E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι έγκλημα ισάξιο με των Τεμπών και ακόμα χειρότερο η έκθεση στην Πινακοθήκη»

Νέο ξέσπασμα από τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά τον συμβάν στην Εθνική Πινακοθήκη.

Δημοσίευση 13/3/2025 | 12:28

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι έγκλημα ισάξιο με των Τεμπών και ακόμα χειρότερο η έκθεση στην Πινακοθήκη»

Ο βουλευτής του κόμματος Νίκη, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/3) στην εκπομπή Buongiorno για την εισβολή του στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ο βουλευτής ξέσπασε κατά των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας πως «η έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης είναι ένα έγκλημα ισάξιο των Τεμπών και ακόμα χειρότερο».

«Σαν βουλευτής εκδιώχθηκα, δεν είδα κανέναν από τους συναδέλφους μου βουλευτές που έχουν εμπλακεί σε δoλoφovίες, σε παιδεραστίες, υποκλοπές.
Ακόμα και για τον Καραμανλή δε ζήτησαν την άρση της ασυλίας του, ενοχοποιείται για τόσα και άλλοι, όχι μόνο Καραμανλής, δε θέλω να στοχοποιώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της Βουλής ζητά την καταδίκη τη δική μου, ακόμα και τον μισθό μου να μου τα στερήσει όλα, δε με νοιάζει. Θα αγωνιστώ ως εσχάτων για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας», είπε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

«Η πράξη της κυβέρνησης ήταν βίαιη, γιατί παραμόρφωσε τα ιερά και τα όσια του ελληνικού λαού με δαιμονικές μορφές. Όχι απλώς δε μετανιώνω, αλλά λέω ότι είναι έγκλημα ισάξιο των Τεμπών και ακόμα χειρότερο αυτό που έγινε.

Αυτή η Κυβέρνηση διαπράττει εγκλήματα το ένα πίσω από το άλλο. Εγώ ως βουλευτής δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου. Παιδεύομαι με την κυρία Μενδώνη με επίκαιρες ερωτήσεις, επιστολές, τίποτα. Μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια», κατέληξε ο Νίκος Παπαδόπουλος σε επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Mega.

Στο 02:50' η δήλωσή του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία και έπαθε ανακοπή – Διασώστες την επανέφεραν στη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ζαν Μένα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία στις ΗΠΑ και υπέστη καρδιακή ανακοπή

Δημιουργήθηκε ομάδα για τη διάσωση του λαγοκέφαλου – «Αξίζει προστασία και σεβασμό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η αξία μιας ζωής δεν πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά από τη χρησιμότητα»

ΠΑΟΚ ‑ Μπέβερεν 4‑1: Τεσσάρα ο Δικέφαλος στο ανεπίσημο ντεμπούτο Λίσι, με κέφια ο Ζαφείρης

Αθλητικά Νέα Χτες
Εξαιρετική η πρώτη εντύπωση του νέου ΠΑΟΚ - ο Ντέλιας καθόρισε το πρώτο ημίχρονο

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντησή της για το δημοσίευμα περί αγοράς ακινήτου μέσω fund– «Ούτε καν το θυμάμαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για «εκβιασμούς», τους οποίους, όπως είπε, δεν αποδέχεται.

Η Μάρω Κοντού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο ύστερα από πέσιμο

Τι κρύβουν οι κόκκινοι φάκελοι του Πούτιν για το Καλίνινγκραντ ‑ ποιο είναι το μήνυμα προς το ΝΑΤΟ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Πούτιν συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας για τον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική, με παρόντες τους επικεφαλής FSB, Αμυνας και Εσωτερικών.

Η Ιταλία ψήνεται στον καύσωνα: 5 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Κόσμος Χτες
Κανόνια νερού έξω από το Κολοσσαίο για τους τουρίστες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 57 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις ‑ Ποινές φυλάκισης έως τρία έτη

Ελλάδα Χτες
Σε 28 καταδικασθέντες επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές ποινές από 500 έως 8.000 ευρώ, με τριετή αναστολή στην εκτέλεση των ποινών

Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορά μετά την εμπρηστική επίθεση στου σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Ιταλία: Υπό έρευνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι για υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης

Κόσμος Χτες
Yπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων που συνδέεται με εταιρεία εκδηλώσεων στο Μιλάνο

Αεροπλάνο σε ουρανοξύστη του Πεκίνου: Τι αποκρύπτει η Κίνα για το σοκαριστικό περιστατικό

E-Daily 3.Left Χτες
Τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή στον ψηλότερο πύργο της κινεζικής πρωτεύουσας, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος ενώ εικόνες και αναρτήσεις εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

«Χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, πνεύμονες»: Θάνατος μυστήριο ναυτικού στη Βενεζουέλα, έλειπαν όργανά του

E-Daily 2.TopNews Χτες
H οικογένειά του ζήτησε επαναληπτική νεκροψία όταν παρέλαβε τη σορό έναν μήνα αργότερα, διαπιστώνοντας πως τους επεστράφη χωρίς όργανα