E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Αννα Κυριακού: Από τη φτώχεια της Κατοχής μέχρι το Εθνικό Θέατρο και τις «Τρεις Χάριτες»

Avant Mar: Έναρξη της νέας σεζόν στην Πάρο με γαστρονομικές διακρίσεις και μοναδικές εμπειρίες

Πολυτέλεια & αυθεντική φιλοξενία στην Πάρο

Δημοσίευση 20/3/2025 | 16:53

Avant Mar: Έναρξη της νέας σεζόν στην Πάρο με γαστρονομικές διακρίσεις και μοναδικές εμπειρίες
Avant Mar

Το Avant Mar, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για τη φετινή τουριστική σεζόν στις 16 Απριλίου, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολυτέλειας και φιλοξενίας στην καρδιά των Κυκλάδων.

«Το Avant Mar αντανακλά τη γοητεία του νησιού, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση τοπικών προϊόντων και στη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις. Ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες μας να βυθιστούν στη ζεστή φιλοξενία της παριανής κοινότητας, δημιουργούμε έναν ουσιαστικό δεσμό με τον προορισμό, εδραιώνοντας παράλληλα το Avant Mar ως ένα luxury brand» αναφέρει η Γενική Διευθύντρια του Avant Mar, Άννα Ασημακοπούλου.

Πολυτέλεια & αυθεντική φιλοξενία στην Πάρο

Τοποθετημένο στην ειδυλλιακή παραλία Πιπέρι της Νάουσας, το Avant Mar αποτελεί κορυφαίο προορισμό για όσους αναζητούν υψηλού επιπέδου διαμονή, γαστρονομικές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο, γνωστό για τη μίνιμαλ αισθητική του και την απόλυτη εναρμόνισή του με το κυκλαδίτικο τοπίο, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ενώ φέτος αναδεικνύεται ως κορυφαίος pet-friendly προορισμός, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες μαζί με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Γαστρονομικός προορισμός

Το εστιατόριο Thymes, που επίσης ανοίγει στις 16 Απριλίου, προσφέρει σύγχρονες μεσογειακές γεύσεις σε ένα κομψό περιβάλλον, ενώ το διάσημο Matsuhisa Paros αναμένεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες του από τις 7 Ιουνίου.

Ένα από τα πιο σημαντικά γαστρονομικά γεγονότα της χρονιάς θα λάβει χώρα στο Avant Mar, καθώς στις 24, 25 και 26 Ιουνίου το Matsuhisa Paros θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, με την εμβληματική παρουσία του παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa.

Φέτος, το Matsuhisa Paros τιμήθηκε με Χρυσό Σκούφο στα ετήσια βραβεία γαστρονομίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην κορυφαία ποιότητα και τη δημιουργικότητα.

The Bridge: Ένα Gin & Tonic Bar με signature cocktails και απαράμιλλη θέα
Η εμπειρία Avant Mar δε σταματά στη γαστρονομία. Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του το Gin & Tonic Bar The Bridge, έναν χώρο όπου premium cocktails και η μαγευτική θέα στο Αιγαίο δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και socializing.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουγγρο‑Ελληνική εκδήλωση Γαστρονομίας & Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα

Better life Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2025, στις 13:45, στο Athens Marriott Hotel (Aegean Sea Ballroom, Λ. Συγγρού 385, 17564 Αθήνα)

Η KAFEA TERRA με το brand Dimello γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Δράσεις 10.10.2025
Με μια βιωματική δράση στον Πειραιά, σε συνεργασία με την incommon

«Πατάτες Τηγανητές» – Η νέα σόλο παράσταση του Ζήση Ρούμπου στο Loft Kapnikareas των TGI FRIDAYS™

Better life 07.10.2025
Από 22 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, υποδέχονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγαπημένο κωμικό Ζήση Ρούμπο

Η NBG Pay ενεργοποιεί το Tap to Pay στο iPhone για τους πελάτες της στην Ελλάδα

Better life 07.10.2025
Η NBG Pay είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών ψηφιακών πληρωμών, με την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας