E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα κόντρα για τον ρόλο των μαμάδων: Ο Δημήτρης Παπανώτας «δικάζει» τη Σίσσυ Χρηστίδου για το «ποιος κάνει τις δουλειές»

«Εσείς φταίτε που το νοικοκυριό θεωρείται γυναικεία υπόθεση» είπε ο δημοσιογράφος

Δημοσίευση 25/3/2025 | 13:02

Νέα κόντρα για τον ρόλο των μαμάδων: Ο Δημήτρης Παπανώτας «δικάζει» τη Σίσσυ Χρηστίδου για το «ποιος κάνει τις δουλειές»

Το πολυσυζητημένο θέμα του «νοικοκυριού» συνεχίζει να απασχολεί την τηλεοπτική επικαιρότητα, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντά –μέσω ανάρτησής της– σε όσους σχολίασαν τις δηλώσεις της τις προηγούμενες ημέρες.

Η παρουσιάστρια του MEGA, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Όταν γινόμαστε μανούλες, καταλήγουμε να μαζεύουμε τα πάντα πίσω από τα παιδιά μας – το ποτήρι, το εσώρουχο… Και μετά μεγαλώνουν και δεν ξέρουν να κάνουν ούτε το αυτονόητο», αφήνοντας σαφείς αιχμές για το πώς η γονική συμπεριφορά διαμορφώνει αντιλήψεις για τις δουλειές του σπιτιού.

Το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη, από την εκπομπή Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να παρεμβαίνει με αιχμηρή τοποθέτηση, σχολιάζοντας τη στάση της Σίσσυς Χρηστίδου και γενικότερα το πώς η δημόσια συζήτηση γύρω από το «ποιος κάνει τις δουλειές» έχει εκτραπεί.

«Όλες κάτι έχουν πάθει τελευταία, κάθε μέρα μια νέα δήλωση. Έχουμε πάθει… κλακάζ», είπε σκωπτικά ο δημοσιογράφος, ενώ συνέχισε, απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου:


«Εσείς φταίτε που το νοικοκυριό θεωρείται γυναικεία υπόθεση. Γιατί όταν τρέχετε πίσω από τα παιδιά να μαζέψετε το κάθε τι, μετά πάνε στις κοπέλες τους και δεν ξέρουν ούτε να σηκώσουν κάτι από κάτω».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την πλευρά της, συμφώνησε εν μέρει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τονίζοντας πως οι οικιακές βοηθοί πρέπει να έχουν μισθό και ένσημα, και πως οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι «δουλειά», αλλά συλλογική υποχρέωση του νοικοκυριού.

Το θέμα φαίνεται να έχει προκαλέσει έντονη κινητικότητα στις πρωινές εκπομπές, με τις τοποθετήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τις τηλεοπτικές «κόντρες» να κρατούν ζωντανό το δημόσιο διάλογο γύρω από τα έμφυλα στερεότυπα και τον ρόλο της σύγχρονης οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Στην Έρημο με τον σύντροφό της – «Ήθελα να έρθω σαν τρελή σε αυτό το ξενοδοχείο!»

Tabloid 08.02.2026
Και το μαγευτικό ταξίδι - έκπληξη με τον σύντροφο της για τον ένα χρόνο σχέσης δεν έχει τελειωμό!

Κοκλώνης για Καινούργιου: «Για μένα ήταν αδερφή! Σε άλλες συνθήκες θα ήμουν εκεί στο μαιευτήριο»

Tabloid 08.02.2026
Κάποτε ήταν αχώριστοι ο ένας από τον άλλον, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο η σχέση τους έχει «παγώσει»

Αποχώρησε από την εκπομπή η Ναταλία Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη, είμαι χάλια»

Tabloid 08.02.2026
Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό και τους συνεργάτες της ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από έντονες ημικρανίες

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν μ` αρέσει ο Σμαραγδής σαν σκηνοθέτης»

Tabloid 08.02.2026
Ο ηθοποιός σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την ταινία «Καποδίστριας» αλλά και στη χρηματοδότηση της παραγωγής

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 22 χρονών ‑ Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Tabloid 08.02.2026
Γενέθλια έχει σήμερα η Μελίνα Νικολαΐδη και φυσικά το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε

Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ

Tabloid 08.02.2026
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει «Από τις σειρές έχω βγάλει… 821.326 ευρώ!»

Tabloid 08.02.2026
Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα της όταν έμαθε πως σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα γάμου

Tabloid 08.02.2026
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 08.02.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid Χτες
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid Χτες
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες