E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Fipster: Καταγγέλλει μέσω Instagram – «Δεν έχω χειρότερο από τους ανθρώπους που…»

Το περιστατικό που τον έκανε έξαλλο

Δημοσίευση 3/4/2025 | 15:11

Fipster: Καταγγέλλει μέσω Instagram – «Δεν έχω χειρότερο από τους ανθρώπους που…»

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε ότι δεν αντέχει τους αγενείς ανθρώπους, ειδικά όταν είναι αγενής σε σερβιτόρους και άτομα που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι λοιπόν εχθές συνάντησε μια τέτοια περίπτωση και μοιράστηκε τη συζήτηση που είχε ένας πελάτης με τον σερβιτόρο, ενώ μάλιστα του έκανε και ο ίδιος παρατήρηση με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν προσβολλές.

Τι κατήγγειλε ο Fipster μέσα από το Instagram

Αρχικά, στη πρώτη ανάρτηση που έκανε, είπε: «Πραγματικά δεν έχω χειρότερο (θα ξαναπώ) από τους ανθρώπους που είναι αγενείς και έχουν και ύφος. ΜΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ. Στο διπλανό τραπέζι είναι ένας τύπος ο οποίος μιλάει στον σερβιτόρο με ύφος τύπου χιούμορ – αγένεια. Λέει ο σερβιτόρος “να σας μαζέψω το τραπέζι;”. Και λέει ο πολύ αστείος τύπος “ε μας έχει πρήξει όμως, μάζεφτο”».

«Α και τώρα πληρώσανε και του είπε ο ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΟΛΎ ΑΣΤΕΙΟΣ “καλά μην νομίζεις ότι θα σου αφήσουμε κάνα τιπ”. Με αβολοσύνη ο σερβιτόρος του λέει “μια χαρά καλό σας βράδυ”. ΤΕΡΜΑ ΕΥΓΕΝΙΚΆ. Και τι λέει ο βλάκας ο άλλος; “Έλα μικρέ θες τιπ; Πες το ζήτα το” ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΟΔΙΙΙΙΙΙΙ ΜΛΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ» γράφει στη δεύτερη ανάρτησή του.

«Και επειδή γενικά δεν έχω υπομονή σήμερα του είπα “ξέρετε θα μπορούσατε να είστε λίγο πιο ευγενικός” σκάλωσε αυτός κάπως με κοίταξε περίεργα και μου είπε “συγνώμη; Τι εννοείς; Πλάκα κάνω εγώ, εσένα τι σε νοιάζει;” και σηκώθηκε να φύγει και του λέω “καλό βράδυ και η πλάκα είναι όταν γελάει κάποιος πέρα από αυτόν που την κάνει, αλλιώς είναι προσβολή”. Μουρμούρισε κάτι εκεί ούτε που κατάλαβα και έφυγε με πάρα πολλά νεύρα. Και λέω “πλάκα πλάκα αλλά δεν αφήσατε τιπς”. Όμορφο βράδυ» κατέληξε ο youtuber.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια ενώνονται ξανά, για καλό σκοπό

Tabloid 15.12.2025
Η ομάδα των Friends ξανασυναντιέται για να τιμήσει τον Matthew Perry δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Tabloid Χτες
Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Tabloid Χτες
Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Tabloid Χτες
Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα! Δείτε το παραμυθένιο σπίτι τους!

Tabloid Χτες
Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση μπήκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ζώντας μια από τις πιο ζεστές στιγμές της χρονιάς στο σπίτι τους!

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Tabloid Χτες
Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid Χτες
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Προχτές
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Προχτές
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Προχτές
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media