E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Απίστευτα τα όσα αποκαλύπτονται στη Σύμη για την 13χρονη που σχεδίαζε να σκοτώσει τη μητέρα της, σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2025 | 16:47

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά την καταγγελία της μητέρας στη Σύμη, την οποία η 13χρονη κόρη της σχεδίαζε να τη δολοφονήσει σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σήμερα, όταν η ανήλικη ομολόγησε τα πάντα στους γονείς της για το εγκληματικό σχέδιο που είχε καταστρώσει με τον 15χρονο, σύμφωνα με το οποία θα δηλητηρίαζαν τη γυναίκα, γιατί θεωρούσαν ότι στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους.

«Ο 15χρονος ήρθε σπίτι πίεσε τη μικρή να φτιάξει γλυκό και συγχρόνως βάλανε μέσα το φάρμακο. Εμείς το αντιληφθήκαμε και τα πετάξαμε. Μάλλον ήταν ποντικοφάρμακο που έχω εγώ σπίτι», λέει ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στον ALPHA.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 15χρονος ασκούσε πίεση στο κορίτσι να ολοκληρώσει το σχέδιο και μάλιστα της έδινε κάποια χάπια: «Από ό,τι φαντάζομαι της έδινε χάπια τύπου ναρκωτικά, αν δεν κάνω λάθος, η μικρή μας το είπε ''μου έδινε χάπια και με εξουσίαζε''», καταγγέλει ο πατέρας της 13χρονης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι γονείς της 13χρονης εντόπισαν κι ένα μαχαίρι στο δωμάτιό της, το οποίο η μητέρα δεν αναγνώριζε. «Όταν βρήκαμε τα μαχαίρια στο σπίτι, μας το αποκάλυψε η μικρη. Απευθυνθήκαμε στην Αστυνομία γιατί το παιδί αυτό πρέπει να μαζευτεί. Το παραδέχθηκε η μητέρα του ότι ήταν από την κουζίνα του σπιτιού της», λέει σχετικά ο πατέρας.

Τι αποκαλύπτει η μητέρα

Την ίδια ώρα μίλησε στο MEGA και η μητέρα της 13χρονης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν αλλά και τη σχέση της κόρης της με τον 15χρονο:

«Το παιδί με ρωτούσε ‘μπορώ να βγω μαζί του’. Δηλαδή το παιδί είναι λογικό. Οι γονείς ερχόντουσαν και μου έλεγαν πού έχει μπλέξει η κόρη σου. Δεν μπορώ να την κόψω γιατί είναι ερωτευμένη αλλά μπορώ να την περιορίσω. Το παιδί μου ήταν μαθήτρια του 18-19, βρήκε πρώτο έρωτα στη ζωή της και άμα έχετε παιδιά, βλέπετε ότι αλλάζει η συμπεριφορά των παιδιών σας. Αυτός την ήθελε αποκλειστικά δίκη του. Την κακοποιούσε ψυχολογικά. Την είχε κάνει την κόρη μου να κοιμάται 2 ώρες. Και αυτός επέμενε να με αποτελειώσει και αυτή είπε ''δεν μπορώ να το κάνω''. Έχω γραπτώς τα μηνύματα αυτά, να πάμε στον εισαγγελέα για να μην πλησιάζει το παιδί μας».

Η σχέση των δύο παιδιών

Η σχέση των δύο ανηλίκων ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και γρήγορα πήρε διαστάσεις που ανησύχησαν τους γονείς της 13χρονης. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει δραματικά και οδήγησαν τους γονείς να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.

Ο ειδικός διαπίστωσε ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό έντονη επιρροή του 15χρονου, ο οποίος φαινόταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά της. Όταν η μητέρα, ανησυχώντας για την κόρη της, έλεγξε τις συνομιλίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό εύρημα: μηνύματα στα οποία ο 15χρονος παρότρυνε την 13χρονη να βλάψει τη μητέρα της.

