E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάνια Τρύπη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της και το αυτόφωρο

Η σπάνια προσωπική της εξομολόγηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/1/2025 | 10:35

Τάνια Τρύπη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της και το αυτόφωρο
Glomex - Alpha

Η Τάνια Τρύπη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, κατά την οποία μίλησε για την καριέρα της, τον χαρακτήρα της, αλλά και το πρόβλημα υγεία της, το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά. Απάντησε, μάλιστα, και για το σκηνικό με την κόρη της και τον καθηγητή της, που έφτασε και στην αστυνομία.

«Βέβαια θα σηκώσω το τηλέφωνο. Εγώ δεν έχω τέτοιες ντροπές, καθόλου. Άμα χρειαστώ δουλειά θα σηκώσω το τηλέφωνο», είπε αρχικά για τις δουλειές που κλείνει και το γεγονός πως αναζητά και μόνη της συνεργάτες και ρόλους.

Για την επιλογή της να γίνει vegan, δήλωσε: «Είναι επιλογή μου, αλλά δεν είμαι επιθετική, να επιβάλλω δηλαδή την άποψή μου. Είμαι σχεδόν από πάντα, αλλά συνειδητά είμαι τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι φιλοσοφία και στάση ζωής. Είναι όλα θέμα ηθικής».

Για την αποκάλυψη που είχε κάνει η κόρη της, λέγοντας πως δάσκαλός της την είχε χαστουκίσει, επισήμανε: «Οποιοσδήποτε πειράξει αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υποστεί τις συνέπειες και είναι πολύ σκληρές. Τον πήγαμε αυτόφωρο».

«Είμαι δυνατός και σκληρός άνθρωπος. Με κάνει σκληρή η αχαριστία η αγνωμοσύνη και η ανοησία, τη θεωρώ επικίνδυνη», πρόσθεσε έπειτα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο και αποκάλυψε: «Δεν έχω σχέση με τον καθρέφτη, δεν έχω εμμονές. Δεν έχω μανία με τον χρόνο, δεν θέλω να παραμείνω για πάντα νέα. Ωραία θα ήταν, αλλά είμαι ηθοποιός δεν είμαι μοντέλο. Είναι ευτυχία να μεγαλώνεις».

«Έχω άσθμα και αυτό με αγχώνει. Είναι ελεγχόμενο, αλλά έχω το βαλιτσάκι μου που τα έχει όλα μέσα. Με έχει πιάσει κρίση…», αποκάλυψε στη συνέχεια για πρώτη φορά.

Και στο τέλος της συνέντευξης, δήλωσε και την επιθυμία της για τα επόμενα χρόνια, εξηγώντας πως θα ήθελε να μένει κάπου κοντά στη θάλασσα: «Κοντά στη θάλασσα θα ήθελα να πάω», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 26.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid Χτες
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid Χτες
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid Χτες
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social Χτες
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid Χτες
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid Χτες
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid Χτες
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου