E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Γιατί είναι ντυμένη σαν τον Μάικλ Τζάκσον;»: Τα σχόλια για την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Τα σχόλια για την ομοιότητα με τον Michael Jackson.

Δημοσίευση 20/1/2025 | 18:06

«Γιατί είναι ντυμένη σαν τον Μάικλ Τζάκσον;»: Τα σχόλια για την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ορκιστεί σε λίγη ώρα ο Donald Trump για δεύτερη φορά στη ζωή του. Οι διαδικασίες για την ορκωμοσίατου έχουν ξεκινήσει από νωρίς, ενώ ο ίδιος κατέφτασε στον Λευκό Οίκο, όπου συναντήθηκαν με τον Joe και τη Jill Biden.

Κατεβαίνοντας από το αυτοκινήτο και κατευθυνόμενη προς τον Λευκό Οίκο η Melania έδειχνε αυστηρή μέσα στο σκουρόχρωμο σύνολό της, που δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνο που είχε επιλέξει την πρώτη φορά ο σύζυγός της εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2017.

Επέλεξε ένα navy blue σύνολο μ’ ένα εντυπωσιακό καπέλο με πλατύ γείσο. Το σύνολο ολοκλήρωσαν σκούρες μπλε γόβες και μαύρα δερμάτινα γάντια, ενώ, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κομψό σινιόν. Το outfit της Melania ανήκει στον Αμερικανό σχεδιαστή Adam Lippes -μια αλλαγή για το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, η οποία συνήθως επιλέγει Ευρωπαίους σχεδιαστές. Ο Donald Trump, έκανε επίσης μια αλλαγή στην εμφάνισή του, επιλέγοντας να φορέσει μοβ γραβάτα αντί για την τυπική του κόκκινη και περιστασιακά μπλε.

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως το σύνολο της Melania Trump θύμιζε κατά πολύ εκείνα που προτιμούσε ένας πολύ γνωστός καλλιτέχνης παγκοσμίως. Μάλιστα, σημείωσαν πως η στυλιστική επιλογή της θύμιζε κατά πολύ την περίοδο που ο γνωστός pop star προωθούσε την επιτυχία του «Smooth Criminal».

«Είναι μόνο ιδέα μου ή Melania υπονοεί ότι ο Donald Trump είναι ένας smooth criminal (“κρυφός” εγκληματίας), με αυτό το outfit;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης στο Twitter με έναν άλλο να σημείωνει: «Είναι ντυμένη σαν τον Michael Jackson, αλλά σε κηδεία», ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Η Melania είναι ντυμένη σαν τον Michael Jackson και είναι φοβερή!», είπε ένας άλλος. Smooth criminal, αλλά πιο αριστοκρατική».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση

Ποια σταρ χώρισε λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου

Tabloid Χτες
O DJ των Slipknot της είχε κάνει πρόταση γάμου

Μυριέλλα Κουρεντή: Το τραγούδι που έγραψε για τον Ιησού ‑ «Δεν είμαι πια σκλάβος... είμαι παιδί του Θεού»

Tabloid Χτες
Μέσα από αναρτήσεις της στα social media μίλησε την πίστη της στον Ιησού και το τραγούδι που του έχει αφιερώσει

Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε με την 15χρονη κόρη της για την ιταλική Vogue

Social Χτες
Η 61χρονη ηθοποιός πόζαρε με τη Λεονί Κασέλ σε μια φωτογράφιση που συνδυάζει υψηλή μόδα και προσωπικές στιγμές