Την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο ανήλικοι είχαν περάσει χρόνο μαζί στο σπίτι της 13χρονης, με τον 15χρονο να κρατά στα χέρια του ένα σωληνάριο με άγνωστη ουσία. Τα μηνύματα που αντάλλαξαν αποκάλυψαν ότι περίμεναν να φύγει ο πατέρας από το σπίτι, προκειμένου να “κανονίσουν” τη μητέρα.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις τα δύο παιδιά κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα λόγω ανηλικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολογία σοκ της μητέρας του Αγγελου

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
«Ο σύντροφός μου έλεγε ότι τον έκαιγε για να βάλει μυαλό»

Πώς θα πάει η Ελλάδα στο διάστημα: Από τους μικροδορυφόρους στο σχέδιο των 350 εκατ. ευρώ

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Η κυβέρνηση εγκαινιάζει τη δεύτερη φάση της ελληνικής διαστημικής πολιτικής

Λιβάνιος: Aλλάζουν τα δημοτικά τέλη

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Η αποσύνδεση «είναι αίτημα και των εταιρειών ενέργειας και των δήμων», είπε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών - Στόχος το σύστημα να εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2028

Η στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί μπαίνουν σε σπίτια του κυκλώματος με τα ναρκωτικά στη Μύκονο: «Πέσε κάτω τώρα»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Βρήκαν 4,5 κιλά κοκαΐνης και κάνναβης, €700.000 το παράνομο κέρδος- Από τον Απρίλιο η δράση του κυκλώματος με αρχηγό έναν 37χρονο Αλβανό - Χρησιμοποιούσαν ως «βιτρίνα» εταιρεία μεταφοράς τουριστών με βαν

Ανησυχία για την Αθηνά Ωνάση: Η «χρυσή κληρονόμος» και οι περίεργοι επιχειρηματικοί ελιγμοί της

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Η παγκόσμια οικονομική ελίτ προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι κρύβεται πίσω από την 41χρονη, πλέον, επιχειρηματία

Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε πράξη την υπόσχεσή του – «Πάγωμα» σε ένα εκατομμύριο ενοίκια για δύο χρόνια

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων εκφράζουν ανησυχίες για οικονομική πίεση λόγω αυξημένου κόστους λειτουργίας, ενώ οι ενοικιαστές διεκδικούν επιπλέον μέτρα για την ουσιαστική μείωση των ενοικίων

Ισπανία: Ντόπιος γρονθοκόπησε 13χρονη στο πρόσωπο και της έσπασε την μύτη

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Δεκάδες τουρίστες έτρεξαν για να βοηθήσουν την έφηβη, η οποία ακούστηκε να φωνάζει καθώς δεχόταν επίθεση από τον άνδρα

Σάλος στη Βρετανία: Τον σκότωσε με μια γροθιά ‑ Σκληρό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 28χρονος Ντίλαν Μαξγουελ κατηγορείται για τον θάνατο του 25χρονου Λουκ Τόμπσον, πατέρα τριών παιδιών, μετά από μια επίθεση στις 19 Νοεμβρίου 2023

Μυλοπόταμος: Ποιος εντόπισε νεκρό τον 32χρονο που αναζητούνταν από τους οικείους του

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά από ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η Αστυνομία δεν εντοπίζει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Γιαγιά δηλητηρίασε και μαχαίρωσε τα 4 εγγόνια της μέχρι θανάτου ‑ «Δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Η ηλικιωμένη φέρεται να εξαγριώθηκε όταν ο πρώην σύζυγος της κόρης της απέκτησε προσωρινή επιμέλεια των παιδιών

Μήνυση κατά 18 influencers από την Επιτροπή Παιγνίων για διαφήμιση παράνομου τζόγου ‑ Είχαν πάνω από 3 εκατ. followers

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι περισσότεροι από τους followers ήταν ανήλικοι, είπε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Αντώνης Βαρθολομαίος

Πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια του και τώρα αντιμετωπίζει εφιάλτη ‑ «Μην πάτε στην Τουρκία. Μην αφήσετε να ...»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 47χρονος Βρετανός ξόδεψε 3.900 λίρες για smile makeover στην Τουρκία και τώρα καλείται να πληρώσει έως 40.000 λίρες για να αποκαταστήσει τη ζημιά.