E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Τα δύο ανήλικα είχαν καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της μητέρας του κοριτσιού στη Σύμη - Αδιανότητη καταγγελία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2025 | 14:01

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Ξεπερνά κάθε φαντασία η καταγγελία μιας μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού στη Σύμη καθώς, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 13χρονη μαζί με έναν 15χρονο φίλο της προσπάθησαν να την δηλητηριάσουν, ρίχνοντας ποντικοφάρμακο στο φαγητό της!

Με βάση όσα αναφέρει η dimokratiki.gr, τα ανήλικα θεωρούσαν ότι οι γονείς του κοριτσιού αποτελούσαν εμπόδιο για την ερωτική σχέση τους και μάλιστα ο 15χρονος ασκούσε πίεση στο κορίτσι για να εκτελέσουν το αποτρόπαιο σχέδιο της δολοφονίας.

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίες αποκαλύφθηκαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, την επιρροή του αγοριού και τις ενέργειες που τελικά απέτρεψαν το έγκλημα.

Η σχέση των δύο παιδιών

Η σχέση των δύο ανηλίκων ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και γρήγορα πήρε διαστάσεις που ανησύχησαν τους γονείς της 13χρονης. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει δραματικά και οδήγησαν τους γονείς να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.

Ο ειδικός διαπίστωσε ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό έντονη επιρροή του 15χρονου, ο οποίος φαινόταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά της. Όταν η μητέρα, ανησυχώντας για την κόρη της, έλεγξε τις συνομιλίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό εύρημα: μηνύματα στα οποία ο 15χρονος παρότρυνε την 13χρονη να βλάψει τη μητέρα της.

Πώς τους ανακάλυψε η μητέρα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, η ανήλικη ,αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη μητέρα της, τοποθετώντας ποντικοφάρμακο σε γλυκό και τσάι που της πρόσφερε, υπό την καθοδήγηση του φίλου. Ωστόσο, η μητέρα είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν τα κατανάλωσε

Μάλιστα, η μητέρα εντόπισε στο δωμάτιο της κόρης της ένα μαχαίρι κουζίνας, το οποίο η ίδια δεν αναγνώριζε. Σημαντικό στοιχείο ήταν και τα μηνύματα που αντάλλασσαν τα δύο ανήλικα, με βάση τα οποία διαπιστώθηκε ότι ο15χρονος πίεζε τη 13χρονη να ολοκληρώσει το σχέδιο. Μάλιστα την απειλούσε όταν εκείνη εξέφραζε ενδοιασμούς.

Την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο ανήλικοι είχαν περάσει χρόνο μαζί στο σπίτι της 13χρονης, με τον 15χρονο να κρατά στα χέρια του ένα σωληνάριο με άγνωστη ουσία.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν αποκάλυψαν ότι περίμεναν να φύγει ο πατέρας από το σπίτι, προκειμένου να “κανονίσουν” τη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ‑ Πώς θα λειτουργήσουν

Ελλάδα 04.04.2026
Μάλιστα αύριο Κυριακή των Βαίων θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

«Τσουχτερές» οι τιμές για το πασχαλινό τραπέζι ‑ Αυξήσεις ακόμα και 40%

Οικονομία 04.04.2026
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι καταναλωτές για το φετινό πασχαλινό τραπέζι. Πώς κινούνται οι τιμές.

Κυριακή Γρίβα: «Η δολοφονία του παιδιού μου ανέδειξε ότι δεν υπάρχει προστασία από την αστυνομία» λέει η μητέρα της

Ελλάδα 04.04.2026
Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τη νύχτα που η Κυριακή Γρίβα άφησε την τελευταία της πνοή

Αφέθηκε ελεύθερη η Ιωάννα Τούνη

Ελλάδα 04.04.2026
Είχε συλληφθεί έπειτα από μήνυση για βίντεο που ανέβασε με καταδικασθέντα για το revenge ρorn

Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι και σκότωσε γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της

Ελλάδα 04.04.2026
Η γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε κάτω από τον όγκο των δομικών υλικών και του τσιμέντου.

Ανοίγουν τάφους σε οικόπεδα στον Λίβανο για τους νεκρούς τους

Κόσμος 04.04.2026
Δραματικές εικόνες από τον Λίβανο καθώς μετατρέπουν οικόπεδα με σκουπίδια σε αυτοσχέδια νεκροταφεία

Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο και το… έφαγε, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα 04.04.2026
Το όχημα εμφανίζεται με κατεστραμμένα πλαστικά μέρη και σκισμένες λαμαρίνες

Καιρός Πάσχα ‑ Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται

Καιρός 04.04.2026
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα