E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Τα δύο ανήλικα είχαν καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της μητέρας του κοριτσιού στη Σύμη - Αδιανότητη καταγγελία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2025 | 14:01

Σύμη: Ο 15χρονος φίλος της 13χρονης την πίεζε και την απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα της

Ξεπερνά κάθε φαντασία η καταγγελία μιας μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού στη Σύμη καθώς, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 13χρονη μαζί με έναν 15χρονο φίλο της προσπάθησαν να την δηλητηριάσουν, ρίχνοντας ποντικοφάρμακο στο φαγητό της!

Με βάση όσα αναφέρει η dimokratiki.gr, τα ανήλικα θεωρούσαν ότι οι γονείς του κοριτσιού αποτελούσαν εμπόδιο για την ερωτική σχέση τους και μάλιστα ο 15χρονος ασκούσε πίεση στο κορίτσι για να εκτελέσουν το αποτρόπαιο σχέδιο της δολοφονίας.

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίες αποκαλύφθηκαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, την επιρροή του αγοριού και τις ενέργειες που τελικά απέτρεψαν το έγκλημα.

Η σχέση των δύο παιδιών

Η σχέση των δύο ανηλίκων ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και γρήγορα πήρε διαστάσεις που ανησύχησαν τους γονείς της 13χρονης. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει δραματικά και οδήγησαν τους γονείς να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.

Ο ειδικός διαπίστωσε ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό έντονη επιρροή του 15χρονου, ο οποίος φαινόταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά της. Όταν η μητέρα, ανησυχώντας για την κόρη της, έλεγξε τις συνομιλίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό εύρημα: μηνύματα στα οποία ο 15χρονος παρότρυνε την 13χρονη να βλάψει τη μητέρα της.

Πώς τους ανακάλυψε η μητέρα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, η ανήλικη ,αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη μητέρα της, τοποθετώντας ποντικοφάρμακο σε γλυκό και τσάι που της πρόσφερε, υπό την καθοδήγηση του φίλου. Ωστόσο, η μητέρα είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν τα κατανάλωσε

Μάλιστα, η μητέρα εντόπισε στο δωμάτιο της κόρης της ένα μαχαίρι κουζίνας, το οποίο η ίδια δεν αναγνώριζε. Σημαντικό στοιχείο ήταν και τα μηνύματα που αντάλλασσαν τα δύο ανήλικα, με βάση τα οποία διαπιστώθηκε ότι ο15χρονος πίεζε τη 13χρονη να ολοκληρώσει το σχέδιο. Μάλιστα την απειλούσε όταν εκείνη εξέφραζε ενδοιασμούς.

Την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο ανήλικοι είχαν περάσει χρόνο μαζί στο σπίτι της 13χρονης, με τον 15χρονο να κρατά στα χέρια του ένα σωληνάριο με άγνωστη ουσία.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν αποκάλυψαν ότι περίμεναν να φύγει ο πατέρας από το σπίτι, προκειμένου να “κανονίσουν” τη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάλπη πάνω σε ναρκοπέδιο στην Ουκρανία: Τα σενάρια μετά τη δήλωση Ζελένσκι ότι είναι έτοιμος για εκλογές

Κόσμος 10.12.2025
Οι παγίδες της εκλογικής διαδικασίας, τα εμπόδια για τη διεξαγωγή της και το πρόσωπο «κλειδί» που μπορεί πραγματικά να νικήσει τον Ζελένσκι

«Δέχομαι απειλές ότι θα με βιάσουν»: Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά μετά την απόφαση για το τροχαίο Παντελίδη

Ελλάδα 10.12.2025
Η συγκλονιστική περιγραφή του τροχαίου και οι φοβίες

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι κρατούσε αιχμάλωτους μετανάστες σε εργοστάσιο και ζητούσε λύτρα

Ελλάδα 10.12.2025
Οι δικαστές τους έκριναν ένοχους, μεταξύ άλλων, για εγκληματική συμμορία και παροχή καταλύματος σε παράτυπους μετανάστες με σκοπό την κερδοσκοπία.

Θρίλερ με τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο στη Βνεζουέλα λίγο πριν της απονεμηθεί το Νόμπελ: Αγνωστο πού βρίσκεται

Κόσμος 10.12.2025
Δεν θα μείνει στην εξορία μετά την απονομή του βραβείου της

Αγρότες: Βάζουν πλώρη για το λιμάνι του Βόλου ‑ «Αν θέλει, ας έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει»

Ελλάδα 10.12.2025
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο», το μήνυμα των αγροτών - Ο «χάρτης» των μπλόκων σε όλη τη χώρα

Πυρκαγιά καταστρέφει κτήριο στο Μανχάταν: Πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη συνοικία της Νέας Υόρκης

Κόσμος Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου, στη συνοικία Απερ Γουέστ Σάιντ

Διορία Τραμπ στον Ζελένσκι για να απαντήσει για το σχέδιο, λένε οι FT: Πιέζει για συμφωνία ως τα Χριστούγεννα

Κόσμος Χτες
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στην αμερικανική πλευρά ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβουλευτεί τους Ευρωπαίους συμμάχους

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα Χτες
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG