E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Γιατί είναι ντυμένη σαν τον Μάικλ Τζάκσον;»: Τα σχόλια για την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Τα σχόλια για την ομοιότητα με τον Michael Jackson.

Δημοσίευση 20/1/2025 | 18:06

«Γιατί είναι ντυμένη σαν τον Μάικλ Τζάκσον;»: Τα σχόλια για την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ορκιστεί σε λίγη ώρα ο Donald Trump για δεύτερη φορά στη ζωή του. Οι διαδικασίες για την ορκωμοσίατου έχουν ξεκινήσει από νωρίς, ενώ ο ίδιος κατέφτασε στον Λευκό Οίκο, όπου συναντήθηκαν με τον Joe και τη Jill Biden.

Κατεβαίνοντας από το αυτοκινήτο και κατευθυνόμενη προς τον Λευκό Οίκο η Melania έδειχνε αυστηρή μέσα στο σκουρόχρωμο σύνολό της, που δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνο που είχε επιλέξει την πρώτη φορά ο σύζυγός της εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2017.

Επέλεξε ένα navy blue σύνολο μ’ ένα εντυπωσιακό καπέλο με πλατύ γείσο. Το σύνολο ολοκλήρωσαν σκούρες μπλε γόβες και μαύρα δερμάτινα γάντια, ενώ, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κομψό σινιόν. Το outfit της Melania ανήκει στον Αμερικανό σχεδιαστή Adam Lippes -μια αλλαγή για το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, η οποία συνήθως επιλέγει Ευρωπαίους σχεδιαστές. Ο Donald Trump, έκανε επίσης μια αλλαγή στην εμφάνισή του, επιλέγοντας να φορέσει μοβ γραβάτα αντί για την τυπική του κόκκινη και περιστασιακά μπλε.

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως το σύνολο της Melania Trump θύμιζε κατά πολύ εκείνα που προτιμούσε ένας πολύ γνωστός καλλιτέχνης παγκοσμίως. Μάλιστα, σημείωσαν πως η στυλιστική επιλογή της θύμιζε κατά πολύ την περίοδο που ο γνωστός pop star προωθούσε την επιτυχία του «Smooth Criminal».

«Είναι μόνο ιδέα μου ή Melania υπονοεί ότι ο Donald Trump είναι ένας smooth criminal (“κρυφός” εγκληματίας), με αυτό το outfit;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης στο Twitter με έναν άλλο να σημείωνει: «Είναι ντυμένη σαν τον Michael Jackson, αλλά σε κηδεία», ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Η Melania είναι ντυμένη σαν τον Michael Jackson και είναι φοβερή!», είπε ένας άλλος. Smooth criminal, αλλά πιο αριστοκρατική».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid 02.03.2026
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid 02.03.2026
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid 02.03.2026
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ

Γέννησε η Βίκυ Παπαδοπούλου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θάνος Τοκάκης

Tabloid 02.03.2026
Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, καθώς, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ακύλας: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Ferto»

Eurovision 02.03.2026
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει

O ξανθός τραγουδιστής που προκάλεσε σκάνδαλο μεταξύ της Hilary Duff και Lindsay Lohan

Celebrity Stories 02.03.2026
Δύο πασίγνωστες σταρ, ένας ζεν πρώην και μια πρεμιέρα που έγινε σκάνδαλο

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid Χτες
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Marseaux: «Ισχύει ότι βρίσκομαι σε σχέση με αγόρι και είμαι ερωτευμένη»

Tabloid Χτες
Η Marseaux μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Κύμα» αρνητικών αντιδράσεων για influencer στο Ντουμπάι ‑ «Υποτίθεται πώς ήμασταν ασφαλείς εδώ»

Tabloid Χτες
Το βίντεο της Αυστραλής influencer Louise Starkey, εν μέσω των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή, που ξεσήκωσε αρνητικά σχόλια

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 μήνες

Tabloid Χτες
Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά στις 24 Φεβρουαρίου

Συγκλονίζει ο Trannos για την επίθεση στο Ντουμπάι ‑ «Έπεσε πύραυλος στα 500μ. από εκεί που έμενα»

Tabloid Χτες
«Γλίτωσα για μία ημέρα, να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τράπερ