E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Τα δύο ανήλικα είχαν καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της μητέρας του κοριτσιού στη Σύμη - Αδιανότητη καταγγελία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2025 | 14:01

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Ξεπερνά κάθε φαντασία η καταγγελία μιας μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού στη Σύμη καθώς, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 13χρονη μαζί με έναν 15χρονο φίλο της προσπάθησαν να την δηλητηριάσουν, ρίχνοντας ποντικοφάρμακο στο φαγητό της!

Με βάση όσα αναφέρει η dimokratiki.gr, τα ανήλικα θεωρούσαν ότι οι γονείς του κοριτσιού αποτελούσαν εμπόδιο για την ερωτική σχέση τους και μάλιστα ο 15χρονος ασκούσε πίεση στο κορίτσι για να εκτελέσουν το αποτρόπαιο σχέδιο της δολοφονίας.

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίες αποκαλύφθηκαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, την επιρροή του αγοριού και τις ενέργειες που τελικά απέτρεψαν το έγκλημα.

Η σχέση των δύο παιδιών

Η σχέση των δύο ανηλίκων ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και γρήγορα πήρε διαστάσεις που ανησύχησαν τους γονείς της 13χρονης. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει δραματικά και οδήγησαν τους γονείς να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.

Ο ειδικός διαπίστωσε ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό έντονη επιρροή του 15χρονου, ο οποίος φαινόταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά της. Όταν η μητέρα, ανησυχώντας για την κόρη της, έλεγξε τις συνομιλίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό εύρημα: μηνύματα στα οποία ο 15χρονος παρότρυνε την 13χρονη να βλάψει τη μητέρα της.

Πώς τους ανακάλυψε η μητέρα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, η ανήλικη ,αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη μητέρα της, τοποθετώντας ποντικοφάρμακο σε γλυκό και τσάι που της πρόσφερε, υπό την καθοδήγηση του φίλου. Ωστόσο, η μητέρα είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν τα κατανάλωσε

Μάλιστα, η μητέρα εντόπισε στο δωμάτιο της κόρης της ένα μαχαίρι κουζίνας, το οποίο η ίδια δεν αναγνώριζε. Σημαντικό στοιχείο ήταν και τα μηνύματα που αντάλλασσαν τα δύο ανήλικα, με βάση τα οποία διαπιστώθηκε ότι ο15χρονος πίεζε τη 13χρονη να ολοκληρώσει το σχέδιο. Μάλιστα την απειλούσε όταν εκείνη εξέφραζε ενδοιασμούς.

Την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο ανήλικοι είχαν περάσει χρόνο μαζί στο σπίτι της 13χρονης, με τον 15χρονο να κρατά στα χέρια του ένα σωληνάριο με άγνωστη ουσία.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν αποκάλυψαν ότι περίμεναν να φύγει ο πατέρας από το σπίτι, προκειμένου να “κανονίσουν” τη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρκο στη Βόρεια Καρολίνα ‑ Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Κόσμος 20.04.2026
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα θύματα από το περιστατικό είναι πολλά

Τι ισχυρίζεται ο 66χρονος που έστειλε χρήματα στη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ

Ελλάδα 20.04.2026
Η πρώτη γνωριμία και η τελευταία βιντεοκλήση που έκλεισε «απότομα»

Bloomberg: Το Κουβέιτ σταματά τις παραδόσεις πετρελαίου, κήρυξε ανωτέρα βία

Κόσμος 20.04.2026
Force majeure για τις αποστολές αργού και διυλισμένων προϊόντων μετά τον νέο αποκλεισμό στο Ορμούζ - Σε επίπεδα 1990 η παραγωγή

Ντόναλντ Τραμπ: Θα υπογραφεί συμφωνία με το Ιράν σήμερα στο Πακιστάν

Κόσμος 20.04.2026
Ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς και η αμερικανική αντιπροσωπεία βρίσκονται καθ’ οδόν προς το Ισλαμαμπάντ για τις συνομιλίες με το Ιράν

Ρόδος: Φυλάκιση 10 ετών στον 56χρονο που βίαζε και άφησε έγκυο την κόρη του

Ελλάδα 20.04.2026
Το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και την κόρη του

Εκτός ελέγχου ο Τραμπ, τον κράτησαν έξω από την αίθουσα για να σώσουν τους Αμερικανούς πιλότους

Κόσμος 20.04.2026
Εκρηκτική η ατμόσφαιρα σύμφωνα με τις αποκαλύψεις από την WSJ