E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Απίστευτα τα όσα αποκαλύπτονται στη Σύμη για την 13χρονη που σχεδίαζε να σκοτώσει τη μητέρα της, σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2025 | 16:47

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά την καταγγελία της μητέρας στη Σύμη, την οποία η 13χρονη κόρη της σχεδίαζε να τη δολοφονήσει σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σήμερα, όταν η ανήλικη ομολόγησε τα πάντα στους γονείς της για το εγκληματικό σχέδιο που είχε καταστρώσει με τον 15χρονο, σύμφωνα με το οποία θα δηλητηρίαζαν τη γυναίκα, γιατί θεωρούσαν ότι στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους.

«Ο 15χρονος ήρθε σπίτι πίεσε τη μικρή να φτιάξει γλυκό και συγχρόνως βάλανε μέσα το φάρμακο. Εμείς το αντιληφθήκαμε και τα πετάξαμε. Μάλλον ήταν ποντικοφάρμακο που έχω εγώ σπίτι», λέει ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στον ALPHA.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 15χρονος ασκούσε πίεση στο κορίτσι να ολοκληρώσει το σχέδιο και μάλιστα της έδινε κάποια χάπια: «Από ό,τι φαντάζομαι της έδινε χάπια τύπου ναρκωτικά, αν δεν κάνω λάθος, η μικρή μας το είπε ''μου έδινε χάπια και με εξουσίαζε''», καταγγέλει ο πατέρας της 13χρονης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι γονείς της 13χρονης εντόπισαν κι ένα μαχαίρι στο δωμάτιό της, το οποίο η μητέρα δεν αναγνώριζε. «Όταν βρήκαμε τα μαχαίρια στο σπίτι, μας το αποκάλυψε η μικρη. Απευθυνθήκαμε στην Αστυνομία γιατί το παιδί αυτό πρέπει να μαζευτεί. Το παραδέχθηκε η μητέρα του ότι ήταν από την κουζίνα του σπιτιού της», λέει σχετικά ο πατέρας.

Τι αποκαλύπτει η μητέρα

Την ίδια ώρα μίλησε στο MEGA και η μητέρα της 13χρονης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν αλλά και τη σχέση της κόρης της με τον 15χρονο:

«Το παιδί με ρωτούσε ‘μπορώ να βγω μαζί του’. Δηλαδή το παιδί είναι λογικό. Οι γονείς ερχόντουσαν και μου έλεγαν πού έχει μπλέξει η κόρη σου. Δεν μπορώ να την κόψω γιατί είναι ερωτευμένη αλλά μπορώ να την περιορίσω. Το παιδί μου ήταν μαθήτρια του 18-19, βρήκε πρώτο έρωτα στη ζωή της και άμα έχετε παιδιά, βλέπετε ότι αλλάζει η συμπεριφορά των παιδιών σας. Αυτός την ήθελε αποκλειστικά δίκη του. Την κακοποιούσε ψυχολογικά. Την είχε κάνει την κόρη μου να κοιμάται 2 ώρες. Και αυτός επέμενε να με αποτελειώσει και αυτή είπε ''δεν μπορώ να το κάνω''. Έχω γραπτώς τα μηνύματα αυτά, να πάμε στον εισαγγελέα για να μην πλησιάζει το παιδί μας».

Η σχέση των δύο παιδιών

Η σχέση των δύο ανηλίκων ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και γρήγορα πήρε διαστάσεις που ανησύχησαν τους γονείς της 13χρονης. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει δραματικά και οδήγησαν τους γονείς να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.

Ο ειδικός διαπίστωσε ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό έντονη επιρροή του 15χρονου, ο οποίος φαινόταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά της. Όταν η μητέρα, ανησυχώντας για την κόρη της, έλεγξε τις συνομιλίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό εύρημα: μηνύματα στα οποία ο 15χρονος παρότρυνε την 13χρονη να βλάψει τη μητέρα της.

Την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο ανήλικοι είχαν περάσει χρόνο μαζί στο σπίτι της 13χρονης, με τον 15χρονο να κρατά στα χέρια του ένα σωληνάριο με άγνωστη ουσία. Τα μηνύματα που αντάλλαξαν αποκάλυψαν ότι περίμεναν να φύγει ο πατέρας από το σπίτι, προκειμένου να “κανονίσουν” τη μητέρα.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις τα δύο παιδιά κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα λόγω ανηλικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: KRISTIN το όνομα της νέας κακοκαιρίας ‑ Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Καιρός 28.01.2026
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ

Τέξας: Τρία αδέλφια έχασαν τη ζωή τους, αφού έπεσαν σε παγωμένη λίμνη

Κόσμος 28.01.2026
«Προσπάθησα να παλέψω για τη ζωή των παιδιών μου. Τα έβλεπα να πνίγονται και δεν μπορούσα να τα βοηθήσω», δήλωσε η μητέρα των τριών αγοριών

Γιατί οι οπαδοί επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας

Ελλάδα 28.01.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες του τροχαίου με βαν οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Τα πρώτα λόγια στην κάμερα του Μάριου που σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα

Ελλάδα 28.01.2026
Έξι οπαδοί βρήκαν ακαριαίο θάνατο κι ένας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του

ΔΥΠΑ: 160 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

Ελλάδα 28.01.2026
Τα 138 θα είναι δια ζώσης και τα 22 διαδικτυακά

«Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση», είπε τραυματίας σε γιατρό για το τρoχαίo

Ελλάδα 28.01.2026
Η σοβαρή μαρτυρία κάνει λόγο για πιθανό τεχνικό πρόβλημα στο όχημα που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Και δεύτερη «αρμάδα» στέλνει ο Τραμπ στο Ιράν: «Ελπίζω ότι θα κάνουν συμφωνία»

Κόσμος 28.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκρινε τη Δευτέρα, πως το Ιράν επιδιώκει διπλωματική λύση όσο αφορά τις εντάσεις με τις ΗΠΑ

Φυλάκιση 20 μηνών για την πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας, που δωροδοκούνταν με τσάντες Chanel και διαμαντένια κολιέ

Ελλάδα 28.01.2026
Η Κιμ Κέον Χι είχε αποδεχθεί πανάκριβα δώρα από στελέχη της Εκκλησίας της Ενοποίησης με αντάλλαγμα πολιτικές χάρες

Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Το είχαν πάει αρχικά σε κτηνιατρείο

Ελλάδα 28.01.2026
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28.01.2026) από την Καλλιθέα ένα βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Βιολάντα: Ντοκουμέντο από το σημείο της διαρροής προπανίου

Ελλάδα 28.01.2026
Σωλήνες με εμφανή διάτρηση στο υπόγειο