Indy 500

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο επιβεβαιώνοντας τη σχέση του, με τον οργανισμό του αγώνα να αναρτά κοινή φωτογραφία στα social media

Σπάνιο «ουράνιο τόξο της φωτιάς» εμφανίστηκε στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα χρώματά του μπορούν να ενταθούν σε έντονα κόκκινα και πορτοκαλί που μιμούνται φλόγες στον ουρανό - δίνοντάς του το παρατσούκλι «ουράνιο τόξο της φωτιάς»

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left Χτες
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα κατά της Κουτσελίνη και όλη η αποκάλυψη για το μπάτζετ του «Πρωινού»

E-Daily 3.Left Χτες
Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τετάρτης…

Αντωνά για Λιάγκα: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» – Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο ενός παιδιού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 27/5

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA